دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

کاهش میزان شکستگی استخوان فنجان چای شکستگی لگن روز شکستگی های کمتر در استخوان زنان چای جلوگیری از شکستگی بالا در زنان سالخورده

چای سیاه برای افرادی که مشکلات معده دارند مضر و خطرساز است و باعث آسیب زدن به سیستم گوارشی آن ها می شود افراد با معده های حساس نباید زیاد چای نوشند این نوشیدنی پر طرفدار گاهی اوقات خطرساز و مشکل ساز خواهد شد

یک متخصص تغذیه گفت: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

 دکتر شراره حسینی، در گفت‌و‌گو با سینا گفت: چای در بین خانواده‌های ایرانی جایگاه بسیار ارزشمندی دارد و کمتر کسی در کشور از خوردن چای اجتناب می‌کند.

وی افزود: اما برخی‌ها با رعایت نکردن اصول مصرف نه فقط چای بلکه تمام مواد غذایی باعث آسیب رساندن به بدن خود می‌شوند.

این متخصص تغذیه تصریح کرد: خوردن چای پررنگ معمولاً برای بدن مناسب نیست و افرادی که دارای مشکلات قلبی یا معده‌ای حساس دارند باید از خوردن آن اجتناب کنند، اما چای کم رنگ می‌تواند جای آب را برای بدن پر کند.

وی با بیان این مطلب که معمولاً افراد سعی می‌کنند بعد از غذا چای بخورند، گفت: افراد می‌توانند با رعایت کردن فاصله زمانی بین مصرف غذا و میوه جات چای را نیز در فواصل متفاوت استفاده کنند و آن را بلافاصله بعد از خوردن غذا میل کنند.

حسینی، تصریح کرد: افرادی که معده‌ای حساس دارند از خوردن زیاد چای اجتناب کنند چون چای ترشح اسید معده را تحریک می‌کند و همچنین به دلیل ماهیت اسیدی خود، در بروز زخم معده مؤثر است.

این متخصص تغذیه گفت: هر شخصی باید بنا به شرایط جسمی خود تغذیه‌ای متعادل را انتخاب کند تا دچار عوارض‌های گونان چاقی، کم خونی، فشار خون بالا، دیابت و غیره نشود.

سینانیوز،

5 1000
ارسال شده در 17 فروردین 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • راهکاری برای داشتن عضلات برجسته با استفاده از وزنه های سبک
  • کنترل جنین با این ابزار پوشیدنی هوشمند
  • نکاتی در مورد فواید پوست میوه ها
  • سبزیجاتی که نباید نپخته (خام) بخورید
  • بی میلی بعضی از خانمها به برقراری روابط جنسی
  • کسب اعتماد به نفس با توانایی تصمیم گیری در فرزندان
  • پی بردن به خشونت درونی افراد با نگاه کردن به راه رفتن شان
  • بی کفایتی دولت و بیمه ها در حمایت از بیماران روانی
  • محبوبترین ها

  • با خط قرمزهای کم آبی بدن آشنا شوید
  • ساخت اسپری بینی به جای قرص الزایمر
  • ارزیابی هزینه اقتصادی و اجتماعی ویروس زیکا
  • پیشنهادات پزشکی زمان آلوده شدن هوا
  • تاثیر رقص پیش از جراحی سینه
  • جعفر والی به دیار باقی شتافت
  • میزان شیوع بیماری صرع در ایران
  • ظرفیت درمان سرطان در کشور
  • رپورتاژ

  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • کاهش وزن همراه با حفظ حجم عضلات بدن
  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x