مشاوره زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو

probiotic

پژوهشگران  در تحقیقات جدید برای کاهش یا منظم شدن مقدار قند خون پروبیوتیک را همراه با آگا.ه توصیه میکننداکنون ببینیم نتایج این پژوشه ها و  تحقیقات چه بوده است در ادامه بخوانید:

با طراحی نوعی نوشیدنی از گیاه آگاوه همراه با میکروارگانیسم های پروبیوتیک، متخصصان دانشگاه UPAEPدر مکزیک موفق به کاهش قند خون دانش آموزانی شدند که به آنها محلول گلوکز داده شده بود.

دکتر Armendarizمدیر دانشگاه زیست فناوری محیط زیست دانشگاه  UPAEPمی گوید: ما در یک  گروه  ده نفره این نوشیدنی را آزمایش کردیم، به این دانش آموزان ابتدا محلول گلوکزغلیظ داده شد و سپس از آنها خواسته شد 250 میلی لیتر نوشیدنی آگاوه همراه با پروبیوتیک را میل کنند، اندازه گیریها نشاندهنده ی کاهش قابل توجه مقدار قند خون این افراد بود.

درطراحی این نوشیدنی، محققان از روش پاستوریزاسیون با حرارت استفاده  کردند و تمام فلور موجود در نوشیدنی را حذف نمودند این کار به جلوگیری از تخمیر (ترش شدن) محلول کمک می کند، ازسوی دیگر دانشمندان سعی کردند از تغییر fructansجلوگیری کنند زیرا این ماده به عنوان یک فیبر نامحلول  تله ای برای مولکولهای قند است.

 این نوشیدنی حاوی شکرهایی بنام  fructansاست که فیبرهای نامحلول هستند و دارای اثر کاهش دهندگی قندخون می باشند و مقدار قند خون را کنترل می کنند، مشکل این است که این  محصول  بسرعت  تخمیر می شود و به الکل تبدیل می گردد، بنابراین  نکته ی مهم  در تهیه ی این نوشیدنی استفاده از روشی  است که بتوان آنرا برای مدت طولانی  تازه نگه داشت.

 این نوشیدنی غیر لبنی حاوی الکل نیست بنابراین برای رژیم غذایی افراد مبتلا به دیابت و افرادیکه  قادر به  تحمل لاکتوز نیستند، مناسب است.

همچنین ارزیابی میکروارگانیسم های موجود در این ماده نشان داد برخی از باکتریهای موجود در آن مانند لاکتوباسیلوس لیخمانیا را می توان جدا کرد و پس از مراحلی به محلول پاستوریزه ی آگاوه افزوده شود  مدت زمان ماندگاری این میکروارگانیسم در این محلول 20 روز خواهد بود که زمان لازم را برای بازار یابی محصول دارد.

علاوه براین، آزمایشاتی برای بررسی تأثیر این نوشیدنی بر بیماریهای دیگر از جمله التهاب معده و سندرم روده ی تحریک پذیر انجام شد، هم اکنون محققان به دنبال تنظیم توافق نامه ای برای بررسی این محصول با بیمارستانهای محلی  بروی  بیماران مبتلا به اضافه وزن و چاقی هستند.

دکتر Armendarizمی گوید: محصولات لبنی باید حاوی حداقل یک میلیون باکتری لاکتیک اسید در هر میلی لیتر باشند تا فواید پروبیوتیکی آنها به مصرف کننده منتقل شود، در این نوشیدنی میزان پروبیوتیک را به 900 میلیون افزایش دادیم.

اما به دلیل تعداد بالای میکروارگانیسم های موجود در این نوشیدنی ممکن است متابولیتهای تولید شده ی  آنها  طی فرآیند تخمیر موجب ناخوشایند شدن طعم نوشیدنی به میزان کم شود، به همین دلیل برای تست مزه ی آن نیاز به ارائه ی خوش طعم ترین فرمولاسیون داریم.

منبع : diabetestma.org

5 1000
ارسال شده در 15 اسفند 1394 توسط با موضوع دیابت
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x