مصرف چغاله بادام و گوجه‌سبز عوارض خوردن چغاله بادام و گوجه‌سبز درباره چغاله بادام و گوجه‌سبز چغاله بادام و گوجه‌سبز
چغاله بادام و گوجه سبز چگونه تهیه می شوند این دو خوردنی پرطرفدار معمولا همراه با نمک میل می شوند این میوه های بهاری چه عوارضی با خود به همراه دارند

متخصص تغذیه نکات بهداشتی و تغذیه‌ای میوه‌های نوبرانه گوجه سبز و چغاله بادام را مطرح کرد و گفت: مصرف زیاد این میوه‌ها برای زنان باردار، بیماران قلبی و مبتلایان به فشارخون به دلیل نمک بالا توصیه نمی‌شود.

سید ضیاءالدین مظهری در رابطه با مصرف میوه‌های نوبرانه بهاری گفت: در این روزها مصرف چغاله‌بادام و گوجه سبز زیاد شده که باید در مصرف این میوه‌ها نکات بهداشتی رعایت شود. آبی که برای حفظ طراوت آنها استفاده می‌شود یا دستمالی که روی این میوه‌ها گذاشته می‌شود احتمال انتقال آلودگی زیادی دارد.

وی ادامه داد: هنگامی که فروشنده برای حفظ طراوت این میوه‌ها را آب‌پاشی می‌کند باید احتیاط‌های لازم را از نظر بهداشتی رعایت کند و مردم نیز در منزل به خوبی آنها را شستشو داده و ضد عفونی کنند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: در زمان سم‌پاشی این میوه‌ها گاهی از سمومی استفاده می‌شود که با توجه به زمان شکوفه کردن و زمانی که میوه رسیده می‌شود عمر سم به پایان می‌رسد بنابراین چیدن زودهنگام این میوه‌ها باعث می‌شود که سم روی آنها باقی مانده و هنگام مصرف به بدن منتقل شود.

وی همچنین گفت: چغاله بادام و گوجه‌سبز با نمک زیادی مصرف می‌شود این در حالی است که در کشور ما مصرف نمک 3 تا 4 برابر بیش از حد مجاز و توصیه شده سازمان بهداشت جهانی است.

مظهری افزود: خانواده‌های ایرانی به مصرف غذاهای شور عادت کرده و غذاهایی می‌خورند مانند نان که 2 درصد نمک اضافه شده دارد یا فست‌فود و غذاهای فرآوری شده مصرف می‌کنند که نیترات و نیتریت زیادی دارند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: بنابراین مصرف این میوه‌ها به دلیل نمک فراوان برای بیماران قلبی عروقی، مبتلا به فشار خون و زنان باردار مناسب نیست.

وی گفت: همچنین گوجه‌سبز دارای هسته‌های نرمی است که معمولاً به هنگام مصرف از سوی کودکان و جوانان خورده می‌شود که باعث سوء هاضمه شده یا در ترکیبات آن طعم تلخ اسید سیانیتریت وجود دارد که مصرف بالای آن باعث مسمومیت می‌شود.

این متخصص تغذیه در مورد خواص تغذیه‌ای این میوه‌ها گفت: مصرف آنها به دلیل ذائقه مردم است وگرنه خواص تغذیه‌ای قابل توجهی ندارند البته برخی ویتامین‌ها و ترکیبات فیبری دارند که در صورت عدم رعایت بهداشت در نحوه تهیه، نگهداری و توزیع اثر عکس خواهد داشت.

فارس

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 23 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • معجزه گیاهان دارویی برای درمان گلو درد
  • مصرف داروهاي مسكن فشار خون را افزايش مي‌دهد
  • جانشین دارو های انژین
  • تاثیر جوانه بر روی این افراد
  • زمان شروع بیماری افسردگی
  • پوست نوزاد را با چه صابونی بشوئیم
  • های لایت کردن موها به روش طبیعی (آبلیمو)
  • درباره بستنی بیشتر بدانیم
  • محبوبترین ها

  • خوردنیهایی که به انسان شادی و نشاط میدهد
  • نیاز به انرژی در دوران شیردهی
  • بجای میان وعده های پرکالری انگور بخورید
  • مواد غذایی ضدالتهابی که باید به رژیم غذاییتان اضافه کنید
  • غذا هایی که با هم ناسازگار هستند را بشناسید
  • حد و مرز استفاده از نمک
  • مرگ دسته‌جمعی یک خانواده به علت استنشاق سم سیب‌زمینی
  • چه خوراکی هایی کربوهیدرات زیادی دارند؟
  • رپورتاژ

  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    نخ دندان ارکید
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است