مضرات گرم کردن غذا گرم کردن غذا و آسیب های آن گرم کردن غذا کرفس قارچ غذای مانده عوارض دوباره گرم کردن غذا خطرات گرم کردن غذا چغندر اسفناج
بهتر است برخی مواد خوراکی را برای بار دوم گرم نکنید و سعی کنیید با یکبار استفاده مابقی آن ها را دور بیندازید قارچ ،کرفس و چغندر،اسفناج از این نوع مواد غذایی هستند

گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند.

گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند. بنابراین قبل از این‌که غذایی را دوباره گرم کنید، نکات زیر را با دقت بخوانید.

گرمای مجدد می‌تواند به نیتراتی که درون کرفس، اسفناج و چغندر وجود دارد، آسیب برساند و درنتیجه خواص سرطان‌زای آن را آزاد کند. بنابراین اگر می‌خواهید غذاهای حاوی کرفس و اسفناج بخورید، دوباره آن‌ها را برای خوردن گرم نکنید.

قارچ‌ها به‌طور کلی باید بلافاصله بعد از گذراندن فرآیند پخت‌وپز خورده شوند و همان موقع نیز تمام شوند. یعنی نباید قارچ‌ها را دوباره گرم کنید. پروتئین‌های درون قارچ می‌توانند خیلی سریع فرآیند فاسد شدن را طی کنند و این موضوع واقعا برای دستگاه گوارش شما مضر است.
بسیاری از افراد فکر می‌کنند که گرم کردن دوباره تخم مرغ اشکالی ندارد، اما واقعیت این است که گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند واقعا سمی باشد. در واقع، زمانی که تخم‌مرغی را دوباره گرم می‌کنید که قبلا نیمرو یا آب‌پز شده است، شدیدا به دستگاه گوارشی خودتان آسیب می‌زنید.

سایت سلام دکتر،

ارسال شده در 23 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با رعایت این نکات صبحانه ی سالم تری داشته باشید
  • با نشانه های اوتیسم آشنا شوید
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران ام اس در جهرم
  • پرسش و پاسخ ها درباره این مشکل معمول نوزاد
  • قوانین مهم برای حمام کردن
  • در برابر ضربه از چشم خود مراقبت کنید
  • مسافرتی دلپذیر با اتوبوس
  • فعالیت بیشتر ذهن با کمک جدول
  • محبوبترین ها

  • حس افسردگی و یکنواختی را با این داروهای خانگی رفع کنید
  • تاریخچه ی روانشناسی خانواده
  • تشخیص شخصیت شما از روی میوه ی مورد علاقه تان
  • بزرگسالان مستعد به افسردگی
  • ترفندهای جلب مشتری
  • بهترین اسانس‌ها برای کاهش اضطراب
  • دانشجویان و این مشکلات
  • در زندگی چطوری با غم و غصه مبارزه کنیم
  • رپورتاژ

  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    پرپین آلا
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است