دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

 image_13950130431359

استفاده از لبنیات پرچرب چه عوارضی برای سلامتی مان می تواند داشته باشد و چه تغییراتی در بدنمان با مصرف اینگونه خوردنی ها به وجود خواهد آمد؟

محصولات لبنی پُرچرب، یکی از منابع اصلی چربی‌های اشباع‌شده در رژیم غذایی آمریکایی هستند. این نوع چربی با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است و خطرات مختلف دیگری هم برای سلامتی انسان‌ها به بار می‌آورد.

محصولات لبنی پُرچرب، یکی از منابع اصلی چربی‌های اشباع‌شده در رژیم غذایی آمریکایی هستند. این نوع چربی با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است و خطرات مختلف دیگری هم برای سلامتی انسان‌ها به بار می‌آورد. از طرف دیگر، مواد غذایی پُرچرب‌تر به‌طور طبیعی حاوی کالری بیشتری هستند و می‌توانند خطر ابتلا به چاقی را افزایش دهند. همین مساله باعث شکل‌گیری تصور مشابهی درباره محصولات لبنی پُرچرب شده است.

با توجه به همین دلایل است که سازمان‌های معتبری مثل انجمن قلب آمریکا (AHA) و انجمن دیابت آمریکا توصیه می‌کنند که از محصولات لبنی کم‌چرب یا بدون چربی استفاده کنید. با این‌حال، حتی اگر این انتخاب غذایی را بپذیرید، هنوز هم محصولات لبنی پُرچرب در رژیم غذایی شما باقی می‌مانند.

بعضی افراد در چنین شرایطی تصمیم می‌گیرند که مقداری از محصولات لبنی پُرچرب و مقداری از ماست یونانی یا قهوه استفاده کنند. شاید این روش تغذیه‌ای سالمی باشد، اما با غذاهای دیگری که حاوی لبنیات پُرچرب هستند و هر روز آن‌ها را می‌خورید چه می‌کنید؟ پنیری که همراه با ساندویچ است، پنیر درون لازانیا، پنیر و خامه پاستا و… . واقعیت این است که مقدار لبنیات پُرچربی که در طول هفته می‌خوریم، بیشتر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم.

منبع:everydayhealth

5 1000
ارسال شده در 30 فروردین 1395 توسط با موضوع پزشکی
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x