مصرف چغاله بادام و گوجه‌سبز گوجه‌سبز عوارض خوردن چغاله بادام و گوجه‌سبز درباره چغاله بادام و گوجه‌سبز چغاله بادام و گوجه‌سبز

  گوجه سبز را با چه نوع ادویه هایی می توانیم مصرف کنیم از نظر متخصصین تغذیه بهتر است آن را با کلپر و نمک مصرف کنید و با استفاده از ان باعث تنظیم چربی و فشار خون خود شوید

به گفته یک استاد تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی تهران، گوجه‌سبز طبعی سرد دارد و بهتر است برای جلوگیری از نفخ، آن را با گلپر و نعناع مصرف کرد.

دکتر فرزاد شیدفر افزود: گوجه سبز سرشار از انواع آنتی اکسیدان (مواد جلوگیری کننده از تشکیل رادیکال‌های آزاد در سلول‌ها که نقش مهمی در پیشگیری از سرطان دارند) مانند اسیدسیتریک و ترکیبات فلاونوئیدی است.

وی خاطرنشان کرد: گوجه سبز دارای مقادیر مناسبی از ویتامین «سی» – C – نیز هست و در تقویت لثه‌ها، نقش موثری دارد. بهبود طعم دهان یکی دیگر از خاصیت‌های مطلوب گوجه سبز است و این میوه تاثیر مثبتی در برخی بیماری‌ها مانند چربی و فشار خون دارد.

شیدفر ادامه داد: همچنین گوجه سبز دارای مقداری اسیدبنزوئیک است که خاصیت ضدمیکروبی دارد.
وی گفت: استفاده از گوجه سبز در تهیه لواشک و خورش‌ها علاوه بر بهبود طعم آن، میزان ویتامین «سی» آن‌ها را افزایش می‌دهد.

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: هر یکصد گرم گوجه سبز دارای ۸/۵ گرم کربوهیدرات، ۲/۸ گرم چربی، ۱/۶ گرم پروتئین و نیم گرم فیبر بوده و پنج درصد ویتامین «ای» – A – و ۲/۱ درصد ویتامین «بی‌۱» – B۱ – و ۱/۹ درصد ویتامین «بی‌۲» – B۲ – و ۱۳ درصد ویتامین «سی» و ۵/۱ درصد کلسیم، پنج درصد آهن، ۲/۸ درصد نیاسین، ۲/۲ درصد فسفر و ۳/۶ درصد پتاسیم مورد نیاز بدن را در روز تامین می‌کند.

شیدفر افزود: مصرف گوجه ساز موجب تعادل اسید در جریان خون بدن می‌شود و به علت دارا بودن ویتامین «سی» در سلامت می‌نای دندان موثر است.
وی تصریح کرد: با وجود تمام این خاصیت‌های مثبت تغذیه‌ای، مصرف زیاد گوجه سبز مسهل بوده و لازم است که میزان مصرف آن حتما کنترل شود.

استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران به گوجه سبزهای نوبرانه اشاره کرد و گفت: این گوجه سبز‌ها معمولا ریز هستند و هسته‌های شفاف و تردی دارند و برخی افراد بویژه کودکان این هسته‌ها را می‌خورند که باید مراقب این هسته‌ها بود زیرا آن‌ها دارای ترکیبات سمی سیانیدریکی بوده و تاثیرات نامطلوبی بر بدن بویژه روی گلبول‌های قرمز خون دارند.

گوجه سبز هرچند علاوه بر طعم خوب دارای ارزش تغذیه‌ای هم هست اما در فصل بهار به عنوان نوبرانه به قیمتی گران‌تر در مقایسه با سایر محصولات عرضه می‌شود.

گوجه سبز محصول مناطق نیمه گرمسیری و جنوبی کشور بوده و طی سال‌های اخیر افزایش سطح زیر کشت، بهره‌وری و میزان تولید گوجه سبز، مورد توجه قرار گرفته است.

ایرنا

 

ارسال شده در 26 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • حضور در مکان های عمومی
  • این دانه‌های جهان خیلی مفیدند
  • چرا باید خربزه بخوریم
  • هشدارهای بدن برای کم شدن ویتامین های آن
  • چه ماسک هایی برای چروک دور لب ها مفید هستند
  • خوردنی هایی برای تضمین سلامتی
  • راه علاج پرمویی زنانه
  • خوراکی های موثر در شادی و خنده
  • محبوبترین ها

  • برای عروس شدن چگونه مانکن شویم
  • هشدار جدی! از خوردن نان و سیب زمینی سوخته خود داری کنید
  • توضیحاتی برای ارزش غذایی عدس
  • پیشگیری از آلزایمر با امگا3
  • آیا خوردن زرشک برای زنان باردار مناسب است؟
  • دل پیچه پس از افطار
  • دوغ یا نوشابه و عوارض هریک
  • مزایای درمانی مصرف پروبیوتیک ها
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است