amino acid

گوگرد جزئی از ساختمان بعضی از اسیدهای آمینه (اسیدهای آمینه گوگرد دار) می باشد که در ساختمان پروتئین ها موجود می باشند.
گوگرد جزء املاحی است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و می تواند باعث از بین رفتن پراکسیدها گردد. همچنین در ساختمان استخوان و غضروف شرکت می کند و جزء ضروری سه ویتامین مهم (تیامین، بیوتین و اسید پانتوتنیک) می باشد.
مصرف زیاد غذاهای حاوی گوگرد مثل گوشت می تواند موجب دفع کلسیم از کلیه ها گردد. گوگرد در غذاهایی مانند گوشت، ماهی، تخم مرغ، حبوبات و گل کلم وجود دارد.

این مطلب اختصاصی سایت دکتر سلام می باشد استفاده از آن فقط با ذکر منبع مجاز می باشد