wooden spoon with wild honey falling into it

آیا میدانستید مصرف عسل چه تاثیرات منفی روی بدن میگذارد آیا از مضرات آن اطلاعی دارید در چه مواقعی خوردن عسل به بدنمان آسیب می رساند

حسین عبدالعزیزی کارشناس بهداشت مواد غذایی با اشاره به اینکه عسل برای کودکان کمتر از یک سال سم است، عنوان کرد: بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی است که توسط سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می‌شود.
بوتولیسم یک بیماری فلج کننده جدی و نادر است که توسط سم حاصل از باکتری کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می‌شود. از باکتری‌هایی که باعث فلج می‌شود، باکتری کلستریدیوم بوتولینوم را می‌توان نام برد.
کلستریدیوم بوتولینوم، باکتری میله‌ای شکلی است که در وضعیت کم اکسیژن (بی‌هوازی) بهتر رشد می‌کند. این باکتری در مواد غذایی، حتی در خوراکی‌های کنسروی که به اندازه کافی حرارت ندیده‌اند و همچنین در خاک و رسوبات دریایی یافت می‌شود. با خوردن مواد غذایی آلوده، استنشاق خاک آلوده و یا ورود باکتری از زخم پوستی، فرد دچار علایم بیماری می‌شود.
سه نوع عمده بوتولیسم عبارتند از: بوتولیسم غذاییFood-borne botulis : باکتری کلستریدیوم بوتولینوم در محیط کم اکسیژن رشد کرده و سم تولید می‌کند. غذاهای کنسرو شده معمولا منبع نوع غذایی است و در اثر خوردن غذاهایی که در تهیه آنها حرارت کمی بکار رفته و هنگام مصرف نیز حرارت کمی دیده‌اند، ایجاد می‌شود.
بوتولیسم زخمWound botulism : اگر باکتری کلستریدیوم بوتولینوم وارد زخم و بریدگی پوست شود، می‌تواند ایجاد یک عفونت خطرناک کنند. همچنین افراد بعد از تزریق داروهای غیر قانونی و مخدر، آلوده می‌شوند.
بوتولیسم نوزادانInfant botulism: این شایع‌ترین شکل بوتولیسم است. آغاز آن پس از رشد باکتری کلستریدیوم بوتولینوم در روده بچه‌ها است. این بیماری معمولا بین سن 6 هفتگی تا 6 ماهگی برجسته و بارز است. بچه‌ها ممکن است باکتری را با خوردن غذای آلوده و یا تماس با خاک بگیرند.
به گزارش ifdona – این باکتری در روده نوزاد رشد کرده و سم آزاد می‌کند. تمام اشکال بوتولیسم، کشنده است و به عنوان اورژانس‌های پزشکی در نظر گرفته می‌شود.
ایمونوگلوبین انسانی ضد بوتولیسم، درمان اختصاصی بوتولیسم نوع شیرخوارگی محسوب می‌شود که هنگام تشخیص بالینی باید درمان را حتی قبل از انجام آزمایشات شروع کرد.

ارسال شده در 3 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع طب سنتی و گیاهان دارویی

پیشنهاد سردبیر

  • لکه های پوستی به چه دلیل و چگونه بوجود می آید؟
  • همایش معرفی طب ایرانی در چین برگزار می شود
  • مصارف دارویی انار را بشناسیم
  • گزش پشه این افراد را تهدید می کند
  • درد های خود را به صورت طبیعی تسکین دهید
  • هر انچه نیاز دارید درباره بتاکاروتن بدانید
  • ترک یا شقاق نوک سینه
  • تحلیل استخوان‌ فک در جاهایی که هیچ دندانی وجود ندارد
  • اینگونه به واریس دچار می شوید
  • چشم خود را از خشکی در امان نگه دارید
  • تعلیم خوشرویی به کودک
  • دیابت چگونه تشخیص داده می شود؟
  • خوشحالی خانمها در محل کار زیادتر از خانه است
  • شبه‌افيونى‌ها چيستند؟
  • تغییر عادات غذایی منفی
  • محبوبترین ها

  • پیشگیری از کولیت بر عهده کدام میوه است؟
  • راهکار هایی برای جلوگیری از ابتلا به آلزایمر
  • پنیر و قلب سالم
  • با مصرف بستنی در صبحانه دپینگ مغزی کنید
  • هشدار به کسانی که کمبود ویتامین E دارند
  • اضافه وزن: رژیم پرچربی به انضمام شکر خطرناک تر است
  • فایده های مختلف نوشیدن آب
  • راهی برای جلوگیری از پرخوری کردن
  • با نظارت بر عملکرد بدن به تناسب اندام برسید
  • معضل چاقی در میان مردم نقاط مختلف دنیا
  • برای کاهش وزن سریع تر این موارد 6 گانه را بدانید
  • بررسی غذاهای مضر برای خانم های باردار
  • ابتلا به فقر آهن مزمن با این نوشیدنی
  • چکار کنیم که کلیسم بدن افزایش پیدا کند؟
  • “رژیم لاغری” که سبب از بین رفتن عضلات می‌شود
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است