مشاوره زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
9+985
انتخاب ماهی تازه نیاز به دانستن برخی موارد مهم و موثر دارد بهتر است هنگام خرید ماهی مراقب باشید و به برخی توصیه های موثر در این زمینه دقت کنید با ما همراه باشید

سطح بدن ماهی که تازه صید شده باشد را قشر لزجی فراگرفته و دارای براقی و جلای فلزی و درخشنده است. قشر لزج سطح بدن تا اندازه‌ای در اثر شست‌وشوی بعد از صید از بین می‌رود. همچنین سطح خارجی پوست ماهی مرطوب بوده و هیچ گونه ترشح مخصوصی ندارد.

وضع ظاهری ماهی

الف: سطح بدن ماهی که تازه صید شده باشد را قشر لزجی فراگرفته و دارای براقی و جلای فلزی و درخشنده است. قشر لزج سطح بدن تا اندازه‌ای در اثر شست‌وشوی بعد از صید از بین می‌رود. همچنین سطح خارجی پوست ماهی مرطوب بوده و هیچ گونه ترشح مخصوصی ندارد و به طور کامل به بافت زیرجلدی چسبیده است. هیچ‌گونه آثار پارگی و چین و چروک (خشکی) مشاهده نمی‌شود.

ب:‌ پوست در ماهی کهنه و فاسد، کمرنگ و بدون جلای فلزی (کدر) است. در ضمن تغییر رنگ‌های تیره، زرد یا قهوه‌ای دیده می‌شود، سطح بدن خشک است و بر روی پوست مواد لزج نیز وجود دارد. البته یک تغییر رنگ قهوه‌ای متمایل به قرمز به سمت دم گسترش می‌یابد که دلیل آن اکسیدشدن هموگلوبین است.

فلس‌ها

الف:‌ در ماهی تازه، فلس‌ها براق بوده و اتصال آنها به بدن محکم است و به هیچ‌وجه به دست نمی‌چسبد. تذکر: فلس‌ها خود یک مانع طبیعی در مقابل ورود میکروارگانیسم‌ها به داخل سطح خارجی ماهی و عضلات داخلی است.

ب:‌ در ماهی کهنه و فاسد، فلس‌ها، کدر بوده و اتصال آنها به بدن حیوان سست است. همچنین در اثر دست زدن، به آسانی کنده می‌شوند.

باله‌ها

الف:‌ در ماهی تازه و سالم، باله‌ها حالت طبیعی دارند و شعاع‌های آن از هم باز است.

ب:‌ در ماهی کهنه و فاسد باله‌ها خشک، شل و افتاده است و یا مقداری مواد لزج بر روی آن دیده می‌شود. باله‌ها به رنگ تیره و سربی نیز دیده می‌شوند.

چشم‌ها

الف:‌ در ماهی تازه و سالم، چشم‌ها درخشان، شفاف، روشن و برجسته است و تمام حدقه‌ی چشم را پر می‌کند. مردمک چشم سیاه و عریض بوده و عنبیه زرد طلائی و به ندرت در برخی ماهیان قرمز رنگ است.

ب: در ماهی کهنه و فاسد، چشم‌ها شفافیت خود را از دست داده و تیره و کدر می‌شوند. در ابتدای گندیدگی، چشم‌ها کم‌کم فرو رفته و حدقه‌ی چشم را پر نمی‌کنند و یا چشم‌ها نرم شده و برآمدگی آن از بین رفته و کم‌کم در حدقه فرو می‌روند و حدقه را پر نمی‌کنند.

مردمک چشم، غیرمشخص و تمام قسمت کره‌ی چشم یک رنگ است. اغلب در شروع فساد، لکه‌های قرمزرنگی که به صورت خون از سیاهرگ خارج شده در روی عنبیه‌ی چشم ظاهر می‌گردد (در اطراف چشم ظاهر می‌‌گردد) که به شکل عینک دور تا دور چشم را می‌پوشاند.

این محوطه‌ی خونی کم‌کم که فساد پیشروی می‌کند رنگ پریده و سپس خاکی رنگ می‌شود. همچنین ماهیان کهنه و فاسد، چشم‌های فرورفته و چروکیده دارند و مردمک چشم کدر و قرنیه، مات می‌شود.

آبشش ها

الف: در ماهی‌های تازه و سالم، برانشی‌ها یا آبشش‌ها حساس‌ترین ناحیه در برابر فساد هستند و بروز بوهای ناخوشایند در این قسمت نخستین نشانه‌های ارگانولپتیکی فساد تلقی می‌شوند. در ماهی‌های سالم و تازه، برانشی‌ها یا سرپوش گوش ها به‌طور کامل حفره برانشی را مسدود کرده و آن را می‌پوشانند. رنگ پرده‌های برانشی در ماهی‌های سالم، صورتی تا قرمز پررنگ، بسته به نوع ماهیان متفاوت است. برانشی ماهی‌های تازه و سالم بوی مخصوص مرداب را دارد.

ب:‌ در ماهی‌های کهنه و فاسد، هر چه ماهی کهنه‌تر باشد، برانشی‌ها تیره و کدرتر شده و در ماهیان فاسد، قهوه‌ای رنگ می‌گردد. رنگ برانشی‌ها کمرنگ‌تر و در نهایت به زرد متمایل به خاکستری تغییر رنگ می‌دهند.

هرگاه سرپوش برانشی را فشار دهند خون تیره‌رنگی از ناحیه‌ی برانشی خارج می‌شود که متعفن است، همچنین چنانچه برانشی‌ها را با دست بلند کرده و بو کنند بوی تعفن شدیدی حس می‌شود. در ماهی‌های کهنه و فاسد مقدار مواد لزج در برانشی‌ها بیش‌تر است.

بو

الف: در ماهی‌های تازه و سالم، بوی الگ (جلبک‌ها) و یا سایر گیاهان آبی که شبیه بوی مرداب هستند به مشام می‌رسد. برای تشخیص بو معمولاً روی پوست بدن و داخل برانشی‌ها و داخل دهان را به دلیل وجود اکثر میکروب‌ها در این مکان‌ها امتحان می‌کنند.

ب:‌ در ماهی‌های کهنه و فاسد، با پیشرفت فساد ماهی، بوهای غیرطبیعی زیادتر می‌شوند. بوی اولیه‌ی ماندگی در اثر تجزیه مواد پروتئینی و به وجود آمدن ماده‌ی تری‌متیل آمین به وجود می‌آید. سپس بوی آمونیاکی و در نهایت بوی گندیدگی ناشی از تولید آمونیاک، سولفید هیدروژن، ایندول و … می‌باشد که متعفن است. این بو در حین پختن ماهی شدیدتر می‌شود.
منبع:ماهنامه آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 24 اسفند 1394 توسط با موضوع تغذیه
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • فعالیت ورزشی مانعی برای ابتلا به سرطان سینه
  • نکاتی در مورد مواد غذایی و نگهدارنده های آنها
  • کودکان خیابانی در برابر اچ آی وی
  • تمایلات زناشویی و باورهای غلط در این باره
  • ویژگیهای بدنی افراد لاغر
  • آموزش های لازم برای داشتن فرزندی باهوش
  • نکاتی در مورد چاقی و دلایل بروز آن
  • شفافی و سفیدی پوست با ماسک دوغ
  • محبوبترین ها

  • درمان موهای کم پشت شده
  • در زندگی تان تغییر ایجاد کنید تا پوست شادابی داشته باشید
  • آفتاب سوختگی می تواند موها را هم درگیر کند
  • آیا در موهای خشک موخوره بوجود می آید
  • تزریق چربی زیر پوست
  • پیشنهادات درمانی برای مشکلات مربوط به پلک
  • نوع شامپویی چقدر مهم است
  • علت لک های حاملگی در آقایان چیست
  • رپورتاژ

  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • آسیب های دندان از آنچه فکر می‌ کنید به شما نزدیک ‌تر است!
  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x