دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
802360_843
این سوپ که ماده اصلی آن قارچ محسوب می شود بسیار خوش طعم و لذیذ است و انتخاب مناسبی برای طرفداران سوپ می باشد . به عنوان میان وعده و پیش غذا انتخاب خوبی است

 کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم کنسومه قارچ

  • سینه مرغ نگینی : 1 پیمانه
  • قارچ خردشده : 200 گرم
  • آرد : 2 الی 3 قاشق سوپ خوری
  • پنیر پیتزا : به میزان لازم
  • خامه : 1 پاکت
  • عصاره مرغ : دو عدد
  • تخم مرغ آبپز : یک عدد
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • آبلیمو : به میزان لازم
  • کره : 50 گرم

طرز تهیه کنسومه قارچ

1. قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم .

2. آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم .

3. خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم .

4. آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند .

5. در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم .

نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ

1 . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید .

2 . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از 30 دقیقه به کنسومه اضافه شود .

3.کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد.

4. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .

5. کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

وب‌سایت نمناک:

5 1000
ارسال شده در 27 فروردین 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • چگونه در خانه ماسک و شامپو بسازیم؟
  • خوراکی های یبوست آور
  • شیوه های مفید برای مهار استرس
  • سلامت شما در گرو شادی
  • بهترین راهها برای حل و فصل اختلافات خانواده زوجین
  • استفاده از ماهی منجمد خوب است یا خیر؟
  • وسواس در زمینه انجام سونوگرافی
  • رسیدن به تناسب اندام با تهیه قرص خانگی
  • محبوبترین ها

  • ويتامين و منيزيم، تقويت كننده حس شنوايي
  • مسكن‌هاي بدون نسخه، اعتيادآور هستند
  • وقتی عفونت‌ها با آنتی بیوتیک درمان نشوند
  • درمان انواع امراض عفونی با آنتی بیوتیک
  • نحوه اثرگذاری سلکوکسیب بر بدن
  • متخصصان ايراني موفق به توليد ” راديو داروها” شدند
  • 30 درصد بيماري‌ها ناشي از تداخل دارويي است
  • در بیماری سرماخوردگی نیازی به مصرف آنتی بیوتیک ضرورتی ندارد
  • رپورتاژ

  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • جوانسازی پوست، تزریق بوتاکس و لیزر
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x