6+5+6

از چه سنی مجاز هستیم به فرزندانمان بستنی بدهیم و دستگاه گوارشی آن ها از چه رده سنی قادر به هضم این خوراکی است چه نوع بستنی هایی برای رده سنی پایین مناسب هستند

پیام فرح بخش ، متخصص تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشگاه با اشاره به نکاتی در خصوص مصرف بستنی گفت : با توجه به اینکه بستنی منبع خوبی از شیر و مواد انرژی زا است ، مصرف آن برای کودکان بالاتر از یک سال و نیم توصیه می شود ، البته باید در مورد میزان مصرف آن در کودکانی که دچار اضافه وزن هستند و یا در خانواده سابقه بیماری دیابت وجود دارد، احتیاط شود .

وی ادامه داد : والدین باید دقت کنند بستنی های مصرفی حاوی رنگ های مصنوعی و غیرمجاز نباشد ، اغلب بستنی های میوه ای که تبلیغ می شوند فاقد میوه و حاوی رنگ و طعم های مصنوعی هستند که باید از مصرف آنها به خصوص برای کودکان خودداری شود چرا که این مواد کودک را مستعد ابتلا به بیماریهایی نظیر بیش فعالی می کنند.

این پزشک در ادامه افزود : بهتر است از بستنی های استاندارد و پاستوریزه استفاده شود زیرا ممکن است شیر بستنی های محلی و دست ساز به هنگام تهیه به قدر کافی جوشانده نشده باشد و این امر موجب می شود تا با مصرف این نوع بستنی ها ، احتمال ابتلا به بیماری هایی مثل تب مالت وجود داشته باشد.

دکتر فرح بخش درپایان گفت: بستنی خامه دار نیز خیلی توصیه نمی شود زیرا خامه ، حاوی چربی اشباع و مضر است و یک بستنی لیوانی کوچک معادل یک واحد از خانواده لبنیات محسوب می شود و هر فردی باید روزانه ۳ الی ۴ واحد لبنیات استفاده کند ،که یک عدد بستنی روزانه می تواند گزینه مناسبی برای تامین بخشی از لبنیات مورد نیاز افراد به خصوص کودکان باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 28 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خوابیدن با داروهای خواب آور ممنوع!
  • شیوه های خلاص شدن از سبز شدن موها در استخر
  • تازه مادرها و اشتباهاتشان
  • اختلال در کارکرد پانکراس
  • بر روی شکستگی سیگار چه اثراتی دارد؟
  • با موسیقی درمانی از شر استرس رها شوید
  • از آب رفتن لثه چه میدانید
  • عکس های جوانه کلم بروکلی
  • آموزشهای لازم برای صلح و صلاح بین افراد
  • اطلاعاتی مفید در مورد تخته آشپزخانه
  • ناتوانی و سرد مزاجی در آقایان
  • خوراکیهای میگرن آور
  • پیتزای تا شده
  • ارتباط میان مشکلات قلبی و هپاتیتی
  • انواع روش های طبخ ماهی
  • محبوبترین ها

  • کیک با روکش سبز
  • چگونه شیرینی بدون شکر درست کنیم؟
  • روش تهیه دسر با زرده تخم مرغ
  • آموزش کیک 5 رنگ
  • ترشی پیاز و روش های تهیه آن
  • دسر متفاوت و جدید
  • پلوی رنگارنگ با گوشت
  • اسموتی نارنجی مختص این فصل
  • دستور العملی ساده برای تهیه حلوا مجلسی
  • پیراشکی ماست و اسفناج
  • سوفله شکلاتی به شیوه ترکیه
  • مارمالادی با طعمی متفاوت
  • سوپ سبزی زنجبیلی
  • درست کردن نبات در منزل را یاد بگیرید
  • دسر بشکل گل همراه با آموزش تصویری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است