دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی

probiotic

پژوهشگران  در تحقیقات جدید برای کاهش یا منظم شدن مقدار قند خون پروبیوتیک را همراه با آگا.ه توصیه میکننداکنون ببینیم نتایج این پژوشه ها و  تحقیقات چه بوده است در ادامه بخوانید:

با طراحی نوعی نوشیدنی از گیاه آگاوه همراه با میکروارگانیسم های پروبیوتیک، متخصصان دانشگاه UPAEPدر مکزیک موفق به کاهش قند خون دانش آموزانی شدند که به آنها محلول گلوکز داده شده بود.

دکتر Armendarizمدیر دانشگاه زیست فناوری محیط زیست دانشگاه  UPAEPمی گوید: ما در یک  گروه  ده نفره این نوشیدنی را آزمایش کردیم، به این دانش آموزان ابتدا محلول گلوکزغلیظ داده شد و سپس از آنها خواسته شد 250 میلی لیتر نوشیدنی آگاوه همراه با پروبیوتیک را میل کنند، اندازه گیریها نشاندهنده ی کاهش قابل توجه مقدار قند خون این افراد بود.

درطراحی این نوشیدنی، محققان از روش پاستوریزاسیون با حرارت استفاده  کردند و تمام فلور موجود در نوشیدنی را حذف نمودند این کار به جلوگیری از تخمیر (ترش شدن) محلول کمک می کند، ازسوی دیگر دانشمندان سعی کردند از تغییر fructansجلوگیری کنند زیرا این ماده به عنوان یک فیبر نامحلول  تله ای برای مولکولهای قند است.

 این نوشیدنی حاوی شکرهایی بنام  fructansاست که فیبرهای نامحلول هستند و دارای اثر کاهش دهندگی قندخون می باشند و مقدار قند خون را کنترل می کنند، مشکل این است که این  محصول  بسرعت  تخمیر می شود و به الکل تبدیل می گردد، بنابراین  نکته ی مهم  در تهیه ی این نوشیدنی استفاده از روشی  است که بتوان آنرا برای مدت طولانی  تازه نگه داشت.

 این نوشیدنی غیر لبنی حاوی الکل نیست بنابراین برای رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت و افرادیکه  قادر به  تحمل لاکتوز نیستند، مناسب است.

همچنین ارزیابی میکروارگانیسم های موجود در این ماده نشان داد برخی از باکتریهای موجود در آن مانند لاکتوباسیلوس لیخمانیا را می توان جدا کرد و پس از مراحلی به محلول پاستوریزه ی آگاوه افزوده شود  مدت زمان ماندگاری این میکروارگانیسم در این محلول 20 روز خواهد بود که زمان لازم را برای بازار یابی محصول دارد.

علاوه براین، آزمایشاتی برای بررسی تأثیر این نوشیدنی بر بیماریهای دیگر از جمله التهاب معده و سندرم روده ی تحریک پذیر انجام شد، هم اکنون محققان به دنبال تنظیم توافق نامه ای برای بررسی این محصول با بیمارستانهای محلی  بروی  بیماران مبتلا به اضافه وزن و چاقی هستند.

دکتر Armendarizمی گوید: محصولات لبنی باید حاوی حداقل یک میلیون باکتری لاکتیک اسید در هر میلی لیتر باشند تا فواید پروبیوتیکی آنها به مصرف کننده منتقل شود، در این نوشیدنی میزان پروبیوتیک را به 900 میلیون افزایش دادیم.

اما به دلیل تعداد بالای میکروارگانیسم های موجود در این نوشیدنی ممکن است متابولیتهای تولید شده ی  آنها  طی فرآیند تخمیر موجب ناخوشایند شدن طعم نوشیدنی به میزان کم شود، به همین دلیل برای تست مزه ی آن نیاز به ارائه ی خوش طعم ترین فرمولاسیون داریم.

منبع : diabetestma.org

ارسال شده در 14 اسفند 1394 توسط با موضوع دیابت
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی