کباب کوبیده مرغ کباب کوبیده روش طبخ کباب کوبیده مرغ روش تهیه کباب کوبیده آماده کردن کباب کوبیده
کباب کوبیده امرزو ما با گوشت مرغ تهیه می شود توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید و برای طرفداران گوشت سفید تهیه کنید

کباب کوبیده حتما نباید گوشت قرمز باشد، گاهی با گوشت مرغ هم می توان کباب کوبیده درست کرد. حتی میتوان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای درستش کرد. حتما این روش را امتحان کنید. احتمالا عاشقش می شوید.

مواد اولیه :

  • نمک به میزان لازم
  • سیر 1تا2حبه
  • پیاز 1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده
  • سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری
  • کره 3قاشق سوپخوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم
  • زیره (آسیاب شده) به میزان لازم
  • تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم
  • مرغ (بدون استخوان و پوست) مرغ نیم کیلو
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم

طرز تهیه:

1.ابتدا مرغ را 2بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.

2.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

3. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.

4.کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌فرنگی‌های آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

ماهنامه هنر آشپزی – فاطمه شیرازیان:

5 1000
ارسال شده در 3 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 554 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • برای خوابی دلنشین بخوانید
  • اعلام وضعیت آماده باش قرمز در خوزستان
  • نان شکلاتی شیرین با گردو
  • زوجین شاغل و مدیریت زندگی مشترک
  • بر زندگی خانوادگی کار زیاد چه زیانهایی دارد؟
  • 7 افسانه و حقیقت در مورد دریافت واکسن
  • بالابردن ابروها و صاف کردن پیشانی
  • دونده ها و رعایت این اصول
  • محبوبترین ها

  • هشدار برای کم آبی بدن با دستبند ال وی ال
  • انعطاف پذیری پویا
  • ورزش تناوبی چه کار آیی دارد که اینقدر توصیه می شود؟
  • ورزشکاران چرا دچار سردرد ورزشی می شوند؟
  • توصیه های آسان برای ماندن در مسیر موفقیت
  • از گلوتامین چه می دانید
  • تاثیر مصرف آب در تمرینات ورزشی
  • آیا کاهش وزن بدون ورزش زیان آور است؟
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • لیفتینگ با نخ
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما