دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گلدن رویال
گلدن رویال
پوست، لیزر و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر محسن حسن‌زاده
دکتر محسن حسن‌زاده
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک
دکتر شاهین کریمیان
دکتر شاهین کریمیان
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک جوان
کلینیک جوان
پوست، زیبایی و لیزر
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دندانپزشکی زیبایی دکتر نظری
دندانپزشکی دکتر داوود سید نظری
جراح- دندانپزشک ترمیمی،زیبایی، ایمپلنتولوژیست
کلینیک دندان پزشکی دکتر مرضیه مظفری/ ساختمان پزشکان
دکتر مرضیه مظفری
دندان پزشک ( ونیر کامپوزیت، لمینیت سرامیکی، روکش های تمام سرامیکی و ...)
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر منوچهر شهسواری
دکتر منوچهر شهسواری
فوق‌تخصص فلوشیپ لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ساج
کلینیک ساج
متخصص زنان و زایمان
کلینیک آلما/ ساختمان پزشکان
کلینیک دندان پزشکی آلما
کلینیک تخصصی دندان پزشکی
دکتر فلاح/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی دکتر فلاح
دندانپزشک
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
دکتر ابوالفضل صالح‌راد
متخصص گوش،حلق و بینی
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و بینی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک مدیسا/ ساختمان پزشکان
کلینیک مدیسا
پیکرتراشی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک امرو
کلینیک اُمرو
فوق‌تخصص کاشت مو و ابرو
دکتر محمد سعیدی
دکتر محمد سعیدی
متخصص بیماریهای پوست ،مو ،زیبایی و لیزر درمانی

roghan

استفاده از روغن های گییاهی چه تاثیراتی روی سلامتی ما میگذارد آیا استفاده مداوم از روغن های گیاهی کار درستی است و اینگونه روغن ها بی ضرر و خالی از هرگونه عارضه ای هستند؟

تمام چربی ها، چه مایع چه جامد، حاوی اسید چربی های اشباع و غیر اشباع هستند – مقدار اینها است که سالم یا ناسالم بودن یک چربی را مشخص می کند.
چربی های دارای حلقه های اشباع نشده ( امگا 3 و امگا 6 ) و چربی های اشباع نشده ( امگا 9 ) به بهبود سطح کلسترول خون کمک می کنند و مشکلات قلبی و عروقی را نیز کاهش می دهد. این اسید چرب های سالم در روغن های گیاهی و روغن زیتون بیشتر شایع هستند، اما روغن های جامد به خاطر وجود مقدار بالای چربی اشباع شهرت دارند. مشخص شده که چربی های اشباع و چربی های ترانس، خطر بیماری های قلبی را بالا می برد، اما تحقیقات نشان داده جایگزین کردن چربی های اشباع با چربی های دارای حلقه های اشباع نشده که در روغن های گیاهی یافت می شود در واقع خطر مشکلات قلبی و عروقی را کاهش می دهند.
اسید چرب های امگا 3، در ماهی های چرب مانند سالمون یافت می شوند و می توانند سطح کلسترول خون را بهبود دهند و از بیماری های قلبی پیش گیری کنند. اما برنامه غذایی این روزهای مردم سرشار است از غذاهای فرآوری شده، که بیشتر اسید چرب امگا 6 دارند، امگا 6 بیشتر در روغن های فرآوری شده مانند روغن کانولا و روغن گیاهی یافت می شود. نترسید: این ضرورتاً چیز بدی نیست. در تحقیقی جدید مشخص شد اسید لینولئیک، یکی از اعضای خانواده امگا 6، می تواند به کاهش چربی هایی که ارگان های بدن را پوشانده اند کمک کند، ترکیب بندی بدن را بهبود ببخشد، و التهاب و مقاومت به انسولین ( باعث دیابت می شود ) را کاهش دهد.
هر چربی چیزی برای ارائه دارد و برنامه غذایی با چربی های سالم متنوع، می تواند سری کامل از مزایا را برای بدن به همراه داشته باشد.
وقتی می خواهید انتخاب کنید که چه روغنی را در پخت و پز به کار ببرید، باید این را هم در نظر بگیرید که چگونه استفاده می شود. روغن هایی که چربی اشباع نشده بالایی دارند نقطه دود پایینی دارند و در حرارت بالا خراب می شوند. از روغن زیتون برای سس سالاد، تفت دادن سریع، پیتزا و هر غذایی که به عطر و طعمی اضافی نیاز دارد استفاده کنید. از سوی دیگر، روغن های گیاهی، عطر و طعمی خنثی دارند و نقطه دودشان بالا است، همین آنها را به انتخابی بهتر برای پخت و پز در دمای بالا تبدیل کرده. از روغن گلرنگ، کانولا، بادام زمینی و آفتاب گردان برای سرخ کردن، پختن گوشت و یا سرخ کردن سبزیجات استفاده کنید.

کاری از گروه ترجمه به اندام ( دکتر کرمانی )

ارسال شده در 19 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام) است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی