دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
سفیدی موها سفیدشدن مو استرس ارتباط استرس با سفیدشدن مو
سفیدشدن موها با عوامل زیادی بروز میدهد می خواهیم شما را با عوامل خوراکی که می توانند موجب سفیدی موهایتان شوند  آشنا کنیم و روش های مقابله با این عارضه را بدانیم

سفید شدن موها با بالا رفتن سن امری کاملا طبیعی است اما برای افراد جوان غیرعادی و غیرطبیعی است. سفید شدن موها در سن جوانی علاوه بر اینکه بر زیبایی تاثیر می‌گذارد، اعتماد به نفس فرد را کاهش می‌دهد. بسیاری افراد در سن 20 تا 30 سالگی با رشد موهای سفید مواجه می‌شوند.
گاهی اوقات علت سفید شدن موها در دوران جوانی می‌تواند به علت عوامل محیطی و ژنتیکی باشد ولی در بیشتر موارد نداشتن سبک زندگی ص‍حیح و سالم و پیروی نکردن از برنامه غذایی مناسب می‌تواند علت این امر باشد. به عنوان مثال، یکی از عوامل سفید شدن مو در دوران جوانی استرس و فشارهای روحی است. علاوه بر این، افرادی که سیگار می‌کشند 4 برابر بیشتر از افراد دیگر امکان دارد که در سن جوانی موهایشان سفید شود و یا دچار ریزش مو شوند.
به طور کلی، بر اثر کاهش تولید ملانین در ریشه موها ممکن است رنگ موها خاکستری شود.
برخی از غذاها سرشار از ملانین هستند در حالی که برخی غذاها ملانین ندارند و بدن آن را تولید نمی‌کنند. مواد غذایی که وارد بدن می‌شوند در سلامت عمومی بدن به خصوص سلامت مو نقش مهمی را ایفا می‌کند. برخی مواد غذایی و خوراکی سبب افزایش موهای سفید در سر و سفید شدن موها در دوران جوانی می‌شوند که از جمله این مواد می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
شکر
پروتئین‌های حیوانی
نوشابه
رنگ‌های خوراکی
شیرین‌کننده‌های افزودنی
نمک یا سدیم
آرد سفید غنی‌شده
مونو سدیم گلوتامات
منبع: The Science of Eating
5 1000
ارسال شده در 21 فروردین 1395 توسط با موضوع زیبایی, پوست, مو

پیشنهاد سردبیر

  • انواع ترس (فوبیا) را بشناسید (2)
  • چربی شکمی و این نگرانی ها برای سلامتی
  • آشپزی سالم با ماهی
  • چگونه می شود پیتزا را کم کالری کرد (آموزش)
  • 50 درصد داروهای کشف شده بیولوژیک و بیوتکنولوژیک هستند
  • با این خوردنیها دیگر نیازی به رژیم گرفتن ندارید
  • احتباس آب در بدن چه دلایلی دارد؟
  • از بین بردن زخم ها با بوی چوب صندل
  • محبوبترین ها

  • چای بابونه خوابیدنتان را آسان می کند
  • از برگ سنا غافل نشوید
  • 5 کلید طلایی برای تشخیص نوع مزاج شما
  • روغن اسطوخودوس و رفع التهابات ناشی از گزش حشرات
  • آروماتراپی: 3 روغن ضروری برای رهایی از استرس
  • حقایقی در ارتباط با غبغب و درمان با طب سنتی
  • ادویه ای که دردهای عضلانی را متوقف می کند
  • دمنوش ساده و تركيبی با توصیه ابن سینا
  • رپورتاژ

  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • کلینیک تخصصی ارتودنسی و دندانپزشکی دکتر گوگانی
  • جراحی پلاستیک و ترمیمی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x