دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
803418_897
این شیرینی پفکی گردویی معمولا در ایام نوروز تهیه می شود و برای میهمانی ها و دورهمی ها گزینه مناسبی است توصیه میکنیم آن را تهیه کنید مطمئنا از طعم آن لذت خواهید برد

 برای شما که می خوایید برای بار اول درست کنید بهتره با نصف مواد تهیه کنید، چرا که تجربه اولتون هست و این مقدار خیلی زیاد میشه و واقعا حوصله می خواد که با قاشق چایخوری قاشق قاشق بذارید و یه سینی فر هم کوچیکه نیاز به دو تا سینی فر دارید پس مواد اولیه رو نصف کنید و با نصف مواد تهیه کنید. خودم هم همیشه با نصفش درست می کنم. قشنگی این شیرینی هم به کوچیک بودنشه بنابر این با حوصله باید همه مواد رو با قاشق چایخوری قرار بدید.

مواد اولیه:

  • زرده تخم مرغ 7 عدد
  • پودر قند 275 گرم
  • گردو 250 گرم
  • گلاب 1 قطره
  • وانیل کمی
  • پودر پسته برای تزئین
طرز تهیه:

1.نکته مهم اینه که همیشه مواد رو از قبل آماده کنیم تا به دمای محیط برسه .برای همین تخم مرغ ها رو حدود ۴ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا به دما محیط برسه بعد زرده و سفیده را جدا کنید.

2. زرده ها رو تو یه ظرف مناسب ریخته و با هم زن آنقدر بزنید تا سفید بشه بعد از اینکه سفید شد وانیل هم اضافه کنید با یه قطره گلاب زیاد گلاب نریزین چون مایع شل می شه سپس پودر قند رو اضافه کنید و هم بزنید تا خوب حل شه پس از آن گردو هایی را که ریز کردیم به شکل پودر نباشه به شکل قطعات ریز گردو را اضافه می کنیم بعد از اضافه کردن گردو با قاشق هم بزنیدتا گردو به صورت یکسان در تمام قسمت ها پخش بشه.

3.سپس به کمک دو تا قاشق چایخوری به صورت ریز کف سینی فر که کاغذ مخصوص گذاشتید قرار دهید هر چه ریز تر باشه قشنگ تر می شه. برای تزیین هم از پودرپسته استفاده کنید سپس توی فر قرار بدین این شیرینی خیلی زود آماده میشه یه ربع یا ٢٠ دقیقه ای پخته.

وب سایت سوران:
5 1000
ارسال شده در 19 اسفند 1394 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • روش های طبیعی برای پاکسازی ذهن و جسم
  • محو کردن انواع جوهر از روی هر لباس
  • درمان چاقی با کیمیاگری
  • توجه سیاستگذاران در عرصه عرصه تحصیلات و فرهنگ
  • اگر به موبایل و تبلت اعتیاد دارید
  • نکاتی پیرامون عارضه های مختلف کلیوی
  • قارچ ناخن پا چه علائمی دارد و راه درمانش چیست؟
  • آسیب های استخر برای موی سر
  • محبوبترین ها

  • با ورزش صورت، پوست مان را جوان نگه داریم
  • سن بالاها این ترفندهای آرایشی را بکار ببرند
  • شایعات رایج درباره لیزر موی زائد
  • دانسته هایی درباره مراقبت از پوست اسکی بازان
  • با استفاده از این 7 کلید طلایی با جوش و کک مک خداحافظی کنید
  • آسیبهای وارده بر مو در هنگام صاف و فرکردن
  • درشت کردن چشمهای ریز را بشکل تصویری یاد بگیرید
  • برای طبیعی به نظر رسیدن آرایش تون چی کار می کنید؟
  • رپورتاژ

  • پروتز و طراحی لبخند تخصصی دکتر شعبان پور
  • جدول میزان کالری مواد غذایی
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • دستگاه بخور و لزوم خرید آن برای خانه
  • دکتر وحید عارفی دندانپزشک و متخصص بیماری های لثه
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x