بیندی

در ترکیه بیندی انواع و اقسام زیادی دارد که امروز ما بیندی ماهی را آموزش میدهیم :

مواد لازم:

ماهی 1 کیلو

پیاز کوچک 10 عدد

فلفل سبز 2 عدد

فلفل قرمز 1 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد

قارچ 1 کاسه

جعفری یک دسته

سیر 3 حبه

نمک و فلفل

روغن مایع

بادمجان کبابی 4 عدد

آرد 3 قاشق

شیر 2 لیوان

پنیذ پیتزا 100 گرم

جوزهندی

طرز تهیه :

ماهی را به شکل دراز بریده در تابه روغن مایع ریخته   و پیازها و سیرها را در روغن تفت می دهیم  سپس فلفل های سبز و قرمز خرد شده و قارچها را اضافه می کنیم. گوجه فرنگی خرد شده را ریخته و به تفت دادن ادامه می دهیم  نمک و فلفل سیاه می ریزیم  در یک تابه دیگر  خیلی کم روغن مایع ریخته  و ماهی ها را ریخته و تفت می دهیم   کمی آرد ریخته . نمک و فلفل زده وب ه تفت دادن ادامه میدهیم

حالا در یک قابلمه کره  و آرد ریخته و تفت می دهیم  بادمجان کبابی ریز خرد شده را اضافه میکنیم شیر ریخته  مرتب هم زده تا به  غلظت لازم برسد اگر خیلی سفت شد کمی شیر می ریزیم  نمک و فلفل سیاه ریخته  باید غلظت متوسط داشته باشد جوزهندی رنده شده می ریزیم سپس پنیر پیتزای رنده شده ریخته و حرارت را خاموش میکنیم  ابتدا در ظرف مواد بادمجان را ریخته رویش ماهی را ریخته  رویش هم مخلوط قارچ را می ریزیم  و با جعفری تزیین میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد