64589

 نوشیدن کافئین تاثیرات زیادی روی بیماری ام اس می تواند بگذارد باعث پیشگیری از مبتلاشدن افراد مختلف به انواع عارضه های مهلک ناشی از آن می شود سعی کنید بدنتان را با مصرف قهوه در برابر ام اس مقاوم کنید

تحقیقات دانشمندان موسسه «کارولیسنکا» در سوئد و «بریتیش کلمبیا» در کانادا نشان می‌دهد افرادی که روزانه مقدار زیادی قهوه می‌نوشند ممکن است کمتر در معرض خطر ابتلا به «ام‌اس» قرار داشته باشند.

تحقیقات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد افرادی که روزانه مقدار زیادی قهوه می‌نوشند ممکن است کمتر در معرض خطر ابتلا به «ام‌اس» قرار داشته باشند.

بر اساس تحقیقات دانشمندان موسسه کارولیسنکای سوئد و بریتیش کلمبیای کانادا طی این پژوهش 6700 بزرگسال که روزانه حدود 6 فنجان قهوه مصرف می‌کردند، مورد بررسی قرار گرفتند.

محققان تاکید کرده‌اند که یافته‌های به دست آمده تائید کاملاً قطعی مصرف قهوه یا مصرف زیاد کافئین را در مقابله با ام‌اس نشان نمی‌دهد اما تنها می‌تواند نشانگر یک رابطه و به عنوان شاهد دیگری برای نقش کافئین بر سلامت بدن قرار گیرد.

«ام‌اس» در انسان‌ها زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی بدن به اشتباه فیبرهای عصبی دور غلاف طناب نخاعی و مغزی را مورد حمله قرار می‌دهد بسته به جایی که آسیب اتفاق می‌دهد، افراد ممکن است از بی‌حسی، ضعف عضلانی، مشکلات دید، تعادل و هماهنگی رنج ببرند.

تحقیقات نشان داده که مصرف بالای قهوه با کاهش خطر بیماری‌های زوال‌دهنده سلول‌های مغزی همچون «پارکینسون» و «آلزایمر» ارتباط مستقیم دارد؛ زمانی که این نتایج در مورد «ام‌اس» بررسی می‌شود، یافته‌های این‌ چنینی ادغام می‌شوند.

این تیم تحقیقاتی دو گروه افراد را مورد بررسی قرار دادند، 1620 سوئدی مبتلا به ام‌اس و 10 هزار و 788 نفر بدون این بیماری و گروه دوم 1159 آمریکایی مبتلا به ام‌اس و 1172 شخص سالم بررسی شدند.

به طور کلی افراد با میانگین مصرف 30 اونس در روز -6 فنجان- یک سوم در معرض خطر کمتری برای ابتلا به ام‌اس قرار داشتند.

این نتایج حتی زمانی که محققان عادات به مصرف قهوه این افراد را 5 الی 10 سال پیش از بروز نشانه‌های ام‌اس مورد بررسی قرار دادند، تغییری نکرد.