مواد لازم برای تورتیلا عکس تورتیلا صبحانه کامل و سالم روش تهیه تورتیلا تورتیلا

تورتیلا یک صبحانه کامل و بی عیب و نقص است و به سرعت و به راحتی قابل تهیه است و برای صبحانه اطفال گزینه مناسب و مقوی به شمار می آید

شاید نشود چنین صبحانه ای را در طول هفته به دلیل کمبود وقت میل کرد، اما برای آخر هفته و روزهای تعطیل می توانید حسابی از خودتان پذیرایی کنید.

هر چیزی که یک صبحانه کامل و سالم باید داشته باشد را تورتیلا دارد، یک وعده از آن را میل کنید تا ببینید تا ناهار چه انرژی پیدا خواهید کرد. در این دستور پخت فقط مجبور شدیم نوع پنیر به کار رفته را تغییر دهیم چون می خواهیم همه مواد برایتان آشنا و در دسترس باشد.

مواد لازم:
  • یک عدد سیب زمینی متوسط ( حدود 225 گرم )
  • یک قاشق غذاخوری پیازچه تازه خرد شده
  • سه چهارم قاشق چای خوری نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • 4 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 عدد سفیده تخم مرغ
  • یک قاشق غذا خوری روغن کانولا
  • یک عدد حبه سیر خرد شده
  • 3 قاشق غذا خوری پنیر پیتزا، خوب خرد شده باشد
  • یک قاشق چای خوری روغن زیتون
  • یک دوم فنجان گوجه انگوری که از وسط دو نیم شده باشند

روش پخت:

1.فر را تا دمای 350 درجه گرم کنید.

2. سیب زمینی را در یک ماهی تابه گود یا قابلمه قرار دهید، آب بریزید تا روی سیب زمینی را بگیرد. آب را به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید 20 دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بجوشد. از آب بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود. سیب زمینی را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.

3.دو قاشق چای خوری پیازچه را با یک چهارم قاشق چای خوری نمک، فلفل، تخم مرغ ها و سفیده تخم مرغ در یک کاسه بزرگ  ترکیب کنید. این ترکیب را آنقدر بهم بزنید تا یکدست شوند.

4.یک قاشق غذا خوری روغن کانولا را در یک ماهی تابه گود، نچسب و مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. سیر و برش های سیب زمینی را اضافه کنید، 30 ثانیه بپزیدشان، سیب زمینی ها را آرام برگردانید تا به روغن آغشته شوند. یک دوم قاشق چای خوری نمک باقی مانده را روی سیب زمینی ها بریزید.

5.ترکیب سیب زمینی را با استفاده از کف گیر به کف ماهی تابه بچسبانید. ترکیب تخم مرغ را روی سیب زمینی ها بریزید، یک دقیقه بپزید. به آرامی ترکیب سیب زمینی و تخم مرغ را بهم بزنید، دوباره سیب زمینی ها را به کف ماهی تابه پرس کنید. دو دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید. از روی حرارت برش دارید و رویش پنیر پیتزا بریزید.

6.ماهی تابه را داخل فر بگذارید و اجازه دهید 7 دقیقه در دمای 350 درجه فر بپزد. غذا را از فر دربیاورید. یک قاشق چای خوری روغن زیتون را روی آن بریزید. غذا را آرام از ماهی تابه جدا کنید و داخل یک ظرف مخصوص سرو غذا قرار دهید. حالا روی غذا را با گوجه فرنگی ها و پیازچه ی باقی مانده تزئین کنید.

وب سایت دکتر کرمانی:

5 1000
ارسال شده در 20 فروردین 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • درمان پارکینسون با این ماده خوراکی
  • 2 سالگی و فوت و فن از شیر گرفتن بچه
  • معرفی مهندسی پزشکی گرایش بیوالکتریک
  • جدیدترین ابداع هنرمندانه دانشمندان را بهتر بشناسید
  • دویدن برای چالش یک ماهه
  • مصرف نمک در بچه ها چه عارضه هایی دارد؟
  • چرا چربی های شکم آخر از همه جا آب می شود؟
  • شرایط روزه گرفتن با اختلالات گوارشی
  • محبوبترین ها

  • چگونه بیماری های کلیوی منجر به تضعیف استخوان ها میشوند
  • مراقب عفونت در ریه هایتان باشید
  • بررسی سندرم متابولیک بررسی سندرم متابولیک
  • عقاید نادرست درمورد سرطان مخصوص خانمها
  • تاثیر گلوتن بر مبتلایان به سلیاک
  • 8 دلیل برای درد قفسه سینه
  • بیماری که با سکته مغزی اشتباه گرفته میشود
  • مراقبت از تاول
  • رپورتاژ

  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما