kadayif

 انواع و اقسام کادایف با رسپی ها و  مدل های مختلف آموزش دادیم که امروز نوع دیگری را در قالب مافین آموزش میدهیم:

مواد لازم:

کادایف  تازه ( رشته خطایی)  300 گرم

کره 3 قاشق ( ذوب شده)

گردوی درشت خرد شده  1 لیوان

شربت:

شکر 2 لیوان

آب 2 لیوان

آب لیمو 1 قاشق چای خوری

تزیین:

بادام زمینی برای تزیین

برای درست کردن شربت در قابلمه شکر و آب ریخته 10 دقیقه می جوشانیم سپس آبلیمو می ریزیم  وقتی جوشید  از حرارت برمیداریم و میگذاریم سرد شود

در یک کاسه  رشته خطایی ها را ریخته  رویش کره می ریزیم و با دست  هم می زنیم 12 عدد قالب مافین را با کره چرب میکنیم نصف رشته خطایی ها را می ریزیم  و با دست خوب فشار میدهیم  رویش گردو می ریزیم  و بقیه رشته خطایی ها رویش ریخته  و با دست محکم فشار می دهیم   در فر 175 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  تا رویش طلایی شود از فر در آورده  از قالب مافین در اورده و در ظرف پیرکس می چینیم دوباره 5 دقیقه دیگر در فر قرار میدهیم  به کادایف گرم شربت سرد می ریزیم وقتی شربت کاملا به خرد کادایف رفت رویش را با بادام  زمینی تزیین میکنیم

 

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد