میوه و غلات شیرین نشده مواد غذایی و گیاهان فصلی لبنیات پرچرب کره های ناسالم غذاهای پرشکر خوردن روغن ها

استفاده از لبنیات پرچرب چه عوارضی برای سلامتی مان می تواند داشته باشد و چه تغییراتی در بدنمان با مصرف اینگونه خوردنی ها به وجود خواهد آمد؟

محصولات لبنی پُرچرب، یکی از منابع اصلی چربی‌های اشباع‌شده در رژیم غذایی آمریکایی هستند. این نوع چربی با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است و خطرات مختلف دیگری هم برای سلامتی انسان‌ها به بار می‌آورد.

محصولات لبنی پُرچرب، یکی از منابع اصلی چربی‌های اشباع‌شده در رژیم غذایی آمریکایی هستند. این نوع چربی با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است و خطرات مختلف دیگری هم برای سلامتی انسان‌ها به بار می‌آورد. از طرف دیگر، مواد غذایی پُرچرب‌تر به‌طور طبیعی حاوی کالری بیشتری هستند و می‌توانند خطر ابتلا به چاقی را افزایش دهند. همین مساله باعث شکل‌گیری تصور مشابهی درباره محصولات لبنی پُرچرب شده است.

با توجه به همین دلایل است که سازمان‌های معتبری مثل انجمن قلب آمریکا (AHA) و انجمن دیابت آمریکا توصیه می‌کنند که از محصولات لبنی کم‌چرب یا بدون چربی استفاده کنید. با این‌حال، حتی اگر این انتخاب غذایی را بپذیرید، هنوز هم محصولات لبنی پُرچرب در رژیم غذایی شما باقی می‌مانند.

بعضی افراد در چنین شرایطی تصمیم می‌گیرند که مقداری از محصولات لبنی پُرچرب و مقداری از ماست یونانی یا قهوه استفاده کنند. شاید این روش تغذیه‌ای سالمی باشد، اما با غذاهای دیگری که حاوی لبنیات پُرچرب هستند و هر روز آن‌ها را می‌خورید چه می‌کنید؟ پنیری که همراه با ساندویچ است، پنیر درون لازانیا، پنیر و خامه پاستا و… . واقعیت این است که مقدار لبنیات پُرچربی که در طول هفته می‌خوریم، بیشتر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم.

منبع:everydayhealth

ارسال شده در 30 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • ضربان قلب نوجوانان می تواند فشار خون و رابطه آن با بیماری های روحی روانی را نمایش دهد
  • وظایف پرستار در قبال حمل نمونه های آزمایشگاهی
  • داروهای ضدآلرژی ؛ضدسرطان هم هستند
  • زونا پس از این بیماری تهدیدتان می کند
  • سندرمی که این زن را به این روز انداخت!
  • برای کمتر کردن وابستگی به دیگران چه باید کرد؟
  • پیشنهادات مهم در مورد لایه برداری پوست صورت
  • ضرورت جمع‌آوري قرص برنج از عطاري‌ها
  • دلیل بروز سیاهی برخی نقاط از بدن
  • کاهش دردهای استخوانی با این توصیه ها
  • روزه و عارضه قلبی
  • طب سنتی درباره افزایش فشار خون چه راهکارهایی نشان میدهد؟
  • سوختن منیزیم خون با این کارها
  • ژاپنی ها واكسن آنفلوآنزای مرغی می سازند
  • به چه دلیل زمان حرف زدن با دندان مصنوعی، دهان کف می‌کند؟
  • محبوبترین ها

  • پوسیدگی دندان با این دو میوه
  • توصیه های دندانی به خانواده ها
  • دلیل اینکه بعضی دندان‌ها دندانه‌دار هستند
  • ارتباط میان دندان درد با سینوس ها
  • راهکارهای مناسب برای پوسیده شدن دندان شیری
  • علل ابتلا به عفونت لثه کدامند؟
  • از پستانک های ارتودنسی چه می دانید؟
  • حضور خواننده پرطرفدار در مطب دندانپزشکی
  • کم شدن ویتامین دی و این علائم در دندان ها
  • رسوایی جدید خمیر دندان کرست
  • پیشگیری از آسیب دیدن دندان ها در خانه
  • نظافت دهان و دندان در ماه رمضان
  • حد و مرز و خط قرمزهای شفاف کردن دندان
  • چه معالجه های دندان‌پزشکی در طی عادت ماهیانه خانم‌ها نباید انجام شود؟
  • هر آنچه که دوست دارید درمورد رادیوگرافی دهان و دندان بدانید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است