778299_109

کرسپل نوعی پیش غذای خوشمزه روسی است و می توان آن را هم با گوشت مرغ  و هم باگوشت ماهی تهیه کرد بسته به سلیقه شما می توانید از ژامبون هم درون آن استفاده کنید

بیلینیس یک نوع کرسپل خوشمزه است که اصالت آن روسی است. در گذشته بیلینیس را در روزهای آخر زمستان درست می‌‎کردند. رنگ بیلینیس زرد است و گردی آن استعاره از خورشید است، به همین دلیل روس‎‌ها اعتقاد داشتند که بیلینیس گرما را به روسیه برمی‎گرداند.

در حال حاضر در دنیا مشهور است و به روشهای مختلف سرو می‌‎شود؛ مخصوصا این دستور که با پنیر ماسکارپونه و سالمون دودی نروِژی درست می‌‎شود از مشهور‌ترین دستورهای پخت بیلینیس است. این مقدار مواد اولیه برای تهیه 14 تا 16 عدد بیلینیس کافی است که می‌‎توانید برای پذیرایی در مهمانی‎‌هایتان از آن استفاده کنید. اگر زیاد اهل گوشت ماهی نیستید می‌‎توانید از فیله مرغ برای تهیه بیلینیس استفاده کنید.

در این دستور از آرد 2 صفر استفاده می‌شود؛ توجه داشته باشید آردی که شما از سوپر مارکت تهیه می‌کنید برحسب میزان ریز بودن و درجه آسیاب شدن به سه طبقه تقسیم می‌شود. آرد یک صفر که نسبتا دانه درشت و زبر است و روی بسته آن علامت 0 مشخص شده است، آرد دو صفر کمی نرم‌تر است و با علامت 00 مشخص می‌شود و آرد سه صفر که کاملا نرم است و علامت000 روی بسته آن دیده می‌شود.

شیر و خامه را 1 ساعت قبل از اینکه مواد را آماده کنید در اتاق بگذارید تا راحت‎‌تر مخلوط شوند. به جای پنیر ماسکارپونه (Mascarpone) که در دستور پخت اصلی است، از پنیر خامه‎ای استفاده کنید.

این اسنک را می‌‎توانید با مرغ یا ژامبون نیز سرو کنید.

 مواد لازم :

  • آرد 2 صفر 80 گرم
  • پودر خمیر مایه 8 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • خامه 50 گرم
  • شیر 100 گرم
  • سالمون دودی شده نروِژی 200 گرم
  • پنیر خامه‎ای 100 گرم
  • لیمو ترش کوچک 1 عدد
  • پودر قند ½ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

1. زرده تخم مرغ را از سفیده جدا کنید. زرده را هم بزنید و سفیده را کنار بگذارید.

2. شیر و خامه را به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید.

3. آرد و پودر خمیر مایه را در صافی ریخته و روی مخلوط شیر و خامه الک کنید.

4. این مواد را 1 ساعت در فضای اتاق بگذارید.

5. بعد از 1 ساعت سفیده تخم مرغ را با کمی نمک هم بزنید تا کف کند.

6. سفیده را به خمیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کف سفیده از بین نرود.

7. تابه‎ای را چرب کنید و روی شعله ملایم بگذارید تا گرم شود. بعد از گرم شدن روغن، خمیر ها را به صورت دایره‎ هایی به قطر 8 تا 10 سانتی‎م تر می ‎ریزیم. دو سمت خمیر ها را با شعله کم طلایی رنگ می ‎کنیم.

8. حال برای درست کردن رویه بیلینیس، پنیر خامه‎ای را خوب با چنگال بزنید تا شل شود. آب لیموی تازه را اضافه کنید و دوباره به هم بزنید.

9. در ظرف پنیر را بپوشانید و در جای نسبتاً گرمی بگذارید تا 20 دقیقه بماند تا پنیر طعم ترش را خوب به خود بگیرد.

10. پودر قند را به پنیر ترش مزه اضافه کنید.

11. پنیر را روی خمیرهای آماده شده بمالید. روی آن ها سالمون دودی پخته قرار دهید. با یک برگ ریحان یا قارچ سرو کنید.

وب سایت پارسه گرد