نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
مضرات مصرف برنج نپخته عوارض خوردن برنج نپخته برنج نپخته برنج خام
بهتر است برنج خام یا برنجی که نپخته باشد میل نکنید چون باعث ایجاد دلدرد در بدن شما می شود مسمومیت غذایی با استفاده از این قبیل خوراکی ها پدید می آید

براساس آن‌چه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری‌هایی باشد که می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت سلام دکتر، براساس آن‌چه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری‌هایی باشد که می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند. وقتی برنج پخته می‌شود، باز هم این تخم‌ها می‌توانند زنده بمانند. بنابراین اگر برنج در دمای اتاق باقی بماند، این باکتری‌ها چند برابر خواهند شد و سمومی تولید خواهند کرد که باعث اسهال یا استفراغ می‌شوند. گرم کردن مجدد برنج، این سموم را از بین نمی‌برد.

کسانی که تخم‌مرغ را گرم نمی‌کنند، به احتمال زیاد مرغ را گرم می‌کنند و نمی‌دانند که نباید این کار را انجام دهند! وقتی که مرغ سرد درون یخچال برای بار دوم گرم می‌شود، ترکیب پروتئینی آن تغییر می‌کند. این تغییر واقعا می‌تواند باعث مشکلات گوارشی شود. حتی اگر می‌خواهید گوشت قرمز را دوباره گرم کنید، مطمئن شوید که قبلا درون آن کاملا پخته و مغز آن کاملا داغ شده است.

سیب‌زمینی‌ها خیلی متقلب هستند، چون اگر آن‌ها را بعد از پخته شدن بلافاصله در یخچال نگذارید و اگر در دمای اتاق باقی بمانند تا کم‌کم سرد شوند، برای شما مشکل ایجاد می‌کنند! در واقع، گرمای اتاق می‌تواند رشد نوعی باکتری نادر به‌نام بوتولیسم را در درون سیب‌زمینی‌ها تقویت کند. بوتولیسم با قرار گرفتن در معرض امواج مایکروویو از بین نمی‌رود و نمی‌توان آن را با حرارت نابود کرد. بنابراین بهترین راه این است که سیب‌زمینی‌ها را بلافاصله بعد از پخته شدن در یخچال بگذارید تا از بروز هر نوع مشکلی در صورت گرم کردن دوباره آن‌ها جلوگیری کنید.

منبع:netdoctor

5 1000
ارسال شده در 23 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x