مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
817460_219
این غذای ترکیه ای یک غذای مجلسی و گوشتی بوده و می تواند انتخاب خوبی برای میهمانیی هایتان باشد توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید

یکی از مواد اصلی تشکیل دهنده غذای ترکیه ای ها گوشت قرمز است. حالا چه به صورت استیکی، و چه گوشت چرخ کرده. و این باعث شده که غذای ترکیه ای جز خوشمزه ترین غذاها به حساب بیاید. در این مطلب هم یکی از همان غذاها را به شما آموزش داده ایم.

مواد اولیه :

  • روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا مثلثی نصف بسته
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • سیر 3 حبه
  • گوشت چرخی 250گرم
  • بادمجان 1 کیلو
  • فلفل سبز تند 4 عدد
  • نمک..فلفل قرمز..زرد چوبه به میزان کافی
  • ماست چکیده 1 پیمانه
  • جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
  • گوجه فرنگی ریز خرد شده 2 عدد متوسط

طرزتهیه:

1.خمیر یوفکا مثلثی رو به وسیله نی رول کنید.

2.و تو روغن سرخ کنید .گوشت چرخ کرده رو با پیاز وسیر رنده شده تفت بدهید سرخ کنید.نمک بزنید.فلفل سبز ریز شده وزرد چوبه وگوجه ریز شده رو بعد از اینکه گوشت سرخ شد اضافه کنیدرو حرارت باشه تا اب گوجه کشیده بشه.

3.تو یه ظرف دیگه کمی روغن بریزید وپودر فلفل قرمز رو یه تفت کوچولو بدید زیاد تفت نخوره چون فلفل تلخ میشه.بادمجان کبابی رو با ماست چکیده ونمک مخلوط کنید. حالا موقع سرو این غذای خوشمزه میرسه .

4.ابتده بورانی بادمجان رو وسط دیس گرد بریزید.بعد گوشت چرخکرده سرخ شده رو بریزید.بعد اون رولهای یوفکا را دور تا دور بچینید.فلفل قرمز سرخ شده را روی گوشت ریخته وبا جعفری خرد شده تزیین کنید. نوش جان.

وب سایت مامی سایت

5 1000
ارسال شده در 19 فروردین 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x