دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی

 همراه بودن سماق با کباب فواید سماق سماق خوردن سماق با کباب خواص سماق

 دلیل همراه کردن سماق با غذاهای کبابی چیست این ادویه چه تاثیراتی همراه با این نوع غذا میگذارد از قدیم الایام این غذای سنتی همراه باسماق همراه بوده است دلیل علمی این امر چیست

به افراد مبتلا به کم‌خونی توصیه می‌شود که منابع غذایی حاوی آهن را با لبنیات مصرف نکنند مثلاً کباب را با ماست یا دوغ نخورند.

شادی مددی، کارشناس تغذیه  گفت: برای افزایش ارزش تغذیه ای کباب بهتر است اگر آن را با نان میل می کنید،از نان سنگک که حاوی سبوس بسیار است، استفاده شود و اگر کباب را با برنج میخورید، بهتر است برنج به صورت کته طبخ شود.

وی بیان داشت: در کنار کباب مصرف پیاز خام، آب لیمو ترش، نارنج، سماق و سبزیجات تازه که باعث افزایش میزان دریافتی ویتامین C می شود توصیه می شود.

مددی افزود: بهتر است هنگام خوردن این غذای خوشمزه و لذیذ از یک ماده غذایی مصلح مانند سماق استفاده شود. مصرف سماق همراه کباب میزان چربی و کلسترول جذب شده از گوشت را به حداقل می رساند، همچنین به خاطر خاصیت آنتی اکسیدانی ای که دارد از عملکرد ترکیبات سرطان زا و رادیکال های آزادی که هنگام پخت غذا به خصوص در قسمت های سوخته ی آن ایجاد می شود، جلوگیری می کند . از دیگر مزیت های سماق می توان به خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی آن اشاره کرد .

وی در خصوص نوشیدنی های مناسب همراه با این غذا گفت: بهترین نوشیدنی برای این غذا یک لیوان آب است، زیرا نوشیدن نوشابه و دوغ ار ارزش غذایی کباب می کاهد و جذب آهن گوشت را به حداقل می رساند .بنابراین برای افرادی که کم خونی دارند، خوردن کباب همراه با دوغ و ماست توصیه نمی شود.

مددی خاطر نشان کرد: خوردن سبزیجات تازه و برگ سبز همراه با کباب علاوه بر اینکه دارای ویتامین C است، در هضم بهتر غذا و افزایش جذب آهن نیز کمک می کند .

باشگاه خبرنگاران جوان

 

5 1000
ارسال شده در 25 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x