767301_785
این دست پیچ ها بهترین گزینه برای نهار یا شام خانواده ها در زمان خانه تکانی هستند طبق روش آشپزهای لبنانی این دست پیچ ها را تهیه کنید طعم فلافل در این غذا بسیار لذیذ است

 فلافل یکی از انواع غذاهای حاضری به حساب می آید. مخصوصا این روزها که وقت خانه تکانی است، احتمالا زیاد به دردتان می خورد. واقعا تهیه این دست پیچ‌های لبنانی کلاسیک، راحت است.

مواد لازم :

  • روغن سبزی‌جات: 2 قاشق سوپ‌خوری
  • پیاز کاملا ریز شده: یک عدد
  • سیر کاملا ریز شده: یک حبه
  • نخود پخته یا کنسرو شده: 400 گرم
  • پودر زیره و گشنیز:‌ هر کدام یک قاشق چای‌خوری
  • برگ خرد شده گشنیز: ‌2 قاشق غذاخوری
  • زرده تخم‌مرغ: یک عدد
  • آرد ساده: نصف پیمانه (75 گرم)

روش تهیه:

1. یک قاشق سوپ‌خوری روغن را درون تابه‌ای روی حرارت متوسط، قرار دهید.

2. سیر و پیاز را به درون تابه اضافه کرده و 3- 2 دقیقه آن‌ها را هم زده تا نرم شوند.سپس آن‌ها را درون یک همزن ریخته و نخود،‌ ادویه، گشنیز، زرده تخم مرغ، نمک و فلفل را به آن‌ها اضافه کرده، دستگاه را روشن کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.

3. دست‌های‌تان را آغشته به آرد کنید و از مخلوط، کوفته قلقلی‌هایی به قطر 5 سانتی‌متر تهیه کرده و آن‌ها را درون یک بشقاب، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

4. یک قاشق سوپ‌خوری از روغن باقی‌مانده را درون یک تابه نسوز ریخته و آن را روی حرات متوسط – زیاد قرار دهید.

5. هر طرف فلافل‌ها را حدود 2- 1 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

6. بگذارید فلافل‌ها کمی خنک شوند.

7. در هر دست پیچ سه عدد از فلافل‌ها را قرار داده و در صورت تمایل آن‌ها را همراه با سالاد، ‌ماست، سس گوجه فرنگی میل کنید
همشهری آنلاین – شهره فرجی