دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق‌تخصصی آندوسکوپی و کولونوسکوپی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر فراهانی/ ساختمان پزشکان
دکتر مهدی فراهانی
متخصص جراحی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خرازی
دکتر محمدرضا خرازی
کلینیک کاشت مو و ابرو
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر احمدی لاریجانی/ساختمان پزشکان
دکتر احمدی لاریجانی
دندان پزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دندانپزشکی هیراد/ساختمان پزشکان
دندانپزشکی هیراد
ارائه کلیه خدمات دندانپزشکی(ایمپلنت، لمینیت،عصب‌کشی و....)
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی

kekacang-untuk-makanan-otak

بهتر است در هنگام خرید آجیل از تازگی آن اطلاع داشته باشید و سعی کنید آجیل مانده و کهنه خریداری نکنید چون می تواند موجب بروز سرطان در بدن شما شود توصیه های متخصصین تغذیه را در این زمینه جدی بگیرید

سیدضیاءالدین مظهری، رئیس انجمن غذا و تغذیه سلامت ایران نسبت به استفاده از آجیل و خشکبار کهنه به دلیل تولید سمی با نام آفلاتوکسین که باعث ایجاد سرطان مصرف‌کنندگان می‌شود، هشدار داد.
این متخصص تغذیه و کارشناس صنایع غذایی درباره خطر مصرف آجیل و خشکبار کهنه گفت: «در صورتی که خشکبار به نحو صحیح نگهداری نشوند، سمی به نام آفلاتوکسین تولید می‌کنند که باعث ایجاد سرطان در افراد مصرف‌کننده می‌شود.»
او ادامه داد: «گروه مایکوتوکسین‌ها از سمومی هستند که قارچ (کپک) عامل تولید آن است و آفلاتوکسین (Aflatoxin) نوع مهمی از این گروه است که عاملی سرطان‌زا محسوب می‌شود و عامل کلیدی تولید این سم رطوبت است.»
به گفته مظهری تولید این سم در آجیل و خشکبار، به‌ویژه پوست پسته در صورت رعایت نکردن نکات لازم و مناسب نگهداری بسیار سریع و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز صورت می‌گیرد.
او با بیان این‌که با توجه لازم در نگهداری خشکبار قطعا تولید سم در این محصولات کنترل می‌شود، گفت: «سرطان‌زا بودن این سموم ثابت شده و علاوه بر این موجب بروز ضایعات وخیم در کبد و دیگر دستگاه‌های گوارشی بدن می‌شود.»
مظهری با تاکید بر این‌که شناسایی و تشخیص سم در آجیل با چشم امکان‌پذیر نیست و فقط از طریق دستگاه‌ها و آزمایشگاه‌های پیشرفته امکان‌پذیر است، ادامه داد: «مردم در خرید آجیل شب عید به کیفیت بیش از قیمت توجه کنند و از مکان‌هایی که زیر نظر دستگاه‌های بهداشتی قرار دارند، خرید کنند. بنابراین به مردم توصیه می‌شود که آجیل و خشکبار را از دستفروشان به دلیل نامشخص بودن شرایط نگهداری این محصولات خریداری نکنند.»
او به خریداران و مصرف‌کنندگان آجیل توصیه کرد که ضمن توجه به رنگ محصول و تازه بودن آن، از خرید آجیل و خشکبار کهنه و تفت داده شده با آبلیمو به دلیل استفاده از جوهر لیمو در این محصولات
خودداری کنند.
مظهری استفاده از رنگ‌های غیرمجاز از سوی برخی فروشندگان به منظور جلب نظر خریداران را یکی دیگر از موارد تخلف و خطرآفرین برای سلامت مردم برشمرد و دراین‌باره گفت: «استفاده از رنگ‌های خوراکی ضرری ندارد؛ ولی به دلیل گران بودن این رنگ‌ها، در بیشتر موارد از رنگ‌های غیرمجاز در آجیل‌ها استفاده می‌شود که پایه تولید این رنگ‌ها فلزات سنگین است؛ به همین دلیل ما به مردم توصیه می‌کنیم تا حد امکان از آجیل تازه و تفت نداده استفاده کنند یا در صورت استفاده از خشکبار تفت داده برای لحظاتی آن را در دست خود نگه دارند و اگر نشانه‌ای از رنگ روی پوست دست مشاهده نکردند، از آن آجیل استفاده کنند.»
این متخصص تغذیه ادامه داد: «ازجمله نشانه‌های کهنگی آجیل می‌توان به وجود گردهای تولید شده از انواع خشکبار و احتمالا بقایای برخی حشرات و وجود حفره‌هایی در مغز‌ها اشاره کرد که مردم از خرید این محصولات باید خودداری کنند و فروشندگان نیز باید این محصولات را معدوم کنند.»
به گفته مظهری در صورت نبود شرایط نگهداری مطلوب آجیل، حتی با خرید محصول سالم نیز زمینه تولید آفلاتوکسین در منزل نیز فراهم می‌شود. او دراین‌باره گفت: «خرید بیش از حد و نگهداری طولانی آجیل، نگهداری در کابینت و گنجه، نگهداری در کیسه‌های پلاستیکی و رسیدن رطوبت و اکسیژن موجب تولید سم در آجیل می‌شود.»
او درباره نحوه نگهداری صحیح آجیل در ایام نوروز گفت: «بهتر است آجیل به صورت روزانه و برای مصرف در مدت کوتاه خریداری شود. مردم می‌توانند آجیل باقی‌ مانده را در ظرف‌های شیشه‌ای با درب‌های کیپ شده که مانع رسیدن اکسیژن به محصول می‌شود، در فریزر نگهداری کنند.»
مظهری درخصوص نگهداری آجیل در فضای باز منازل نیز گفت: «با توجه به بالا بودن میزان رطوبت در هوای ایام بهار، نگهداری آجیل در ظروف شیشه‌ای کار عاقلانه‌تری است؛ ضمن این‌که توصیه ما مصرف حداکثر ٣٠ گرم آجیل در روز است، البته افراد مبتلا به فشارخون یا اضافه وزن به دلیل کالری و نمک بالای موجود در این محصولات باید خیلی کمتر از این مقدار آجیل مصرف کنند.»
او درخصوص آجیل‌های خارجی و مناطق گرمسیری نیز گفت: «شرایط رشد آفلاتوکسین در کشورهای تولید‌کننده این آجیل‌ها به دلیل بالا بودن گرما و رطوبت بسیار بالاست؛ بنابراین اگر در خرید این محصولات از مراکز فروش مجاز اقدام شود، بهتر است.»
مظهری با اشاره به خطرناک بودن این سم و تاثیرات جبران‌ناپذیر آن در ورود به زنجیره غذایی گفت: «این سم به هیچ ‌وجه با حرارت و تفت دادن دوباره محصول از بین نمی‌رود و برای حفظ سلامت مردم و جلوگیری از ورود این سم به زنجیره غذایی بهترین راه معدوم کردن آن است.»
سلامت نیوز: آجیل‌های کهنه سرطان‌زا است
5 1000
ارسال شده در 26 اسفند 1394 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • همه چیز درمورد ارزش غذایی چغاله‌بادام و گوجه‌سبز
  • علت عدم تمایل افراد به ازدواج چیست؟
  • سندرم مقاومت به انسولين چيست؟
  • پزشک هومیوپات کیست و چگونه درمان میکند
  • راه حلی برای درمان بیش فعالی کودکان
  • افرادی که علاقه به مصرف نمک دارند
  • مراقبت از مثانه با برخی روشهای ساده
  • سرخوردگی مهره کمر و دانستنی هایی در مورد آن
  • محبوبترین ها

  • تغییرات کف پا و این روشهای درمانی
  • مدیریت بهتر آرتروز و درد زانو
  • اختلال در رشد قد با این نوشیدنی پرطرفدار
  • کارمندان مبتلا به آرتریت روماتوئید
  • تزریق اپیدورال چیست و چه تاثیری در بهبود اختلالات کمر دارد؟
  • بررسی علل اصلی صدا دادن زانو و روش های درمان آن
  • آرتروز زانو را چگونه درمان کنیم؟بخش اول
  • به این 4 شایعه در مورد آرتروز توجه نکنید
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • انجام خدمات جراحی و غیر جراحی زیبایی دکتر بهجو
  • اسباب‌بازی‌هایی که هوش و خلاقیت کودک ما را افزایش می‌دهند
  • عمل جراحى زيبايى بينى به روش جديد clacc
  • کلینیک تخصصی کاشت مو و کاشت ابرو ایران نوین
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی