DSC_0019
بهتر است برخی مواد خوراکی را برای بار دوم گرم نکنید و سعی کنیید با یکبار استفاده مابقی آن ها را دور بیندازید قارچ ،کرفس و چغندر،اسفناج از این نوع مواد غذایی هستند

گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند.

گرم کردن دوباره مواد غذایی، به بخشی از سبک زندگی در جهان امروزی بدل شده است. با این‌حال، تحقیقات نشان داده‌اند که گرم کردن مجدد بعضی از غذاها ممکن است واقعا برای سلامتی خطرناک باشد، خصوصا اگر به شیوه غلطی نگهداری شوند. بنابراین قبل از این‌که غذایی را دوباره گرم کنید، نکات زیر را با دقت بخوانید.

گرمای مجدد می‌تواند به نیتراتی که درون کرفس، اسفناج و چغندر وجود دارد، آسیب برساند و درنتیجه خواص سرطان‌زای آن را آزاد کند. بنابراین اگر می‌خواهید غذاهای حاوی کرفس و اسفناج بخورید، دوباره آن‌ها را برای خوردن گرم نکنید.

قارچ‌ها به‌طور کلی باید بلافاصله بعد از گذراندن فرآیند پخت‌وپز خورده شوند و همان موقع نیز تمام شوند. یعنی نباید قارچ‌ها را دوباره گرم کنید. پروتئین‌های درون قارچ می‌توانند خیلی سریع فرآیند فاسد شدن را طی کنند و این موضوع واقعا برای دستگاه گوارش شما مضر است.
بسیاری از افراد فکر می‌کنند که گرم کردن دوباره تخم مرغ اشکالی ندارد، اما واقعیت این است که گرم کردن مجدد تخم مرغ می‌تواند واقعا سمی باشد. در واقع، زمانی که تخم‌مرغی را دوباره گرم می‌کنید که قبلا نیمرو یا آب‌پز شده است، شدیدا به دستگاه گوارشی خودتان آسیب می‌زنید.

سایت سلام دکتر،

ارسال شده در 23 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • 2000 نوع ویروس عامل ایجاد سرماخوردگی
  • خاصیت های بی نظیر شربت ترب کوهی
  • اختلالات سلامتی با این تن پوش
  • اطلاعاتی درباره کفش پاشنه بلند
  • پیشگیری از آسیب جسمی تلفن همراه
  • سرطان سینه با نوشیدن زیاد شیر
  • طعم متفاوت چغاله بادام در خورش
  • کنترل خواب انسان میسر شد
  • سردرد و اختلالات هوشی عواقب ادامس خوردن
  • کبد سالم به کمک استفاده از این مواد غذایی
  • تاثیرات مخرب و مرگبار ماده مخدر گل
  • ویژگی های منحصر به فرد چای سبز
  • چگونه در یک رابطه ترس نداشته باشیم؟
  • آب مروارید و درمان های مهم برای آن
  • مردم بلاروس، مصرف سير را بهترين راه پيشگيري از آنفلوانزا مي‌دانند
  • محبوبترین ها

  • اگر مشکلی در گردش خون دارید چای جو بنوشید
  • دو ماده ساده علیه کبد چرب!
  • با خواص درمانی گیاه مولین آشنا شوید
  • از زیره بیشتر استفاده کنید
  • خواص و فوائد داروئی بومادران (برنجاسف)
  • راهکار های طب سنتی برای درمان بیماری پوستی
  • همه چیز درباره دارو های هومیوپاتی
  • التیام سوختگی با کمک عسل
  • درمان چین و چرک پوست با روش های سنتی
  • مراقبت های مهم در برابر پیری پوست
  • طب سنتی برای کبد چرب چه توصیه ای دارد؟
  • ترکیب جادویی برای درمان خروپف همراه با طرز تهیه
  • بوی بد عرق را به روش سنتی از بین ببرید
  • توصیه های ابوعلی سینا برای بی خوابی
  • منفعتها و کاربردهای چریش
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است