میوه و غلات شیرین نشده مواد غذایی و گیاهان فصلی لبنیات پرچرب کره های ناسالم غذاهای پرشکر خوردن روغن ها

استفاده از لبنیات پرچرب چه عوارضی برای سلامتی مان می تواند داشته باشد و چه تغییراتی در بدنمان با مصرف اینگونه خوردنی ها به وجود خواهد آمد؟

محصولات لبنی پُرچرب، یکی از منابع اصلی چربی‌های اشباع‌شده در رژیم غذایی آمریکایی هستند. این نوع چربی با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است و خطرات مختلف دیگری هم برای سلامتی انسان‌ها به بار می‌آورد.

محصولات لبنی پُرچرب، یکی از منابع اصلی چربی‌های اشباع‌شده در رژیم غذایی آمریکایی هستند. این نوع چربی با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی مرتبط است و خطرات مختلف دیگری هم برای سلامتی انسان‌ها به بار می‌آورد. از طرف دیگر، مواد غذایی پُرچرب‌تر به‌طور طبیعی حاوی کالری بیشتری هستند و می‌توانند خطر ابتلا به چاقی را افزایش دهند. همین مساله باعث شکل‌گیری تصور مشابهی درباره محصولات لبنی پُرچرب شده است.

با توجه به همین دلایل است که سازمان‌های معتبری مثل انجمن قلب آمریکا (AHA) و انجمن دیابت آمریکا توصیه می‌کنند که از محصولات لبنی کم‌چرب یا بدون چربی استفاده کنید. با این‌حال، حتی اگر این انتخاب غذایی را بپذیرید، هنوز هم محصولات لبنی پُرچرب در رژیم غذایی شما باقی می‌مانند.

بعضی افراد در چنین شرایطی تصمیم می‌گیرند که مقداری از محصولات لبنی پُرچرب و مقداری از ماست یونانی یا قهوه استفاده کنند. شاید این روش تغذیه‌ای سالمی باشد، اما با غذاهای دیگری که حاوی لبنیات پُرچرب هستند و هر روز آن‌ها را می‌خورید چه می‌کنید؟ پنیری که همراه با ساندویچ است، پنیر درون لازانیا، پنیر و خامه پاستا و… . واقعیت این است که مقدار لبنیات پُرچربی که در طول هفته می‌خوریم، بیشتر از آن چیزی است که تصور می‌کنیم.

منبع:everydayhealth

ارسال شده در 30 فروردین 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • رابطه روحیه و شخصیت با سلامتی
  • از رادیوسرجری گامانایف چه میدانید؟
  • روند صعودی آمار خودکشی در میان زنان ایرانی
  • با پوست تخم مرغ چه کارهایی انجام دهیم؟
  • حالتهای مختلف خواب کودک در قالب تصویر
  • مصرف مداوم قرص‌هاي مسكن به كليه‌ها آسب مي‌رساند
  • لذت دوچرخه سواری برای معلولان
  • برخی خوراکی ها را نباید دوبار گرم کرد!
  • محبوبترین ها

  • درمان روزاسه با رژیم غذایی مناسب
  • نیاز بدن به این املاح و ویتامین ها
  • چه سسی بخوریم؟ چرا؟
  • نوشابه انرژی زا نخورید ، روغن زیتون بخورید
  • معرفی عادات بد غذایی و پیشنهاداتی برای ترک آنها
  • با طب سنتی به راحتی چاق شوید
  • علت بروز دلدرد بعد از خوردن میوه
  • کافئین، ضربان نامنظم قلب و نارسایی قلبی
  • رپورتاژ

  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • الو دکتر

    لاغر شو
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است