مونو سدیم گلوتامات کبد چرب عوارض مونو سدیم گلوتامات سندروم متابولیک خطرات مصرف مونو سدیم گلوتامات چاقی آسیب‌های مغزی و دیابت آسیب‌های عصبی

متخصصین تغذیه از عوارض مصرف غذاهای کنسرو شده زیاد می گویند و دلیل آن استفاده از نوعی مواد نگهدارنده به نام مونو سدیم گلوتامات است چون با خوردن آن در معرض انوع بیماریها و عارضه های مختلف خواهید شد

مونو سدیم گلوتامات طعم‌دهنده مواد غذایی است که میان افراد بسیار محبوب است و متاسفانه در بیشتر غذاهایی که ما مصرف می‌کنیم نیز وجود دارد. متاسفانه طعم‌دهنده شیمیایی به سلامتی جسمی و روحی آسیب‌هایی جدی وارد می‌کند و کنترل آسیب‌های آن به بدن غیر قابل پیشگیری است.
مصرف این طعم‌دهنده در مواد غذایی خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها همچون چاقی,کبد چرب, سندروم متابولیک, آسیب‌های عصبی, آسیب‌های مغزی و دیابت را افزایش می‌دهد.
این طعم‌دهنده مضر یکی از مضرترین موادی است که در بازار وجود دارد و در طیف گسترده‌ای از مواد غذایی همچون گوشت، غذای کودکان، سوپ‌های کنسروی، روکش سالادها، بیسکوئیت و غذاهای فریزشده و مواد نگهدارنده وجود دارد. این طعم‌دهنده مانند نمک و فلفل به غذا طعم نمی‌دهد بلکه بر طعم خود غذا می افزاید.
در واقع این طعم‌دهنده سبب تازه جلوه دادن مواد غذایی از نظر ظاهری، طعم و بو می‌شود. به همین علت بسیاری از کارخانه‌ها و تولیدکنندگان مواد غذایی این ماده را به فرآورده‌های غذایی خود اضافه می‌کنند تا مشتریان خود را از این طریق افزایش دهند. گفته می‌شود که اضافه کردن این ماده به مواد غذایی سبب می‌شود طعم مواد بهتر از طعم واقعی آن‌ها به نظر آید. به همین علت اگر در فهرست مواد مصرفی این ماده را دیدید، آن ماده را مصرف نکنید.
منبع: Healthy Food House

5 1000
ارسال شده در 26 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی | 1,423 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • غلظت خون خود را کنترل کنید
  • درمان آکنه پوست
  • زمینه سازهای سکته مغزی
  • آشنایی با تازه ترین حواس
  • آسیب های ویروس تبخال برای زنان باردار
  • مادران افسرده پس از فرزندآوری
  • نقش بحرانی سالمندان 3
  • با این 2 روش از چربی های اضافه بدن خداحافظی کنید
  • محبوبترین ها

  • رفع اختلالات روحی با روش های تغذیه ای
  • چکار کنیم که در ماه رمضان صورتمان لاغر نشود
  • حقایقی درباره میزان مصرف نمک
  • اصول و مفاهیم رژیم غذایی سالم
  • مرکبات بخورید ، به این دلایل
  • نکاتی جالب و خواندنی در مورد متابولیسم بدن
  • این بچه ها در مقایسه با بچه های همسن خود کالری زیادی دارند
  • گوجه فرنگی یک میوه است یا سبزی؟
  • رپورتاژ

  • دندانپزشک زیبایی- ایمپلنتولوژیست – لمینیت
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما