مشاوره زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
820900_593
شیرینی پنجره ای را هم می توانید در منزل تهیه کنید این شیرینی بسیار خوش طعم و کم کالری و مقرون به صرفه است و برای افرادی که در رژیم غذایی به سر میبرند
می توانند آن را میل کنند

 شیرینی پنجره ای یکی از انواع شیرینی خیلی ساده و کم کالری محسوب می شود که جای بهانه برای افرادی که از شیرینی پزی در میروند نمیگذارد.

مواد اولیه :

  • نشاسته 8 ق س
  • آرد سفید 12 استکان کوچک
  • شیر شیر 1 لیوان
  • تخم مرغ تخم مرغ 8 عدد
  • گلاب 1 استکان سر خالی
  • روغن هرچه قدر که مصرف شود

طرز تهیه:

1.در یک ظرف تخم مرغ ها را شکسته و خوب بهم می زنیم که یکدست شود. نشاسته را در گلاب و شیر سرد حل کرده به تخم مرغ ها اضافه می کنیم. سپس آرد را می ریزیم و خوب بهم می زنیم تا مایه صاف و یکدستی بدست آوریم.

2.حالا در یک ظرف گود روغن فراوان ریخته می گذاریم داغ شود. روغن باید به اندازه ای باشد که روی قالب شیرینی پنجره ای را بگیرد. قالب شیرینی پنجره ای را درون روغن می گذاریم تا خوب گرم شود، سپس قالب را از روغن در می آوریم و فورا در مایه ی شیرینی می زنیم به اندازه ای که روی قالب را نگیرد. برای قالب های استیل که ارتفاع بیشتری دارند، نصف قالب کافیست.

3.بعد قالب را بلافاصله داخل روغن داغ قرار می دهیم و قالب را آهسته تکان می دهیم تا شیرینی از قالب جدا شود و در روغن غوطه ور شود. دو روی آن که تا حد دلخواهی سرخ و برشته شد، شیرینی را از روغن درمیاوریم و در صافی قرار می دهیم. چون زمان زیادی نمی برد که شیرینی ها سرخ شود، باید حواس تان باشد که شیرینی ها قهوه ای نشوند.

وب سایت دونفره:
5 1000
ارسال شده در 19 فروردین 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کدکم چیست؟

بهترین روش برای ایمپلنت, ارتودنسی و زیبایی دندان استفاده از دستگاه فوق پیشرفته کدکم است.

اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان

پیشنهاد سردبیر

  • تاثیر خانواده بر رشد و رفتار کودکان
  • نحوه ی تشخیص و درمان اگزمای روی لب
  • زنی که بر ابولا فائق آمد
  • ورزش و خطر مرگ
  • آیا آرایش غلیظ مهر تاییدی بر کمبود اعتماد به نفس است؟
  • سرطان مغز با این وسیله پرطرفدار
  • بیماران دیابتی در ایام نوروز این توصیه ها را فراموش نکنند
  • دانستنی های مهم در مورد کرم روغن شترمرغ
  • محبوبترین ها

  • با مصرف گیاه ثعلب اعصاب خود را تقویت کنید
  • 9 درمان خانگی برای تورم زانو
  • فواید استفاده از زنجبیل در انواع معجون های گیاهی
  • انواع املاح و مواد معدنی موجود در آب برنج
  • خوش رنگ شدن پوستتان با این دمنوش معطر!
  • جوشانده های خانگی مفید یا بی تاثیر؟
  • تاثیرات مفید نوشیدن چای
  • نوشیدنی های طب سنتی برای رفع تشنگی و گرسنگی
  • رپورتاژ

  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • دكتر عليرضا فقيهى فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • لیزرهای نوین راه حلی آسان برای لبخندی زیبا
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x