5576687265
مواد خوراکی تلخ چه فوایدی برای بدنمان دارند و چه تاثیراتی می توانند روی بدن ما بگذارند خوردن خوراکی تلخ زیاد خوشایند نیست آیا خاصیتی برای ما دارند یا خیر؟

ذائقه ی هر فرد مختص به خود اوست. در واقع ذائقه ی هر کس از تجربیات و عادت های غذایی مادر در طول دوران بارداری حاصل می شود. اما همه می توانند با کمی تلاش ذائقه ی خود را تغییر داده و از طعم های مختلف استفاده کنند. زمانی که شما از انواع مواد غذایی که مواد غذایی تلخ نیز جزو آن هاست استفاده می کنید در واقع طعم سلامتی را می چشید.
مواد غذایی تلخ به جذب مواد مغذی کمک می کنند
مواد غذایی تلخ و سبزیجات معطر خشک باعث بهبود هضم غذا می شوند. این مواد غذایی سلول های چشایی واقع در زبان را تحریک می کنند. سلول های گیرنده ی طعم ها نیز باعث تولید آنزیم ها و ترشح صفرا می شوند. زمانی که گوارش راحت تر انجام بگیرد جذب مواد مغذی نیز ساده تر خواهد بود. اگر بدنتان به درستی نتواند مواد مغذی را جذب کند دیگر اهمیتی ندارد که چه می خورید. به خاطر اینکه اگر بهترین و مغذی ترین مواد غذایی را هم مصرف کرده باشید بدنتان نمی تواند خواص آن را دریافت کند.
متخصصان توصیه می کنند برای داشتن رژیم غذایی مناسب از هر نوع ماده ی غذایی استفاده کنید. به عقیده ی متخصصان اگر مشکلات گوارشی دارید قبل از خوردن غذای سنگین و چرب مواد غذایی تلخ مانند سالاد برگ های گل قاصدک میل کنید.
مواد غذایی تلخ برای تمیز کردن کبد
متأسفانه ما از تمامی خواص سبزیجات برگ دار خبر نداریم اما چینی ها و هندی ها از قرن ها پیش مواد غذایی تلخ را وارد برنامه ی غذایی خود کرده اند. سبزیجات برگ دار تلخ مانند کلم پیچ تایلندی، برگ های گل قاصدک، تربچه، کاسنی فرنگی، کلم، ترب سفید و کلم راکت حاوی مواد مغذی ضروری هستند که به عملکرد کبد کمک می کنند. یعنی اینکه باعث کنترل کلسترول و هورمون ها می شوند، خون را تصفیه و به سوخت و ساز چربی ها کمک می کنند.
اگر مشکلات گوارشی دارید قبل از خوردن غذای سنگین و چرب مواد غذایی تلخ مانند سالاد برگ های گل قاصدک میل کنید.
مواد غذایی تلخ سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی
سبزیجات برگ دار معمولاً سرشار از مواد مغذی مانند ویتامین A، ویتامین C و ویتامین K و همچنین مواد معدنی متنوعی مانند کلسیم، پتاسیم و منیزیم می باشند. این مواد غذایی سرشار از اسیدفولیک و فیبر هستند و چربی و سدیم کمی دارند. به عنوان مثال کلم راکت حاوی بتاکاروتن، ویتامین C و آهن می باشد در حالی که برگ های گیاه قاصدک سرشار از ویتامین های A، E،K، آهن، کلسیم و آنتی اکسیدان ها می باشند.

ارسال شده در 1 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بدبو شدن دهان با تشکیل سنگ های بینی
  • اصلی ترین علائم سرطان در آقایان
  • آیا افزایش سن سبب بالا رفتن قدرت تحلیل مسائل می شود؟
  • با روغن آفتابگردان از پوست خود محافظت کنید
  • موارد استفاده از دهانشویه
  • استفاده از دخانیات علت عمده بروز بیماریهای قلبی
  • زمان خوردن کربوهیدرات هم شرط و شروط دارد
  • مرگ زود رس با لبنیات پرچرب
  • غذای ترکیه ای با خمیر یوفکا
  • میل به خودنمایی با عمل های مختلف جراحی زیبایی
  • چگونه با ورزش استرس را از خود دور کنیم؟
  • چرا بعضی از اشخاص در مقابل معالجه ارتودنسی صبور هستند؟
  • ترسناک ترین چیزها برای کودکان
  • لذت از دوران بارداری با این کارها
  • آسیب های خطرناک به بدن با مصرف نمک
  • محبوبترین ها

  • آیا قهوه بر عملکرد قلب تاثیر گذار است؟
  • آیا می دانید روغن سبوس برنج ویتامین های زیادی دارد
  • تجربه لاغری به کمک راهنمایی های دکتر اوز
  • در پیکنیک های خود از این غذاها استفاده نکنید
  • کاهش عوارض غذاهای سرخ شده
  • 5 روش موثر برای لاغر کردن رانها
  • اهالی جزیره‌ کرِت چه اسراری در رژیم غذایی خود دارند (1)
  • غذاهایی که سلامت معده را به خطر می اندازد
  • چرا شیرینی هایی که طبیعی نیستند این قدر چاق می کنند ؟
  • بادام خوردن و این فواید
  • درمان مشکلات بدن با کمک دمنوش بابونه
  • اگر باردار هستید و مشکل اضافه وزن دارید بخوانید
  • خرما در مقابل قند
  • خوراکی هایی که مانع لاغری می شوند
  • جوش صورت و لبنیات
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است