ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
مصرف پنير سويا عوارض پنير سويا خوردن پنير سويا خطرات پنير سويا پنير سويا
بهتر است از این نوع پنیر برای مصرف روزانه خود استفاده نکنید توصیه می کنیم پنیرهای دیگری را جایگزین آن کنید چون می تواند خطرات زیادی برای سلامتی تان بهمراه داشته باشد

بسیاری از انجمن های سلامتی در تلاش هستند که عادات غذایی مردم را تغییر دهند و به همین دلیل توصیه می کنند که به جای استفاده از گوشت و تخم مرغ از توفو یا همان پنیرسویا استفاده کنید اما واقعیت چیز دیگری است.
بهتر است به جای مصرف پنیر سویا یا محصولات سویا که فرآیند بر روی آنها انجام شده از تخم مرغ ارگانیک،گوشت دامی که علف های تازه در طبیعت خورده و سبزیجات استفاده کنید.
دکتر دنیل اظهار کرد: امروزه به کمک تکنولوژی های پیشرفته سموم و مواد ضد مغذی را که در سویا به طور طبیعی وجود دارد با اعمال دما و فشار بالا، قلیا و اسید از بین می برند. در برخی محصولات صنعتی سویا فیتات وجود دارد که مواد مغذی را بلوکه کرده و در هضم و جذب غذا اختلال به وجود می آورد و توفو محصولی با ویژگی ذکر شده است.
رژیم غذایی با میزان بالای سویا به بدن آسیب وارد می کند که از عمده آسیب های آن می توان به مشکلات تیروئیدی، بلوغ زودرس در کودکان و نوجوانان، سرطان، آسیب مغزی، اختلالات باروری وآلرژی به سویا اشاره کرد
دکتر دنیل و همکارانش دریافتند که سویا کلسترول را کاهش نمی دهد بلکه هموسیستین را که عاملی در افزایش خطر بیماری قلبی، سکته و سقط جنین است بالا می برد. وی و همکارانش درخواست نامه ای را به FDA ارسال کردند که در آن از سازمان غذا و دارو آمریکا خواسته شده بود که این سازمان بیانیه خود را در خصوص فواید سویا در بیماری های قلبی تغییر دهد.
وی اظهار داشت : باید دانست، کودکان و نوزادانی که هنوز در حال رشد هستند هورمون سویا در میزان استروژن بدن آنها تاثیرگذار است، طی تحقیقات اخیر نوزادانی که از فرمولاسیون سویا استفاده می کنند میزان استروژن بدن آنها ۶ تا ١١ برابر بیشتر از بزرگسالان بوده است و غلظت آن در خون ١٣ هزار تا ٢٢ هزار بیشتر از حد طبیعی آن بوده است .
وی گفت: در آزمایشی خاص نوزادی با شیرخشک سویا و غذاهای کمکی بر پایه سویا تغذیه شد و در نتیجه دیده شد که گویی این نوزاد روزی ۵ قرص ضد بارداری مصرف می کند، همچنین زنان باردار برای حفظ سلامت جنین خود از مصرف سویا اجتناب کنند.
دلایل اجتباب از مصرف سویا:
1.سویا به طور طبیعی سمی است و به عنوان ماده ضد مواد مغذی مشهور است این ماده شامل میزان بسیار زیادی مواد بازدارنده است که از عملکرد آنزیم های هضم پروتئین جلوگیری می کند و با پخت و پز از بین نمی رود به همین دلیل بسیار خطرناک است می‌تواند منجر به بیماری معده شود، همچنین کمبودمزمن آمینو اسید باعث آسیب جدی به لوزالمعده و حتی سرطان لوزالمعده می شود.
2.سویا اغلب در معرض آفت کش های مضر حاوی هماگلوتیناسیون است که می تواند باعث لخته شدن خون شود.
3.سویا حاوی مقادیر زیادی از گواتروژن است که می تواند عملکرد غده تیروئید را کاهش دهد.
4.دانه سویا حاوی فیتات ها است که مانع جذب مواد معدنی مانند کلسیم، آهن، روی و منیزیم می شود.
محصولات فرآوری شده با سویا
تمپه،این محصول با کشت طبیعی و فرآیند تخمیر کنترل شده سویادر ظاهری شبیه به کیک تولید می‌شود و بافتی سفت و عطری شبیه قارچ دارد.
انواع مختلفی از سس سویا وجود دارد ولی بسیاری از آنها از محصولات شیمیایی مصنوعی ساخته شده است اما برخی از که از راه تخمیر آنزیم، نمک و سویا به وجود آمده اند بسیار سالم و مفید هستند.
میسو، خمیری است شور و بسیار روغنی که آن را در سوپ استفاده می کنند .
ناتو، ماده ای است دارای بافت چسبناک و عطر و طعم پنیر، این محصولات حاوی سطوح بالایی از رقیق کننده خون، ویتامین K2 و باکتری های مفید باسیلوس سوبتیلیس است.
منبع:healthylifetricks
انتهای پیام/
5 1000
ارسال شده در 25 فروردین 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بررسی و تشخیص نوعی تومور خطرناک در رحم
  • مواردی که باید در خصوص روغن شتر مرغ بدانید-بخش اول
  • چه غذاهای چربی برای ما انسانها مفید می باشد؟
  • مشکلات اکثر بانوان در رابطه زناشویی
  • نوین درمان پیشرفته برای افسردگی
  • شیرین کردن کاممان با قند به چه قیمتی!
  • افزایش چند برابری میزان تخت بیمارستانی در کشور
  • علتها و طریقه های لاغر شدن
  • محبوبترین ها

  • 8 پیامد زیانبار نوشیدنی های رژیمی
  • می‌دانید چه خوراکی‌ها برای رژیمتان زیان دارد؟
  • عاشق شکلات و چیپس هستید؟ شاید تقصیر ژن شماست!
  • خوراکی هایی که نقش قرص سرما خوردگی را ایفا می کنند
  • برنج چه فوایدی برای ما دارد؟
  • زیاده روی در استفاده ازاین ماده معدنی مضر است
  • 6 دلیلی که شما را متقاعد می کند ماهی بخورید
  • برای کاهش وزن این شیوه ها بسیار خطر دارند
  • رپورتاژ

  • جراحی زیبایی بینی دکتر عامری
  • کلینیک پوست و زیبایی دکتر فاطمه بامداد
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • ورزش و یوگا در بارداری و توصیه های مربوطه
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x