DSC_0019
بهتر است برخی مواد خوراکی را برای بار دوم گرم نکنید و سعی کنیید با یکبار استفاده مابقی آن ها را دور بیندازید قارچ ،کرفس و چغندر،اسفناج از این نوع مواد غذایی هستند

گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند.

گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند. بنابراین قبل از این‌که غذایی را دوباره گرم کنید، نکات زیر را با دقت بخوانید.

گرمای مجدد می‌تواند به نیتراتی که درون کرفس، اسفناج و چغندر وجود دارد، آسیب برساند و درنتیجه خواص سرطان‌زای آن را آزاد کند. بنابراین اگر می‌خواهید غذاهای حاوی کرفس و اسفناج بخورید، دوباره آن‌ها را برای خوردن گرم نکنید.

قارچ‌ها به‌طور کلی باید بلافاصله بعد از گذراندن فرآیند پخت‌وپز خورده شوند و همان موقع نیز تمام شوند. یعنی نباید قارچ‌ها را دوباره گرم کنید. پروتئین‌های درون قارچ می‌توانند خیلی سریع فرآیند فاسد شدن را طی کنند و این موضوع واقعا برای دستگاه گوارش شما مضر است.
بسیاری از افراد فکر می‌کنند که گرم کردن دوباره تخم مرغ اشکالی ندارد، اما واقعیت این است که گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند واقعا سمی باشد. در واقع، زمانی که تخم‌مرغی را دوباره گرم می‌کنید که قبلا نیمرو یا آب‌پز شده است، شدیدا به دستگاه گوارشی خودتان آسیب می‌زنید.

سایت سلام دکتر،

5 1000
ارسال شده در 23 فروردین 1395 توسط با موضوع تغذیه | 608 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • دامن زدن به استرس با برخی رفتارها
  • حفظ سلامت با طب سنتی در فصل پاییز
  • دستور تهیه معجونی چربی سوز برای کاهش وزن و لاغری
  • همه چیز درباره داروی جدید Praluent
  • اشتباهات رایج خانواده ها در زمینه خوابیدن اطفال
  • تخریب رابطه عاشقانه با این عوامل
  • جبران کمبود آب بدن با این کارها
  • نکات مهم طراوت ذهنی
  • محبوبترین ها

  • با این روش ها اعتماد به نفس خود را بالا ببرید
  • دوام زندگی با همسر عصبی
  • دلیل استفاده بیماران سرطانی از موسیقی درمانی
  • سن واقعی خود را محاسبه کنید
  • محبوب بودن برخی رنگ ها برای اشخاص
  • موانع تقویت اراده و عزت نفس
  • دیدگاه روانشناسی درباره جایگاه پدر
  • سکته مغزی ناگهانی با افسرده بودن
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما