کنسومه قارچ روش طبخ کنسومه قارچ روش تهیه کنسومه قارچ آموزش تهیه کنسومه قارچ
این سوپ که ماده اصلی آن قارچ محسوب می شود بسیار خوش طعم و لذیذ است و انتخاب مناسبی برای طرفداران سوپ می باشد . به عنوان میان وعده و پیش غذا انتخاب خوبی است

 کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم کنسومه قارچ

  • سینه مرغ نگینی : 1 پیمانه
  • قارچ خردشده : 200 گرم
  • آرد : 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • خامه : 1 پاکت
  • عصاره مرغ : دو عدد
  • تخم مرغ آبپز : یک عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آبلیمو : به میزان لازم
  • کره : 50 گرم

طرز تهیه کنسومه قارچ

1. قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .

2. آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .

3. خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .

4. آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .

5. در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .

نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ

1 . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید .

2 . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از 30 دقیقه به کنسومه اضافه شود .

3.کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد.

4. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

5. کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

وب‌سایت نمناک:

ارسال شده در 27 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • با استیک و سیب زمینی سالاد متفاوت درست کنید
  • دوازده راه جالب برای تشویق کودک به مصرف سبزیجات
  • خوراکی هایی با طعم خوب اما ضرر زیاد
  • 2 راهکار معجزه گر برای از بین بردن بوی بد دهان
  • لوزه چیست و چه وظیفه ای در بدن دارد
  • راهکار زندگی سالم برای افراد دارای مزاج سرد و خشک
  • ورزش حین کار پشت میز
  • آموزش تصویری از بین بردن چربی با ورزش یوگا
  • بهترین لباس را برای دوره حاملگی چطوری انتخاب کنیم؟
  • سرعت متابولیسم پایه(BMR)چگونه محاسبه می شود؟
  • توصیه های مهم آرایشی برای بالا بردن اعتماد به نفس
  • آیا تاکنون میوه را برای یک رژیم مناسب بکار برده اید؟
  • آقایان! کج خلقی زنان هم علت دارد هم درمان
  • لباس خیس در محیط منزل آویزان نکنید
  • آمار میزان خدمات رسانی حلال احمر به زائران اربعین
  • محبوبترین ها

  • مهم‌ترین آسیب شرکت دانش‌بنیان حوزه زیردریایی ایران
  • استخراج آب اشامیدنی از فضولات دامی !
  • سازمان بیمه سلامت به وزارت بهداشت واگذار شد
  • علاقه کوسه ها به خوردن این جنس بیشتر است!
  • عوارض سقط جنین برای زنان
  • انتقاد نایب رئیس مجلس از وضعیت بیمه ها
  • الو دکتر سلام می خواهم سوال پزشکی بپرسم از شما
  • تصادفات جاده‌ای روزانه جان ۴۵ نفر می گیرد
  • ویتامینی که رفیق قلب شماست
  • رونمایی از اولین گوش مصنوعی
  • آیا سلطه مایکروسافت بر بازار سیستم عامل ها رو به پایان است؟
  • آلودگی هوا! علل و آلاینده های اصلی را بشناسید
  • حذف هپاتیت C تا 15 سال آینده
  • ارائه خدمات درمانی به بیش 1 میلیون زائر اربعین حسینی
  • آقایان با این کلاه دیگر مشکل طاسی نخواهند داشت
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است