کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین

غیر اشباع روغن های گیاهی روغن مایع روغن جامد اسید چربی های اشباع

استفاده از روغن های گییاهی چه تاثیراتی روی سلامتی ما میگذارد آیا استفاده مداوم از روغن های گیاهی کار درستی است و اینگونه روغن ها بی ضرر و خالی از هرگونه عارضه ای هستند؟

تمام چربی ها، چه مایع چه جامد، حاوی اسید چربی های اشباع و غیر اشباع هستند – مقدار اینها است که سالم یا ناسالم بودن یک چربی را مشخص می کند.
چربی های دارای حلقه های اشباع نشده ( امگا 3 و امگا 6 ) و چربی های اشباع نشده ( امگا 9 ) به بهبود سطح کلسترول خون کمک می کنند و مشکلات قلبی و عروقی را نیز کاهش می دهد. این اسید چرب های سالم در روغن های گیاهی و روغن زیتون بیشتر شایع هستند، اما روغن های جامد به خاطر وجود مقدار بالای چربی اشباع شهرت دارند. مشخص شده که چربی های اشباع و چربی های ترانس، خطر بیماری های قلبی را بالا می برد، اما تحقیقات نشان داده جایگزین کردن چربی های اشباع با چربی های دارای حلقه های اشباع نشده که در روغن های گیاهی یافت می شود در واقع خطر مشکلات قلبی و عروقی را کاهش می دهند.
اسید چرب های امگا 3، در ماهی های چرب مانند سالمون یافت می شوند و می توانند سطح کلسترول خون را بهبود دهند و از بیماری های قلبی پیش گیری کنند. اما برنامه غذایی این روزهای مردم سرشار است از غذاهای فرآوری شده، که بیشتر اسید چرب امگا 6 دارند، امگا 6 بیشتر در روغن های فرآوری شده مانند روغن کانولا و روغن گیاهی یافت می شود. نترسید: این ضرورتاً چیز بدی نیست. در تحقیقی جدید مشخص شد اسید لینولئیک، یکی از اعضای خانواده امگا 6، می تواند به کاهش چربی هایی که ارگان های بدن را پوشانده اند کمک کند، ترکیب بندی بدن را بهبود ببخشد، و التهاب و مقاومت به انسولین ( باعث دیابت می شود ) را کاهش دهد.
هر چربی چیزی برای ارائه دارد و برنامه غذایی با چربی های سالم متنوع، می تواند سری کامل از مزایا را برای بدن به همراه داشته باشد.
وقتی می خواهید انتخاب کنید که چه روغنی را در پخت و پز به کار ببرید، باید این را هم در نظر بگیرید که چگونه استفاده می شود. روغن هایی که چربی اشباع نشده بالایی دارند نقطه دود پایینی دارند و در حرارت بالا خراب می شوند. از روغن زیتون برای سس سالاد، تفت دادن سریع، پیتزا و هر غذایی که به عطر و طعمی اضافی نیاز دارد استفاده کنید. از سوی دیگر، روغن های گیاهی، عطر و طعمی خنثی دارند و نقطه دودشان بالا است، همین آنها را به انتخابی بهتر برای پخت و پز در دمای بالا تبدیل کرده. از روغن گلرنگ، کانولا، بادام زمینی و آفتاب گردان برای سرخ کردن، پختن گوشت و یا سرخ کردن سبزیجات استفاده کنید.

کاری از گروه ترجمه به اندام ( دکتر کرمانی )

5 1000
ارسال شده در 20 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x