پیراشکی

برای درست کردن این نوع پیراشکی ابتدا خمیر پیراشکی را آموزش می دهیم و در موادداخلی آن از گوشت استفاده نشده است بلکه سیب زمینی دارد البته  اگر سیب زمینی دوست ندارید می توانید بجایش از گوشت هم استفاده کنید .ولی این رسپی پیراشکی سیب زمینی نام دارد

مواد لازم:

آرد 5 لیوان

بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 2 قاشق

شیر ولرم 1 استکان

نمک

خمر مایه 2 قاشق چایخوری

آرد به میزان لازم

موادداخلی:

سیب زمینی متوسط 5-7 عدد

نمک و فلفل سیاه

کره  2 قاشق ذوب شده

رویه:

مخلوط 1 عدد تخم مرغ

1 قاشق چایخوری روغن مایع

1پیراشکی

2پیراشکی

4پیراشکی

3پیراشکی

طرز تهیه :

ابتدا آرد را الک کرده و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم  خمیر نرمی بدست می آید ( آب را کم کم می ریزیم  که غلظت خمیر را ببینیم) روی خمیر رابا نایلون پوشانده در جای گرم بمدت 1 ساعت قرار می دهیم از خمیر استراحت داده شده به اندازه سیب برداشته  گرد کرده ودر هوای آشپزخانه بمدت 15- 20 دقیقه دیگر استراحت می دهیم  حالا هرکدام از خمیرهار ا به اندازه 5 میلیمتر بازکرده  و از موادداخلی در وسطش قرار داده  و می بندیم ودر سینی می چینیم رویش زرده تخم مرغ هم زده شده ریخته 20 دقیقه استراحت می دهیم

مواد داخلی:

سیب زمینی هار ا پوست کنده  و می شوئیم ورنده میکنیم  نمک و فلفل سیاه را هم میریزیم

حالا در روغن سرخ میکینم

میتوانید بجای سیب زمینی از گوشت هم استفاده کنید

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد