nar

این سس روی دسرهای  مختلف , چیز کیک ها و… استفاده می شود این سس خیلی خوشرنگ است و کسانی که انار دوست د ارند سس بسیار خوشمزه ای است طعم انار دارد و شکرش هم کم است البته اندازه شکر را می توانید خودتان تغییر دهید  این سس را در یک ظرف شیشه ای دربسته بریزید و تا 4 روز در  یخچال می توانید نگهداری کنید هرچقدر که بماند غلیظ تر می وشد قبل ازاینکه استفاده کنید خوب هم یزنید تا حالت روان پیدا کند  این را می توانید بعنوان سس انار در صبحانه  بعنوان مربا هم استفاده کنید

مواد لازم:

آب انار 1 لیوان

نشاسته 1 قاشق  مربا خوری سرپر ( گندم یا ذرت فرق نمیکند)

شکر 1 قاشق مربا خوری ( بستگی به  ترشی و شیرینی انار دارد)

آب لیموی تازه 1 قاش چای

طرز تهیه :

در یک قابلمه آب انار را می ریزیم  نشاسته را اضافه میکنیم و  مرتب هم میزنیم تا پخته شود شکر و آبلیمو رامی ریزیم  در حرارت کم قرار داده و مرتب هم میززنیم تا به غلظت لازم رسیده و پخته شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد