مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها

image_13950119290723

 مرغ سوخاری هم یک غذای پرطرفدار و اصیل ایرانی است بهتر است در مصرف ان نیز مراقبت های لازم را در نظر بگیرید و مراقب باشید به سلامتی تان آسیب وارد نسازد

 اگر مرغ سوخاری در منزل و بدون روغن تهیه شود استفاده از آن گاهی اوقات بلامانع است

دکتر رحمانی متخصص تغذیه  گفت: یکی از مهم ترین مشکلات جامعه‌ی امروز، افزایش کالری دریافتی است.

وی با بیان اینکه نوع زندگی‌های کم تحرک و بی تحرک به خصوص برای کودکان بیشتر حائز اهمیت است، افزود: افزایش کالری باعث افزایش وزن و در نهایت منجر به چاقی می‌شود و کودکان به دلیل اینکه در حال رشد هستند کالری مازاد برای این سنین مضر است.

وی در خصوص مرغ سوخاری اظهار داشت: در مورد مرغ‌های سوخاری عمدتا دو نکته مطرح است یکی آرد سوخاری است که به این مرغ‌ها اضافه می‌شود و باعث افزایش کالری مرغ سوخاری نسبت به حالتی که بدون آرد سوخاری است، شده و نکته‌ی دیگر این است که این مرغ‌ها را در روغن سرخ می‌کنند که همین سرخ کردن در روغن باز هم کالری این مرغ را بالا می‌برد به علاوه مرغ‌های سرخ شده در بیرون هم اصلا مناسب نیست چون مشخص نیست در چه نوع روغنی سرخ شده باشد.

رحمانی تاکید کرد: افراد از مواد غذایی تازه استفاده کنند اگر هم می‌خواهند مواد غذایی را سوخاری کنند این کار را در منزل انجام دهند تا غذا از ارزش غذایی و کیفیت بهتری برخوردار باشد همچنین برای سرخ کردن مرغ ترجیحا روغن استفاده نکنید و آن را داخل فر سرخ کنید تا سالم‌تر باشد.

وی افزود: 3 قاشق آرد معادل یک واحد نان در نظر گرفته می‌شود پس زمانی که از مواد سوخاری استفاده می‌کنید برنج یا نان مصرفی را کمتر کنید و نان و برنج را به اندازه یک واحد کمتر مصرف کنید برای نمونه اگر مرغ غیر سوخاری را با ده قاشق برنج می‌خورید مرغ سوخاری را با 5 قاشق برنج بخورید اگر با نان هم مصرف می‌کنید یک کف دست مقدار نان خود را کاهش بدهید تا کالری زیادتری دریافت نکنید.

رحمانی خاطر نشان کرد: با توجه به این که کودکان از علاقمندان مرغ‌های سوخاری می‌باشند بهتر است برای کودکان این مرغ‌ها در منزل و به شیوه‌های سالم تهیه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

5 1000
ارسال شده در 18 فروردین 1395 توسط با موضوع تغذیه
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر

پیشنهاد سردبیر

  • دلیل استفاده از داروهای ادرار آور در ورزشکاران
  • برای چه بیماری هایی بوتاکس ضرر دارد
  • تغییر سبک زندگی برای افزایش شانس باروری
  • آموزش فوریت های پزشکی در حین سفر
  • علل و نشانه های کمبود روی در بدن را بشناسید
  • 4 عملی که سبب بدتر شدن سرما خوردگی آنفلوانزا می شوند
  • اطلاعاتی درباره بیماری برص یا ویتیلیگو
  • وقتی بدن آب و نمک قاطی میکند
  • محبوبترین ها

  • تلقین خمیازه به دیگران
  • اختراعی مختص افراد چپ دست
  • فلسفه غربی از رشته شرق شناسی دانشگاه لندن حذف شد
  • کلاس تقویت ذهن با تمرین چرت زدن
  • مردم ایران کمتر از متوسط جهانی به سرطان مبتلا می شوند
  • ساخت ربات خوشامدگو در کشور
  • روابط دوستانه و صمیمی منشا ژنتیکی دارد
  • آغاز همکاری های سمپوزیوم بین المللی ژنتیک ایران و فرانسه
  • رپورتاژ

  • صورتی جوان تر و شاداب تر با پزشک حرفه ای و متخصص
  • کلینیک تخصصى پوست مو و زيبايی دکتر بابایی
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • ارائه خدمات ارتودنسی با استفاده از روش های نوین و پیشرفته
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x