مشاوره زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
مونو سدیم گلوتامات کبد چرب عوارض مونو سدیم گلوتامات سندروم متابولیک خطرات مصرف مونو سدیم گلوتامات چاقی آسیب‌های مغزی و دیابت آسیب‌های عصبی

متخصصین تغذیه از عوارض مصرف غذاهای کنسرو شده زیاد می گویند و دلیل آن استفاده از نوعی مواد نگهدارنده به نام مونو سدیم گلوتامات است چون با خوردن آن در معرض انوع بیماریها و عارضه های مختلف خواهید شد

مونو سدیم گلوتامات طعم‌دهنده مواد غذایی است که میان افراد بسیار محبوب است و متاسفانه در بیشتر غذاهایی که ما مصرف می‌کنیم نیز وجود دارد. متاسفانه طعم‌دهنده شیمیایی به سلامتی جسمی و روحی آسیب‌هایی جدی وارد می‌کند و کنترل آسیب‌های آن به بدن غیر قابل پیشگیری است.
مصرف این طعم‌دهنده در مواد غذایی خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها همچون چاقی,کبد چرب, سندروم متابولیک, آسیب‌های عصبی, آسیب‌های مغزی و دیابت را افزایش می‌دهد.
این طعم‌دهنده مضر یکی از مضرترین موادی است که در بازار وجود دارد و در طیف گسترده‌ای از مواد غذایی همچون گوشت، غذای کودکان، سوپ‌های کنسروی، روکش سالادها، بیسکوئیت و غذاهای فریزشده و مواد نگهدارنده وجود دارد. این طعم‌دهنده مانند نمک و فلفل به غذا طعم نمی‌دهد بلکه بر طعم خود غذا می افزاید.
در واقع این طعم‌دهنده سبب تازه جلوه دادن مواد غذایی از نظر ظاهری، طعم و بو می‌شود. به همین علت بسیاری از کارخانه‌ها و تولیدکنندگان مواد غذایی این ماده را به فرآورده‌های غذایی خود اضافه می‌کنند تا مشتریان خود را از این طریق افزایش دهند. گفته می‌شود که اضافه کردن این ماده به مواد غذایی سبب می‌شود طعم مواد بهتر از طعم واقعی آن‌ها به نظر آید. به همین علت اگر در فهرست مواد مصرفی این ماده را دیدید، آن ماده را مصرف نکنید.
منبع: Healthy Food House
5 1000
ارسال شده در 25 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x