818630_163 نکات ریز آشپزی برای تهیه ماهی آردی
ماهی را با انواع آردها می توان غلتاند و سرخ کرد روش تهیه این نوع ماهی که به ماهی آردی معروف است را در ادامه مطلب برایتان خواهیم گفت با ما همراه باشید

عنوان اصلی و فرانسوی ماهی آردی به یک ضرب المثل شباهت دارد و به معنی آردی است که بر سر و روی آسیابان نشسته است. منظور مقدار آردی است که قبل از سرخ نمودن به ماهی می پاشند.
مواد لازم جهت تهیه ماهی آردی :

  • آرد معمولی : 4 قاشق غذاخوری
  •  نمک : 1 قاشق چای خوری
  •  ماهی پهن تمیز شده و پوست کنده : 4 تکه , 400 گرمی
  •  کره : 150 گرم
  •  آب لیمو : 3 قاشق غذاخوری
  •  جعفری تازه خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  •   لیموی نمک سود شده : 1/4
  •   نمک : به میزان لازم
  •   فلفل : به میزان لازم
  •   برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری

طرز تهیه ماهی آردی :

1. آرد را با نمک مخلوط نمایید و در بشقاب یا سینی بزرگی پهن نمایید . ماهی را یکباره درون آرد فرو ببرید و آن را خوب تکان دهید تا آرد اضافه آن گرفته شود . 40 گرم کره را در قابلمه ای آب نمایید و با استفاده از قلم موی مخصوص آشپزخانه روی ماهی را کاملا چرب نمایید .

2. ماهی را در کباب پزی که از قبل گرم شده حرارت دهید و بگذارید هر طرف آن 5 دقیقه بپزد .

3. در همین فاصله , باقی مانده کره را در یک شیر جوش کوچک آب نمایید . داخل کاسه ای بزرگ که قطر آن گنجایش کف شیر جوش را داشته باشد , آب سرد بریزید و آن را کنار دستتان بگذارید .

4. کره را گرم نمایید تا طلایی شده و بوی عطر آن بلند شود , بلافاصله کره را از روی حرارت بردارید و ته قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا از ادامه پخت جلوگیری شود .

5. ماهی را در بشقاب های مخصوص پذیرایی بگذارید و روی آن آب لیمو , جعفری و لیمو بریزید . کره طلایی را روی ماهی ریخته , با برش های لیمو تزیین نمایید و بلافاصله سرو نمایید .

توصیه سرآشپز جهت تهیه ماهی آردی :

اگر ترجیح می دهید ماهی آرد زده خود را در کره سرخ نمایید , به یک یا دو ماهیتابه بزرگ نیاز دارید .

وب‌سایت آوای سلامت

ارسال شده در 20 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مسائل و مشکلات اجتماعی افراد سالمند
  • تاثیرات مفید چای نعناع روی ذهن
  • درمان بیماری پانکراس با این دستور طبیعی
  • آیا از بیماری کرمک در کودکان آگاهید؟
  • چرا جوانان رفتار خشونت آمیزی دارند؟
  • پرهیزات غذایی برای نقرس
  • همه چیز در مورد بی قراری
  • مشکلات کلیه برای نوزادان با گرم شدن بدن
  • فواید زیبایی اسپیرولینا
  • افزایش محبت پدر به فرزند
  • رضایت از میزان اعتبار حوزه بهداشت در لایحه بودجه ۹۶
  • آفت، عارضه ای خفیف با دردی شدید
  • افراد مضر در زندگی شما
  • اطلاعات کامل درباره اختلال ارگاسمی زن
  • باز هم پاییز و آلرژی اش
  • محبوبترین ها

  • تعطیلی زودهنگام مدارس در بولیوی به خاطر بحران خشکسالی
  • خطر امواج وای فای را جدی بگیرید
  • آخرین وضعیت جسمی اکبر عبدی پس از پیوند کلیه
  • حس بویایی قوی مساوی با سلامتی
  • با این ابزار ریز میشود رگ های قلب را از داخل سونوگرافی کرد
  • شروع طرح بسیج ملی آموزش همگانی تغذیه صحیح در دی ماه
  • چه میزان در روز برای شکمتان وقت می گذارید
  • علت اصلی اوتیسم پیدا شد
  • عوارض مصرف زیاد آهن در طول بارداری
  • این ترفند های مخالف پیرشدن را فرا بگیرید
  • با قیافه نسل جدید بطری های آب آشنا شوید
  • افراد شیمی درمانی بخوانند
  • چاقی در کودکان زیر 8 سال دلیل بیماری است
  • عارضه های اسکلتی-عضلانی با لپ تاپ
  • جزئیات مرگ دستیار پزشک در اتاق عمل در اراک
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است