مواد معدنی گلابی مواد معدنی خواص گلابی خاصیت های گلابی ترکیبات مفید گلابی X گلابی
گلابی در چه موارد درمانی قابل استفاده است و چه افرادی باید از آن مصرف کنند توصیه های متخصصین تغذیه در مورد مصرف این میوه چیست گلابی چه نوع ارزش غذایی دارد

به گفته محققان، خوردن یک گلابی در روز موجب بهبود فشار خون و عملکرد قلب و پیشگیری از ابتلا به بیماری های متابولیکی می شود.

مطالعه محققان دانشگاه ایالتی کلورادو آمریکا نشان می دهد مصرف روزانه گلابی موجب بهبود فشار خون و عملکرد عروقی افراد میانسال مبتلا به سندروم متابولیک می شود.

سندروم متابولیک مجموعه ای از عوامل پرخطر قلبی عروقی است که به شدت با بروز بیماری های مزمن نظیر بیماری های قلبی-عروقی و دیابت نوع ۲ مرتبط است.

در بین محبوب ترین میوه های جهان، گلابی منبع عالی فیبر و منبع خوب ویتامین C به ازای هر ۱۰۰ کالری در هر وعده است. یک گلابی متوسط ۲۴ درصد از نیاز روزانه فیبر بدن را تامین می کند.

محققان در مطالعه ای ۵۰ فرد شرکت کننده با میانگین سنی ۴۵ و ۶۵ سال را که مبتلا به سه مورد از پنج علامت سندروم متابولیک بودند مورد بررسی قرار دادند. به آنها به طور تصادفی به مدت ۱۲ هفته دو عدد گلابی با اندازه متوسط یا ۵۰ گرم نوشیدنی مخلوط با طعم گلابی (به عنوان دارونما) داده شد.

یافته ها نشان داد بعد از گذشت ۱۲ هفته از مصرف گلابی تازه در ۳۶ فرد شرکت کننده، فشار خون سیستولیک آنها و فشار نبض آنها به شکل قابل توجهی پایین تر از سطح مبنا بود در حالیکه هیچ تغییری در گروه کنترل مصرف کننده دارونما حاصل نشد.

سارا جانسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «این نتایج اولیه بسیار امیدوارکننده است و به نظر ما بررسی پتانسیل مواد غذایی نظیر گلابی در جهت بهبود فاکتورهای پرخطر قلبی-عروقی نظیر فشار خون در افراد میانسال مبتلا بسیار مهم است.»

محققان توصیه می کنند رژیم غذایی متعادل حاوی میوه ها و سبزیجات از جمله گلابی، ریزمغذی های مفید، ویتامین ها، فیبر رژیمی، پتاسیم و فیتوشیمیایی های بدن را تامین می کند.

مهر

ارسال شده در 22 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • با کم خوابیدن دچار دیابت می شوید
  • عکس اتم، مولکول و انواع پیوندهای شیمیایی
  • ویتامین K ; ویتامین جوانی!
  • همه ضرر و زیان های ازدواج فامیلی
  • روش های تغذیه ای موثر برای رفع بی خوابی
  • از بین رفتن حس بویایی و چشایی به مرور زمان
  • شخصیت سازی کودکان با نحوه تربیت والدین
  • درباره مکمل‌های تقلبی این پرونده را بخوانید
  • تهدید سلامت روحی با درد کمر
  • فایده های درمانی به لیمو
  • تاثیرگذارترین خوراکی ها در مواقع استرس
  • سرکه، دوست یا دشمن سلامتی؟
  • آموزش تفکر انتقادی به کودکان،چطور؟
  • دلیل رنگهای متفاوت در مارچوبه
  • غذاهای بد برای بوی بدن
  • محبوبترین ها

  • معجزه ” سیر” وقتی ناشتا مصرف شود!
  • رژیم ۲۱ روزه لاغری لاغرشو – روز بیستم
  • مصرف محصولات بسته بندی شده با بازبان عبری ممنوع!
  • نارسایی احتقانی قلبی و نکات تغذیه ای مربوط به آن قسمت اول
  • روش تهیه غذا برای کودکان
  • دانستنی هایی درمورد مواد سازنده نوشابه
  • کسانیکه درماه رمضان دچار سوزش معده میشوند بخوانند
  • سبزیجات برای رژیمی ها
  • اگه سرتان شلوغ است و میخواهید لاغر شوید بخوانید
  • آهن موجود در رژیم غذایی را اینگونه افزایش دهید
  • گوشت و فرآورده های حیوانی را ترک نکنید
  • آیا موز واقعا ضد سرطان طبیعی است
  • رفع بیماری های صعب العلاج با سویا
  • اگر از مشکلات ریوی رنج می برید بخوانید
  • دیابتی ها این صبحانه را مصرف کنند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است