20150530-shao-z-beef-skewers-4

 دلیل همراه کردن سماق با غذاهای کبابی چیست این ادویه چه تاثیراتی همراه با این نوع غذا میگذارد از قدیم الایام این غذای سنتی همراه باسماق همراه بوده است دلیل علمی این امر چیست

به افراد مبتلا به کم‌خونی توصیه می‌شود که منابع غذایی حاوی آهن را با لبنیات مصرف نکنند مثلاً کباب را با ماست یا دوغ نخورند.

شادی مددی، کارشناس تغذیه  گفت: برای افزایش ارزش تغذیه ای کباب بهتر است اگر آن را با نان میل می کنید،از نان سنگک که حاوی سبوس بسیار است، استفاده شود و اگر کباب را با برنج میخورید، بهتر است برنج به صورت کته طبخ شود.

وی بیان داشت: در کنار کباب مصرف پیاز خام، آب لیمو ترش، نارنج، سماق و سبزیجات تازه که باعث افزایش میزان دریافتی ویتامین C می شود توصیه می شود.

مددی افزود: بهتر است هنگام خوردن این غذای خوشمزه و لذیذ از یک ماده غذایی مصلح مانند سماق استفاده شود. مصرف سماق همراه کباب میزان چربی و کلسترول جذب شده از گوشت را به حداقل می رساند، همچنین به خاطر خاصیت آنتی اکسیدانی ای که دارد از عملکرد ترکیبات سرطان زا و رادیکال های آزادی که هنگام پخت غذا به خصوص در قسمت های سوخته ی آن ایجاد می شود، جلوگیری می کند . از دیگر مزیت های سماق می توان به خاصیت ضد میکروبی و ضد التهابی آن اشاره کرد .

وی در خصوص نوشیدنی های مناسب همراه با این غذا گفت: بهترین نوشیدنی برای این غذا یک لیوان آب است، زیرا نوشیدن نوشابه و دوغ ار ارزش غذایی کباب می کاهد و جذب آهن گوشت را به حداقل می رساند .بنابراین برای افرادی که کم خونی دارند، خوردن کباب همراه با دوغ و ماست توصیه نمی شود.

مددی خاطر نشان کرد: خوردن سبزیجات تازه و برگ سبز همراه با کباب علاوه بر اینکه دارای ویتامین C است، در هضم بهتر غذا و افزایش جذب آهن نیز کمک می کند .

باشگاه خبرنگاران جوان

 

ارسال شده در 25 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • ایجاد روحیه ای بهتر با کمک برخی مواد غذایی
  • به کمک رابطه جنسی علائم عادت ماهیانه را تسکین دهید
  • تاثیرات زعفران بر روی درمان اختلالات قاعدگی
  • چرا جنین در داخل رحم می میرد؟
  • اسپری مخصوص خانم های خانه دار
  • رهایی از ترش کردن معده با ترفندی سنتی
  • افزایش کیفیت سلامت بدن
  • خطر سرطان برای مصرف کنندگان تریاک
  • هر نوع هدیه یک پیغام خاص دارد!
  • آسیب به دهان و دندان با دارو
  • اطلاعاتی پیرامون تفاوت کیفیت مرغ موجود در بازار
  • امن ترین و بهترین وسیله برای جوانسازی پوست
  • روشی تازه برای پیشگیری از باردارشدن
  • حیوان ناشنوا، دقیقاً مانند حیوانات شنوا عمل میکنند!
  • درمان اختلالات مو با این موارد
  • محبوبترین ها

  • ایرادهای شستن سبزیجات
  • ارتباط میان مشکلات قلبی و هپاتیتی
  • بررسی عوارض ناشی از امواج وای فای
  • توضیحات شنیده نشده درباره قلب انسان
  • دور کمرتان را پیچ دهید تا لاغر شوید
  • ارتباط مهم صافی کف پا با “خار پاشنه”
  • زمان مراسم خاکسپاری آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • کودکی که، مورد بی توجهی و سوء استفاده جسمانی قرار بگیرد.
  • هر روز 60 دقیقه با پای برهنه راه بروید
  • تاثیرات ناتوانی جنسی بر رشد طلاق در کشور
  • خوابیدن به سمت چپ و این مشکلات رایج
  • نمک خوردن زیاد و این عوارض
  • درباره استفاده از شاک ویو و مزایای آن چه می دانید
  • ابتلا به سرطان های خطرناک با مصرف شکر
  • در چه مواقعی آنتی بیوتیک کارساز است؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است