ویژگی های هندوان هندوانه مصرف هندوانه خوردن هندوانه استفاده از هندوانه
بهتر است از خرید هندوانه هایی که سوراخ شده و یا ترک خورده اند پیشگیری کنید و سعی کنید هندوانه های کاملا بسته خریداری کنید برخی کشاورزان به هندوانه ها رنگ های شیمیایی تزریق می کنند تا باعث قرمزترشدن زنگ آن ها شوند

شاید شما نیز شنیده باشید که برخی از هندوانه‌ها در برخی شهرهای جهان از جمله شهرهای قسمت شرق چین باز و ترک‌برداشته هستند و فروشندگان، باز بودن آن را نشان از رسیدگی هندوانه‌ها قلمداد می‌کنند؛ در حالی که مزرعه‌داران به هندوانه ها دوزهای چشمگیری از مواد شیمیایی رشد‌ دهنده در هوای شرجی و مرطوب تزریق و روانه بازار می کنند.
برخی از پرورش‌دهندگان هندوانه و مزرعه‌داران با تزریق مواد شیمیایی قصد بزرگ‌تر و سنگین‌تر جلوه دادن هندوانه‌ها را دارند تا از این طریق بتوانند بیشتر سود کنند و هندوانه‌ها را گرانتر بفروشند؛ در حالی که نمی‌دانند با این کار چه آسیبی به سلامت افراد وارد می‌کنند.
در واقع‌ آن‌ها از ماده‌ای به نام فورکلرفنورون، نوعی سیتوکین استفاده می‌کنند که سرعت رشد میوه‌ها و اندازه آن‌ها را دو چندان می‌کند و حالت طبیعی و سالم آن‌ها را از بین می‌برد. این کار ناپسند و در بسیاری از شهرهای کوچک جهان به خصوص در کشور چین شایع است و باید هرچه زودتر این قبیل اقدامات خطرناک و صادرات این میوه‌ها به نقاط دیگر متوقف شود.
در این شرایط، گاهی میوه آنچنان بزرگ می‌شود که می‌ترکد. علاوه بر هندوانه، میوه‌های دیگری همچون کیوی و خربزه نیز دستخوش چنین تغییرات مضرری می‌شوند که اقدامی غیرقانونی تلقی می‌شود. این اقدام سبب افزایش سطح مسمومیت میوه‌ها، کاهش کیفیت و سالم بودن میوه‌ها می‌شود و موجب برخی تغییرات هورمونی در بدن انسان می‌شود.
منبع: Healthy Life Tricks

5 1000
ارسال شده در 1 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • هشدار! مصرف این دارو ها سبب ابتلا به اعتیاد می شود
  • نحوه صحیح ابراز فکر و احساسات
  • 9 راه برای سپری کردن تعطیلات در هنگام تنهایی
  • چند راهنمایی که بدبین ها خوش بین شوند
  • جنبه بد دارو درمانی افسردگی
  • پیری و میانسالی و اختلالات شنوایی
  • تاثیر چای بر رفلاکس معده
  • شناسایی طبع بدن و اگاهی از نوع مزاج
  • محبوبترین ها

  • پیامدهای منفی مصرف هات داگ
  • بازیگران سینما به چه روش هایی وزن کم می کنند؟
  • ابتلا به سرطان خون با خوردن هات داگ،درست یا غلط؟
  • بشقاب رنگی بخت برنده شما برای کاهش وزن و لاغری
  • خواص باور نکردنی خشکبار شیرین
  • مواد غذایی مناسب برای فعالیت بدنی
  • خوردن سیب زمینی و این پیامدها
  • فاکتور های یک صبحانه مغذی برای دانش آموز
  • رپورتاژ

  • کلینیک دندانپزشکی و زیبایی دکتر علیرضا نوروزعلی
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • طعم چهره ای نو را بچشید
  • بهترین راه حل برای افراد پرمشغله جهت تناسب اندام
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما