4353438_800
این خانم که به سرطان مبتلا بود با مصرف مداوم آب هویج جان خود را از مرگ حنمی نجات داد و توانست با سرطان مقابله کند  مانع پیشرفت آن در بدنش شد

این زن که به سرطان مبتلا بود، زمانی که در حال سپری کردن مرحله سوم بیماری‌اش بود تحت عمل جراحی قرار گرفت. به این علت که همسرش بر اثر سرطان ریه هنگام شیمی درمانی جان خود را از دست داده بود، این زن تصمیم گرفته بود که بیماری خود را شکست دهد و نمی‌خواست سرنوشتی مشابه با همسرش داشته باشد.

 

به همین علت او روزانه مقدار مشخصی آب هویچ به طور مداوم و منظم مصرف می‌کرد. بعد از 8 هفته، نتایج آزمایش‌های او نشان داد که گسترش و تکثیر سلول‌های سرطانی در بدنش متوقف شده است و تومورهای موجود در غدد لنفاوی او کاهش یافته‌اند. او درمان خود را با آب هویچ قطع نکرد و همانطور آن را ادامه داد.
بعد از 8 ماه، بافت‌ها و اندام‌های بدن او به حالت اول بازگشتند و تومورها کوچک و کوچک‌تر شدند. بعد از 8 ماه سی تی اسکنی که از او گرفته شد نشان داد که اثری از سرطان در بدن او نیست. پزشکان به این نتیجه اکتفا نکردند و چندین آزمایش دیگر نیز بر روی او انجام دادند اما همگی نتایجی مشابه داشتند.
آب هویچ، آب‌میوه‌ای بی‌نظیر در درمان سرطان است و دارای مقادیر بالایی از کاروتنوئید بالا است. به همین علت نوشیدن این آب میوه کارتنوئید موجود در خون را افزایش می‌دهد و سلول‌های سرطانی را از بین می‌برد یا از افزایش آن جلوگیری می‌کند.
منبع: Healthy Food Team

ارسال شده در 21 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • در محیط کار چگونه تحرک داشته باشیم؟
  • تاثیر پذیری میل جنسی از خواب افراد
  • اینگونه استرس و اضطراب کار دستتان می دهند
  • رضایت نداشتن از شغل و بروز آسیب های روانی
  • داروی بلسومرا Belsomra به بازار آمد
  • هر آنچه درباره ژن AMPK باید بدانید
  • زنان باردار و تنقلات عید
  • افزایش میل اطفال به تناول کردن غذا
  • برای ریشه‌کنی آسم داروی جدید ابداع شد
  • کهولت سن علت بدرنگی دندان
  • ‌ آدرس مطب های هومیوپاتی
  • درمان خانگی روشن کردن لب های تیره
  • رفتار بانوان بالغ در زمینه احساسی
  • موفقیت در تولید دستگاه الکتروکاردیوگراف
  • هر آنچه باید در مورد اسمارتیز بدانید
  • محبوبترین ها

  • ابتلا به حملات میگرنی با این عوامل
  • با کدام ویتامین ها گودی و تیرگی زیر چشم از بین می رود؟
  • آیا همه ی رژیم های غذایی طاقت فرسا هستند؟
  • ارتباط سرطان با مصرف شیرینی جات
  • پژوهشهای جدید دکتر ادرالین لوکاس درباره میوه انبه
  • اسنک موسمی سالم: دستور غذایی اسنک سویا و نخود سبز
  • چک لیستی از خاصیت میگو
  • آشنایی با انواع ويتامين ها – ویتامین آ (A)
  • بیماری های خود ایمنی و مواد غذایی فراوری شده چه ارتباطی دارند
  • خوردن حبوبات و لاغری سریعتر
  • اینطوری دسر بخورید تا چاق نشوید
  • واقعیت هایی در مورد آب نارگیل
  • چطوری غذا بخوریم که تناسب اندام داشته باشیم.
  • با کودک پرخور خود چگونه برخورد کنیم؟
  • اندازه مجاز قند مصرفی در طول روز
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است