کیک

این کیک هم مواد لازم متفاوتی دارد و هم سس روی آن متفاوت است در سس هم از شکلات سفید وهم از خامه استفاده شده است در ادامه رسپی این کیک را بخوانید

مواد لازم:

تخم مرغ 3 عدد

شکر 1 لیوان

شیر 1 لیوان

روغن مایع 1 لیوان

پودر فندق 1 لیوان

بکینگ پودر 1 پاکت

وانیل 1 پاکت

آرد به مقدار لازم

رویه:

شکلات سفید 1 لیوان

خامه 1 پاکت

پودر پسته

طرز تهیه :

در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته  شکر را می ریزیم و با میکسر خوب مخلوط میکنیم  شیر و روغن مایع را می ریزیم و به هم زدن ادامه می دهیم. پودر فندق, بکینگ پودر, وانیل و 6 قاشق سرپر آرد می ریزیم یک قالب کیک  که وسطش خیلی کم گود باشد چرب میکنیم  و مایه کیک را در آن می ریزیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم وقتی کیک خوب پف کرد  درجه فر را به 160 درجه قرار می دهیم

برای درست کردن مواد رویی در یک قابلمه کوچک خامه  ریخته به محض جوشیدن حرارت را خاموش کرده و شکلات سفید می ریزیم و خوب هم میزنیم میگذاریم سس سرد شود حالا کیک را از فر در آورده  وقتی ولرم شد از قالب برگردانده  سس سرد شده را رویش می ریزیم و روی آنرا با پودر پسته تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد