مشاوره زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
6365
بهتر است برنج خام یا برنجی که نپخته باشد میل نکنید چون باعث ایجاد دلدرد در بدن شما می شود مسمومیت غذایی با استفاده از این قبیل خوراکی ها پدید می آید

براساس آن‌چه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری‌هایی باشد که می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت سلام دکتر، براساس آن‌چه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری‌هایی باشد که می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند. وقتی برنج پخته می‌شود، باز هم این تخم‌ها می‌توانند زنده بمانند. بنابراین اگر برنج در دمای اتاق باقی بماند، این باکتری‌ها چند برابر خواهند شد و سمومی تولید خواهند کرد که باعث اسهال یا استفراغ می‌شوند. گرم کردن مجدد برنج، این سموم را از بین نمی‌برد.

کسانی که تخم‌مرغ را گرم نمی‌کنند، به احتمال زیاد مرغ را گرم می‌کنند و نمی‌دانند که نباید این کار را انجام دهند! وقتی که مرغ سرد درون یخچال برای بار دوم گرم می‌شود، ترکیب پروتئینی آن تغییر می‌کند. این تغییر واقعا می‌تواند باعث مشکلات گوارشی شود. حتی اگر می‌خواهید گوشت قرمز را دوباره گرم کنید، مطمئن شوید که قبلا درون آن کاملا پخته و مغز آن کاملا داغ شده است.

سیب‌زمینی‌ها خیلی متقلب هستند، چون اگر آن‌ها را بعد از پخته شدن بلافاصله در یخچال نگذارید و اگر در دمای اتاق باقی بمانند تا کم‌کم سرد شوند، برای شما مشکل ایجاد می‌کنند! در واقع، گرمای اتاق می‌تواند رشد نوعی باکتری نادر به‌نام بوتولیسم را در درون سیب‌زمینی‌ها تقویت کند. بوتولیسم با قرار گرفتن در معرض امواج مایکروویو از بین نمی‌رود و نمی‌توان آن را با حرارت نابود کرد. بنابراین بهترین راه این است که سیب‌زمینی‌ها را بلافاصله بعد از پخته شدن در یخچال بگذارید تا از بروز هر نوع مشکلی در صورت گرم کردن دوباره آن‌ها جلوگیری کنید.

منبع:netdoctor

5 1000
ارسال شده در 22 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x