دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
820900_593
شیرینی پنجره ای را هم می توانید در منزل تهیه کنید این شیرینی بسیار خوش طعم و کم کالری و مقرون به صرفه است و برای افرادی که در رژیم غذایی به سر میبرند
می توانند آن را میل کنند

 شیرینی پنجره ای یکی از انواع شیرینی خیلی ساده و کم کالری محسوب می شود که جای بهانه برای افرادی که از شیرینی پزی در میروند نمیگذارد.

مواد اولیه :

  • نشاسته 8 ق س
  • آرد سفید 12 استکان کوچک
  • شیر شیر 1 لیوان
  • تخم مرغ تخم مرغ 8 عدد
  • گلاب 1 استکان سر خالی
  • روغن هرچه قدر که مصرف شود

طرز تهیه:

1.در یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و خوب بهم می زنیم که یکدست شود. نشاسته را در گلاب و شیر سرد حل کرده به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. سپس آرد را می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست آوریم.

2.حالا در یک ظرف گود روغن فراوان ریخته می گذاریم داغ شود. روغن باید به اندازه ای باشد که روی قالب شیرینی پنجره ای را بگیرد. قالب شیرینی پنجره ای را درون روغن می گذاریم تا خوب گرم شود، سپس قالب را از روغن در می آوریم و فورا در مایه ی شیرینی می زنیم به اندازه ای که روی قالب را نگیرد. برای قالب های استیل که ارتفاع بیشتری دارند، نصف قالب کافیست.

3.بعد قالب را بلافاصله داخل روغن داغ قرار می دهیم و قالب را آهسته تکان می دهیم تا شیرینی از قالب جدا شود و در روغن غوطه ور شود. دو روی آن که تا حد دلخواهی سرخ و برشته شد، شیرینی را از روغن درمیاوریم و در صافی قرار می دهیم. چون زمان زیادی نمی برد که شیرینی ها سرخ شود، باید حواس تان باشد که شیرینی ها قهوه ای نشوند.

وب سایت دونفره:

5 1000
ارسال شده در 20 فروردین 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • 10 خاصیت درمانی منحصر به فرد برای قاصدک
  • آموزش دروغ به کودک حتی مصلحتی ممنوع!
  • مسواک بزنید ولی این بار با تلفن همراه
  • تخمه شربتی موهبتی از دل طبیعت برای سلامت شما
  • امراضی که از قیافه معلوم می شود
  • غذا دقیقا چه کاری در بدن انجام می دهد
  • بهتر است در چه ساعاتی چای بنوشیم
  • کشش افراد به شخصیت های عجیب و غریب
  • محبوبترین ها

  • از زبان برایان تریسی قوانین موافقیت را بخوانید
  • ارتباط برقرار کردن با چهره شاد
  • عوارض دروغ گفتن همسران در زندگی
  • چگونه ادراک می کنیم؟
  • منبع خجالت در مغز پیدا شد
  • چگونه در فصل پاییز افسردگی را از بین ببریم؟
  • چطوری فکرمان را برای مقابله با ناامیدی کنترل کنیم
  • رجوع دوباره به رابطه از هم گسیخته
  • رپورتاژ

  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x