مواد لازم برای پاستا با سس مرغ روش تهیه پاستا با سس مرغ پاستا با سس مرغ آموزش تهیه پاستا با سس مرغ
این پاستا بسیار خوش طعم و اشتها آور است و به کسانی که قصد اضافه کردن به وزنشان را دارند توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوند

 رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

مواد لازم جهت تهیه پاستا با سس مرغ:

  • پاستا نواری سبز تازه : 250 گرم
  • روغن زیتون : 1 قاشق غذاخوری
  • برگ های ریز و تازه ریحان بازل جهت تزیین: مقداری

مواد لازم جهت تهیه سس گوجه فرنگی :

  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک خرد شده : 1 عدد
  • سیر خرد شده : 1 حبه
  • کنسرو گوجه فرنگی خرد شده : 400 گرم
  • جعفری تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
  •  اورگانو خشک : 1 قاشق چای خوری
  •  برگ بو : 2 عدد
  • پوره گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  • شکر : 1 قاشق چای خوری
  • نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

مواد لازم جهت تهیه سس مرغ :

  •  کره : 4 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ بدون استخوان رشته ای خرد شده : 400 گرم
  • مغز بادام پوست کنده : 90 گرم
  • خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
  •  نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه پاستا با سس مرغ :

1. برای تهیه سس گوجه فرنگی , روغن را داخل یک قابلمه , روی حرارت متوسط گرم نمایید . پیاز را به آن اضافه نموده و آنقدر سرخ نمایید تا شفاف شده و سبک گردند . سپس سیر را به آن افزوده و به مدت یک دقیقه تفت دهید . پس از آن جعفری , اورگانو , برگ بو , پوره گوجه فرنگی , شکر , نمک و فلفل را به عنوان چاشنی سس , به مواد اضافه نموده و هم بزنید . این مخلوط را داخل قابلمه بدون درپوش به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت ملایم بپزید تا حجم آن نصف شود سپس قابلمه را از روی اجاق بردارید و برگ بو را دور بیاندازید .

2. برای تهیه سس مرغ , کره را به آرامی در یک ماهیتابه روی حرارت ملایم , آب نمایید . سپس مرغ و بادام را به آن اضافه نموده و به مدت 5 تا 6 دقیقه آن ها را مرتب هم بزنید تا مرغ ها کاملا پخته و سرخ شوند .

3. در همین فاصله , خامه را در تابه ای کوچک روی حرارت کم و به مدت 10 دقیقه بجوشانید تا زمانی که حجم آن تقریبا نصف شود . آن را روی مرغ و بادام ریخته و هم بزنید و برای طعم دار نمودن , به آن نمک و فلفل اضافه نمایید . سپس آن را کنار بگذارید و گرم نگه دارید .

4. قابلمه ای بزرگ از آب و کمی نمک را به جوش بیاورید , پاستای نواری و روغن زیتون را به آن اضافه نمایید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید تا نرم شود . سپس آن را آبکش نموده و به یک بشقاب گرم , منتقل نمایید و سس گوجه فرنگی را با قاشق روی آن ریخته , سس مرغ را وسط آن قرار دهید و با استفاده از برگ های ریحان , پاستا با سس مرغ را تزیین نموده , بلافاصله سرو نمایید .

رشته های صاف و باریک پاستای نواری اسفناجی که با سس خامه ای گوجه فرنگی و مرغ پوشانیده شده اند , غذایی بی نهایت اشتها آور به نام پاستا با سس مرغ به وجود می آورند.

 

وب‌سایت آوای سلامتی:

5 1000
ارسال شده در 14 فروردین 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 534 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • خانم ها این موارد را در خصوص سینه میدانید؟
  • دندان تاجی از زیبایی
  • حواستان به این 5 هوس غذایی باشد
  • بلیچینگ نکنید
  • تفاوت خانواده دوستی در زنان و مردان
  • بدترین زمان برای خوردن ناهار اگر می خواهید وزن کم کنید
  • خبر های داغ ویژه دانش آموزان استثنائی
  • احتياط در مصرف داروهاي روزانه
  • محبوبترین ها

  • تاثير مثبت داروي “تاموكسيفن” در بهبود مرحله جنون افراد مبتلا به اختلال دو قطبي
  • پژوهشگران ژاپني واكسن ضدايدز را آزمايش مي‌كنند
  • تاثیر داروی تمیفولو در درمان آنفلوآنزا
  • دارو درمانی به جای شیمی درمانی
  • خطرات مصرف بیش از اندازه استامینوفن
  • داروی های لاغری چه ترکیباتی دارند که خطرناکند؟
  • داروهای اعصاب چه خطراتی برای کودکان دارند؟
  • آنتی هیستامین و این عوارض جانبی
  • رپورتاژ

  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • درمان افتادگی پلک به روش پلاسما
  • لیفتینگ با نخ
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما