images.jpg575778
بهتر است از این نوع پنیر برای مصرف روزانه خود استفاده نکنید توصیه می کنیم پنیرهای دیگری را جایگزین آن کنید چون می تواند خطرات زیادی برای سلامتی تان بهمراه داشته باشد

بسیاری از انجمن های سلامتی در تلاش هستند که عادات غذایی مردم را تغییر دهند و به همین دلیل توصیه می کنند که به جای استفاده از گوشت و تخم مرغ از توفو یا همان پنیرسویا استفاده کنید اما واقعیت چیز دیگری است.
بهتر است به جای مصرف پنیر سویا یا محصولات سویا که فرآیند بر روی آنها انجام شده از تخم مرغ ارگانیک،گوشت دامی که علف های تازه در طبیعت خورده و سبزیجات استفاده کنید.
دکتر دنیل اظهار کرد: امروزه به کمک تکنولوژی های پیشرفته سموم و مواد ضد مغذی را که در سویا به طور طبیعی وجود دارد با اعمال دما و فشار بالا، قلیا و اسید از بین می برند. در برخی محصولات صنعتی سویا فیتات وجود دارد که مواد مغذی را بلوکه کرده و در هضم و جذب غذا اختلال به وجود می آورد و توفو محصولی با ویژگی ذکر شده است.
رژیم غذایی با میزان بالای سویا به بدن آسیب وارد می کند که از عمده آسیب های آن می توان به مشکلات تیروئیدی، بلوغ زودرس در کودکان و نوجوانان، سرطان، آسیب مغزی، اختلالات باروری وآلرژی به سویا اشاره کرد
دکتر دنیل و همکارانش دریافتند که سویا کلسترول را کاهش نمی دهد بلکه هموسیستین را که عاملی در افزایش خطر بیماری قلبی، سکته و سقط جنین است بالا می برد. وی و همکارانش درخواست نامه ای را به FDA ارسال کردند که در آن از سازمان غذا و دارو آمریکا خواسته شده بود که این سازمان بیانیه خود را در خصوص فواید سویا در بیماری های قلبی تغییر دهد.
وی اظهار داشت : باید دانست، کودکان و نوزادانی که هنوز در حال رشد هستند هورمون سویا در میزان استروژن بدن آنها تاثیرگذار است، طی تحقیقات اخیر نوزادانی که از فرمولاسیون سویا استفاده می کنند میزان استروژن بدن آنها ۶ تا ١١ برابر بیشتر از بزرگسالان بوده است و غلظت آن در خون ١٣ هزار تا ٢٢ هزار بیشتر از حد طبیعی آن بوده است .
وی گفت: در آزمایشی خاص نوزادی با شیرخشک سویا و غذاهای کمکی بر پایه سویا تغذیه شد و در نتیجه دیده شد که گویی این نوزاد روزی ۵ قرص ضد بارداری مصرف می کند، همچنین زنان باردار برای حفظ سلامت جنین خود از مصرف سویا اجتناب کنند.
دلایل اجتباب از مصرف سویا:
1.سویا به طور طبیعی سمی است و به عنوان ماده ضد مواد مغذی مشهور است این ماده شامل میزان بسیار زیادی مواد بازدارنده است که از عملکرد آنزیم های هضم پروتئین جلوگیری می کند و با پخت و پز از بین نمی رود به همین دلیل بسیار خطرناک است می‌تواند منجر به بیماری معده شود، همچنین کمبودمزمن آمینو اسید باعث آسیب جدی به لوزالمعده و حتی سرطان لوزالمعده می شود.
2.سویا اغلب در معرض آفت کش های مضر حاوی هماگلوتیناسیون است که می تواند باعث لخته شدن خون شود.
3.سویا حاوی مقادیر زیادی از گواتروژن است که می تواند عملکرد غده تیروئید را کاهش دهد.
4.دانه سویا حاوی فیتات ها است که مانع جذب مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی و منیزیم می شود.
محصولات فرآوری شده با سویا
تمپه،این محصول با کشت طبیعی و فرآیند تخمیر کنترل شده سویادر ظاهری شبیه به کیک تولید می‌شود و بافتی سفت و عطری شبیه قارچ دارد.
انواع مختلفی از سس سویا وجود دارد ولی بسیاری از آنها از محصولات شیمیایی مصنوعی ساخته شده است اما برخی از که از راه تخمیر آنزیم، نمک و سویا به وجود آمده اند بسیار سالم و مفید هستند.
میسو، خمیری است شور و بسیار روغنی که آن را در سوپ استفاده می کنند .
ناتو، ماده ای است دارای بافت چسبناک و عطر و طعم پنیر، این محصولات حاوی سطوح بالایی از رقیق کننده خون، ویتامین K2 و باکتری های مفید باسیلوس سوبتیلیس است.
منبع:healthylifetricks
انتهای پیام/