دسر

اگر از درست کردن دسرهای یکنواخت خسته شده اید و دلتان میخواهد دسر متفاوتی درست کنید این رسپی را امتحان کنید بسیار دسر پر انرژی و خوبی است

مواد لازم:
برای درست کردن کیک:
تخم مرغ 2 عدد
شکر نصف لیوان
روغن مایع از نصف لیوان یک انگشت کمتر
آرد سوخاری نصف لیوان
پودر نارگیل نصف لیوان
گردوی کوبیده نصف لیوان
وانیل نصف پاکت
بکینگ پودر نصف پاکت
شربت:
شکر نصف لیوان
آب 1 لیوان
کرم:
شیر 500 میلی لیتر
نشاسته نصف لیوان
شکر 3.5 قاشق
کرم شانتی نصف پاکت
وانیل نصف پاکت
رویه:
پودر نارگیل
گردوی کوبیده یا  بادام زمینی
طرز تهیه :

ابتدا شربت را آماده میکنیم برای این کار در یک قابلمه کوچک شکر و آب را میریزیم  و هم میزنیم تا ذرات شکر در آب حل شود  وقت  شروع به جوشیدن کرد  5دقیقه بجوشد سپس از حرارت برداشته  و میگذاریم ولرم شود
حالا در یک کاسه تخم مرغ ها را ریخته رویش شکر ریخته و با مکیسر خوب هم میزنیم  سپس  روغن مایع ریخته و به هم زدن ادامه می دهیم  مخلوط  آرد سوخاری, وانیل, بکینگ پود را ریخته در آخر پودر نارگیل و گردوی کوبیده  را ریخته  و باریسک مخلوط میکنیم حالا  در ظرف پیرکس مربع شکل  ریخته در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 20-25 دقیقه قرار می دهیم
حالا در یک قابلمه شیر, نشاسته و شکر را ریخته و خوب مخلوط میکنیم در حرارت گذاشته  و مرتب هم میزنیم  وقتی غلیظ شد و پخت از حرارت برمیداریم و میگذاریم ولرم شود وقتی ولرم شد  کرم شانتی و وانیل را با میکشر مخلوط میکنیم وقتی کیک پخت از فر در آورده  و دو دقیقه منتظر میمانیم سپس شربت سرد را ریخته   سپس میگذاریم کاملا سرد شود وقتی سرد شد کرمی که آماده کردیم می ریزیم و یک شب در یخچال قرار میدهیم رویش پودرنارگیل  یا گردوی کوبیده می ریزیم و سرد سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد