مشاوره زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
11nutella
نوتلا یک صبحانه خوشمزه و پرطرفدار است می خواهیم روش تهیه آن را به افراد علاقه مند به کاکائو و شکلات پیشنهاد دهیم این صبحانه به راحتی قابل تهیه است

 

 نوتلا یکی از خوراکی هایی است که ربطی به سن و سال ندارد و از کوچک و بزرگ همه عاشق آن هستند. مخصوصا خوردن نوتلا برای صبحانه کلی برای شاد بودن در طول روز به ما کمک می کند.

مواد اولیه :

  • روغن مایع گیاهی 2 تا 3 ق غ
  • عسل 2 ق غ
  • پودر شیر خشک 2 ق چ
  • فندق 1 لیوان
  • پودر کاکائو 3 ق چ
  • شیر سرد 2 تا 3 ق غ
اگه فندقها تُست شده نیستند در این صورت فندقها رو توی سینی فر ریخته و در فر 200 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه تُستش کنید. بعد از فر بیرون آورده میون حوله (یا دستمال کاغذی حوله ای) قرار داده و مالش بدید تا پوستشون جدا شه. اگه مقداری پوست بهشون چسبیده هم اصلا مهم نیست. بذارید سرد شن.

حالا فندقها رو توی بلندر ریخته و اینقدر میکسش میکنیم تا تبدیل به کرم شه.

حالا بسته به نیاز روغن مایع رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم. یک قاشق روغن اضافه کرده و میکس کنید بعد یک قاشق دیگه هم اضافه کنید. پس تصویری که مشاهده میکنید محصول یک لیوان فندق و دو قاشق روغنه.

در این مرحله عسل رو اضافه میکنیم.در اینجا فقط یک قاشق عسل اضافه شده (اگه عسل رو توی قاشقی که توش روغن ریخته بودید بریزید دیگه عسل به قاشق نمیچسبه).

و کاکائو و شیر خشک (اگه شیر نیدو در دسترس ندارید حذفش کنید. اضافه کردن شیر خشک یک انتخاب شخصیه).

حالا شروع میکنیم به میکس کردن. کم کم با پالس شروع کنید و بعد با سرعت کم هم بزنید. مرتب دستگاه رو خاموش کنید که اصطکاک باعث ایجاد حرارت در مواد نشه. چون ممکنه ببره اگر احساس کردید هرچی هم میزنید بازم فایده ای نداره یک قاشق دیگه روغن اضافه کنید در غیر این صورت از بالا بردن چربی نوتلا بپرهیزید.

اگر تا این لحظه کرمی که مقابل رو دارید دقیقا بافتش عین نوتلاست که تبریک میگم. در غیر این صورت کم کم بهش شیر کاملا سرد اضافه کنید و به میکس کردن ادامه بدید.

هر بار بچشید اگر نیاز بود میزان عسل رو هم بیشتر کنید تا به شیرینی دلخواه برسید.

دلیل اینکه شیر سرد اضافه میکنیم اینه که حرارتی که موقع هم زدن در دستگاه ایجاد میشه ممکنه باعث جدا شدن روغن از سایر مواد شه. با اضافه کردن شیر سرد میتونید کرم رو دوباره زنده کنیم.

و دیگه نوتلای ما آماده است.

نکات:

کاملا نرم و لطیف و کرمی و فندقی و خوشمزه. . غلظتش رو به راحتی میتونید کنترل کنید. با اضافه کردن روغن و یا شیراگر مایل هستید که نوتلا رو خارج از یخچال نگه دارید بهتره شیر سرد رو حذف کنید و فقط با روغن مایع رقیقش کنید (دلیل اضافه کردن پودر شیر خشک هم همینه. چون هم رنگ نوتلا روشن میشه هم اینکه مشکل فساد لبنیات رو نداره)و اگر هم دوست ندارید خیلی با اضافه کردن روغن چربش کنید میتونید به جای شیر گاو از شیربادام استفاده کنید. این نوتلا دو هفته خارج از یخچال و به مدت طولانی داخل یخچال قابل نگهداریه.
وب سایت کارگاه آشپزسازی:
5 1000
ارسال شده در 7 اسفند 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x