کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
images.jpg65
ویتامین دی تاثیرات زیادی روی مهار سلول های سرطانی میگذارد و می تواند گزینه خوبی برای مبتلانشدن به این عارضه خطرناک باشد اگر به اندازه کافی ویتامین دیدریافت کنیم بدنمان را در برابر بیماری های خطرناک ایمن می کنیم
محققان عنوان می کنند میزان بالای ویتامین D با کاهش ریسک بروز سرطان مرتبط است.

مطالعه محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می دهد بهینه سازی سطح ویتامین D به پیشگیری از ابتلا به سرطان کمک می کند.

سدریک گارلند، عضو تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما در مطالعه خود، توانایی مقادیر کافی ویتامین D را در پیشگیری از تمامی انواع سرطان های تهاجمی مورد بررسی قرار دادیم.»

به گفته محققان نشانگر ویتامین D موسوم به ۲۵-هیدروکس ویتامین D، نوع اصلی این نوع ویتامین در خون است.

گارلند در این مطالعه به مصرف میزان مطلوب ویتامین D یا نحوه مصرف آن که ممکن است به شکل قرارگیری در معرض نور خورشید، رژیم غذایی یا مکمل غذایی باشد پرداخته است.

وی در مطالعه فعلی صرفا تصریح می کند که کاهش ریسک ابتلا به سرطان در مقدار ۴۰ ng/ml قابل اندازه گیری می شود و مقادیر بیشتر آن، دارای مزیت بیشتر است.

به گفته وی، تلاش برای افزایش ویتامین D تا حداقل ۴۰ ng/ml در یک جمعیت عمومی با کاهش قابل توجه بروز سرطان و مرگ و میر ناشی از آن مرتبط است.

محققان در نتیجه گیری خود اعلام کردند: «زمانی که سطوح ویتامین D در خون به۴۰ نانوگرم در میلی لیتر می رسد، می توان شاهد کاهش خطر ابتلا به سرطان بود و زمانی که سطح این ویتامین در خون به بیش از این میزان می رسد، خطر ابتلا به سرطان باز هم بیشتر کاهش می یابد.»

مهر

5 1000
ارسال شده در 22 فروردین 1395 توسط با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • ویژگی های عصاره برگ درخت چای
  • ماده مخدری به نام ترامادول
  • یک دنیا خاصیت برای توت سفید
  • واكسن ذات‌الريه موجب درمان كامل اين بيماري نيست
  • برای پوست های مستعد آکنه بهترین شوینده‌ها کدام است؟
  • اهمیت رسیدگی والدین به فرزندان پس از طلاق
  • با کمک لیزر پوستی صاف داشته باشید
  • عسل و معجزات آن در کتاب معجزه عسل
  • محبوبترین ها

  • احساسات را چگونه بهبود دهیم
  • معرفی کتابی تحت عنوان مدیریت استرس
  • از آغاز تا پایان گلوکز و دیابت
  • عسل و معجزات آن در کتاب معجزه عسل
  • دکتر علی‌اکبر بهرمان و کتاب جدیدش
  • خوردنیهای جوان کننده در کتاب “20پوند جوانتر”
  • کتابی در خصوص گیاهانی که خاصیت دارویی دارند
  • دروغگویی مردان و گریه زنان
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • معرفی تمام محصولات سان‌سی در نمایشگاه بین‌المللی (25 تا 28 اردیبهشت‌ماه)
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x