مضرات مصرف برنج نپخته عوارض خوردن برنج نپخته برنج نپخته برنج خام
بهتر است برنج خام یا برنجی که نپخته باشد میل نکنید چون باعث ایجاد دلدرد در بدن شما می شود مسمومیت غذایی با استفاده از این قبیل خوراکی ها پدید می آید

براساس آن‌چه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری‌هایی باشد که می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سایت سلام دکتر، براساس آن‌چه آژانس استاندارد مواد غذایی (FSA) اعلام کرده، ممکن است که برنج نپخته حاوی تخم باکتری‌هایی باشد که می‌توانند باعث مسمومیت غذایی شوند. وقتی برنج پخته می‌شود، باز هم این تخم‌ها می‌توانند زنده بمانند. بنابراین اگر برنج در دمای اتاق باقی بماند، این باکتری‌ها چند برابر خواهند شد و سمومی تولید خواهند کرد که باعث اسهال یا استفراغ می‌شوند. گرم کردن مجدد برنج، این سموم را از بین نمی‌برد.

کسانی که تخم‌مرغ را گرم نمی‌کنند، به احتمال زیاد مرغ را گرم می‌کنند و نمی‌دانند که نباید این کار را انجام دهند! وقتی که مرغ سرد درون یخچال برای بار دوم گرم می‌شود، ترکیب پروتئینی آن تغییر می‌کند. این تغییر واقعا می‌تواند باعث مشکلات گوارشی شود. حتی اگر می‌خواهید گوشت قرمز را دوباره گرم کنید، مطمئن شوید که قبلا درون آن کاملا پخته و مغز آن کاملا داغ شده است.

سیب‌زمینی‌ها خیلی متقلب هستند، چون اگر آن‌ها را بعد از پخته شدن بلافاصله در یخچال نگذارید و اگر در دمای اتاق باقی بمانند تا کم‌کم سرد شوند، برای شما مشکل ایجاد می‌کنند! در واقع، گرمای اتاق می‌تواند رشد نوعی باکتری نادر به‌نام بوتولیسم را در درون سیب‌زمینی‌ها تقویت کند. بوتولیسم با قرار گرفتن در معرض امواج مایکروویو از بین نمی‌رود و نمی‌توان آن را با حرارت نابود کرد. بنابراین بهترین راه این است که سیب‌زمینی‌ها را بلافاصله بعد از پخته شدن در یخچال بگذارید تا از بروز هر نوع مشکلی در صورت گرم کردن دوباره آن‌ها جلوگیری کنید.

منبع:netdoctor

ارسال شده در 23 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • اگر آنتی بیوتیک می خورید از این غذاها بپرهیزید
  • تیپ و قیافه زنانه ایده آل برای آقایان
  • در خانه یک زوج قهرمان چگونه غذا خورده می شود
  • احساس سرزندگی در دوران پیری
  • دلایل اصلی عفونت گوش میانی در کودکان
  • موارد مصرف انواع رژگونه
  • کانال تلگرام علمی، پزشکی و سلامت دکتر سلام
  • داروهای خانگی برای بیماری رینود
  • تسکین دردهای کودک با ماساژ
  • پیامدهای قطره آهن برای سیستم گوارشی
  • دلیل كمردرد در باردارى
  • هشدار برای کلیه گربه
  • طب سنتی و رفع مشکلات کبدی
  • اطلاعاتی که نیاز به دانستن درباره استروئیدها آنابولیک دارید؟
  • میخچه در پا و انگشتان پا – درمان
  • محبوبترین ها

  • جراحی کاهش وزن می تواند تا حد زیادی به چاقی نوجوانان کمک کند
  • درباره عفونت انگشتان پا چه میدانید
  • اهمیت به زیبایی ناخن ها
  • معرفی قرصهایی که باعث چاقی میشود
  • زنان سالمند با مصرف امگا3 ماهیچه های خود را تقویت کنند
  • تغییرات جسد پس از مرگ
  • در ورزشکاران و افراد فعال به چه دلیل باسن درد می گیرد؟
  • این عوامل نشان دهنده کمبود روی در بدن شماست!
  • بررسی عوامل تاثیرگذار بر متابولیسم
  • نقش و اهمیت کرم برای دستان
  • بیمه شدن بدن در برابر بیماری ها با ویتامین دی
  • فشارخونی ها و ممنوعیت مصرف کنسروها
  • تقویت موها با کمک گرفتن از این مواد طبیعی
  • بوتاکس به بیماران سکته ای امکان حرکت می دهد
  • رژیم غذایی پارینه سنگی چه نوع رژیمی است
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است