aaaf26d2c890b030659a94bb82f6b4127b04434c

خوراک بادمجان و گوجه برای کسانی که علاقه زیادی به خوردن بادمجان دارند انتخاب مناسبی است توصیه می کنیم آن را برای نهار یا شام امروزتان تهیه کنید

مواد لازم:

بادمجان: 6- 5 عدد

روغن زیتون: 6 قاشق غذاخوری

کمی  برگ رزماری

گوجه فرنگی: 800 گرم

سیر (ساطوری شده): 1 حبه

پنیر پارمزان (رنده شده): 450 گرم

مقداری برگ ریحان خرد شده

نمک و فلفل سیاه نیمکوب

طرز تهیه:

فر را روی 220 درجه سانتیگراد روشن کنید.

بادمجان ها را (با پوست و از طول) به ورقه هایی با  ضخامت 1 سانتیمتر برش دهید و دو طرفشان را به روغن زیتون آغشته کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بادمجان ها را روی سینی فر بچینید. سینی را در طبقه ی دوم (از بالا) قرار داده و بادمجان ها را 20- 15 دقیقه بپزید. در این فاصله برگهای رزماری را ریز کنید.

گوجه فرنگی ها را  *پوست گرفته، خرد کنید و در قابلمه ای با سیر و رزماری روی حرارت متوسط 15 دقیقه بپزید.

بادمجان ها را با کمی نمک و فلفل سیاه نیمکوب مزه دار کنید.

یک ورقه بادمجان، مقداری سس گوجه فرنگی، کمی ریحان و مقداری پنیر رویش بریزید. یک ورقه بادمجان دیگر و به همین ترتیب با 4- 3 ورقه بادمجان تهیه کنید. به نسبت تعداد ورقه های بادمجان، به همین شکل چند کاناپه تهیه کنید تا مواد تمام شود. سپس سینی را 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.

همراه با این غذا نان باگت نوش جان کنید.

* روش گرفتن پوست گوجه فرنگی

با نوک یک چاقوی تیز روی پوست گوجه فرنگی یک ضربدر بزنید. گوجه فرنگی را در کاسه ای گذاشته و برای چند لحظه آب جوش رویش بریزید. سپس آب سرد رویش ریخته و با استفاده از کارد پوست گوجه فرنگی را بگیرید.

 

ارسال شده در 3 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سالاد تخم مرغ زمستانی
  • اطلاعاتی درباره صنعت دارو
  • مشکلات روحی روانی در زندگی مشترک
  • خرافه ها و اعتقادات غلط درباره بارداری
  • دریافت منگنز را از یاد نبرید
  • زنگ خطر هایی برای سلامت روانی کودک
  • دلیل اصلی قارو قور کردن شکم ‌مان چیست؟
  • جهش ژنتیکی خونی نادر در این خانواده
  • برای سفید کردن پوست صورت این 5 ماسک را یادبگیرید
  • در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 هیپوگلایسمی شبانه و ارتباط آن با مشکلات ریتم قلبی
  • درمان دارویی موثر برای بیماران ام اس
  • این داروها با هم تضاد دارند!
  • دسری به شکل گل
  • معده و دستگاه گوارشی
  • چطور دوام رنگ موهایمان را بیشتر کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • بروزلک های پوستی
  • رفع خشکی و چین و چروک پوست
  • چگونه جای باقی مانده انگشتر را از روی انگشتان پاک کنیم
  • آیا انگشت هم تبخال می زند
  • 5 ورزش برای اینکه غبغب را از بین ببرید
  • های لایت کردن موها به روش طبیعی (آبلیمو)
  • آیا می دانستید گوجه فرنگی پوست را زیبا میکند
  • عمل کاشت مو انجام دهیم یا نه
  • مزایای برداشتن مو با لیزر
  • آیا مداد ابرو و خط چشم برای سلامتی مضر است؟
  • توضیحات متخصص درباره پرکننده های پوست
  • آموزش تهیه ماسک موی گیاهی در خانه
  • درپی چه نوع شامپویی باشیم؟
  • ویتامین های لازم برای افزایش قد مو
  • لاک ناخن و این آسیب ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است