763332_830
این سوپ بسیار خوشمزه و لذیذ است و به خاطر وجود عدس بسیار مقوی است پاستای پاپیونی موجود در آن زیبایی خاصی به این سوپ داده است و برای کودکان و اطفال انتخاب مناسبی است همچنین برای خانم ها به خاطر وجود آهن در عدس بسیار مناسب است

 سوپ پاستا و عدس سوپی است که در طرز تهیه آن پاستا به کار رفته است, در این دستور از نوع فارفالین, پاستای پاپیونی کوچک استفاده شده است.
  • مدت زمــان طـــــــبخ : 30 دقیقه
  • مناسب برای تعداد : 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه سوپ پاستا و عدس :

  •  ژامبون , نگینی خرد شده : 4 برش
  •  پیاز , خرد شده : 1 عدد
  •  سیر , کوبیده شده : 2 حبه
  •  ساقه کرفس , خرد شده : 2 عدد
  •  پاستا فارفالین یا اسپاگتی به تکه های کوتاه خرد شده : 50 گرم
  •  کنسرو عدس , آبکش شده : 400 گرم
  •  عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت : 2 پیمانه
  •  نعناع تازه , خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه سوپ پاستا و عدس :

1. ژامبون را به همراه پیاز , سیر و کرفس داخل یک ماهیتابه بزرگ بریزید . به مدت 4 تا 5 دقیقه مواد را حرارت دهید و مدام هم بزنید تا پیاز نرم شده و رنگ ژامبون شروع به قهوه ای شده نماید .

2. پاستای خشک را به ماهیتابه افزوده و به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا کاملا به روغن آغشته شود .

3. عدس و عصاره سبزیجات یا عصاره گوشت را به مواد افزوده و بگذارید مخلوط به جوش بیاید . سپس حرارت را کم نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه مواد را بپزید تا پاستا به خوبی نرم شود .

4. ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و نعناع خرد شده ی تازه را به آن بیافزایید .

5. سوپ را داخل کاسه های گرم مخصوص پذیرایی ریخته و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ پاستا و عدس :

در صورت تمایل , از عدس خشک به جای کنسرو آن استفاده نمایید , عصاره سبزیجات یا گوشت را قبل از اضافه نمودن پاستا داخل ماهیتابه ریخته و به مدت یک ساعت تا یک ساعت و ربع مواد را بپزید تا عدس ها نرم شوند . آنگاه پاستا را اضافه نموده و به مدت 12 تا 15 دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید .

وب سایت آشپزی سریع و آسان