untitled(2)
 این غذای بسیار خوشمزه همانگونه که از اسمش پیداست با مرغ تهیه می شود این غذای درون نوعی نان رول و سرو می شود می خواهیم روش تهیه آن را علاقه مندان به غذاهای گوشتی آموزش دهیم

فاهیتا مرغ

مواد لازم:

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

عسل: 3 قاشق غذاخوری

سرکه قرمز: 1 قاشق غذاخوری

سیر (ساطوری): 2 حبه

آویشن: 2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز: 1 قاشق چایخوری

پیاز قرمز (خردشده): 1 عدد

فیله مرغ: 4 عدد

فلفل دلمه ای قرمز (خلال شده): 2 عدد

طرز تهیه:

روغن، عسل، سرکه، سیر، آویشن، فلفل قرمز، کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب را در کاسه ای مخلوط کنید.فیله ها را لقمه ای برش بزنید، 3 ساعت (در یخچال) در مواد مخلوط شده بخوابانید. طی این مدت گاهی مخلوط را هم بزنید.

تاوه را روی حرارت متوسط داغ کنید. فیله ها را سرخ کنید (هر طرف حدود 5 دقیقه کافیست). گوشت را دیس بریزید و گرم نگاه دارید.

فلفل دلمه ای  را در تاوه بریزید و با مقدار خیلی کم روغن 4- 3 دقیقه سرخ کرده و کنار فیله ها بریزید. پیاز را هم در همان تاوه سرخ کرده و به مواد اضافه کنید.

این غذا را در نان پیتا (مدیترانه) ساندویچ کرده و نوش جان کنید.