817488_219
کباب کوبیده امرزو ما با گوشت مرغ تهیه می شود توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید و برای طرفداران گوشت سفید تهیه کنید

کباب کوبیده حتما نباید گوشت قرمز باشد، گاهی با گوشت مرغ هم می توان کباب کوبیده درست کرد. حتی میتوان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای درستش کرد. حتما این روش را امتحان کنید. احتمالا عاشقش می شوید.

مواد اولیه :

  • نمک به میزان لازم
  • سیر 1تا2حبه
  • پیاز 1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده
  • سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری
  • کره 3قاشق سوپخوری
  • زردچوبه به میزان لازم
  • فلفل به میزان لازم
  • زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم
  • زیره (آسیاب شده) به میزان لازم
  • تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم
  • مرغ (بدون استخوان و پوست) مرغ نیم کیلو
  • گوجه فرنگی به میزان لازم
  • سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم

طرز تهیه:

1.ابتدا مرغ را 2بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کره‌ی نرم‌شده، ادویه‌ها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایه‌ی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید.

2.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایه‌ی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یک‌دست پخش کنید،‌ در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آورده‌اید روی سطح کباب‌ها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود.

3. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجه‌فرنگی‌های کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آن‌ها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید.

4.کباب‌های آماده شده را که از رنگ و طعم بی‌نظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجه‌فرنگی‌های آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید.

ماهنامه هنر آشپزی – فاطمه شیرازیان:

ارسال شده در 3 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آیا دیابت با ضربان سریع قلب ارتباط دارد؟
  • تنفس صحیح و انواع آن
  • بینی یخ بسته عامل بیماری
  • شیرینی سبوس دار با شکر قهوه ای
  • دانستنی های مهم برای قبل از زایمان
  • دانستنی هایی در مورد پشه های سفید
  • نبود فرهنگ مناسب از دلايل مصرف بالاي دارو در كشور است
  • سنگ کیسه صفرا را با روشهای طب سنتی دفع کنید
  • نشانه های مهم برای عارضه گال
  • نکاتی برای مشکلات غذا خوردن و رژیم غذایی بعد از شیمی درمانی
  • دانستنی های مهم در مورد کرم روغن شترمرغ
  • یکنواختی وزن در طول دوران رژیم
  • لیستی از جراحی های زیبایی ضروری
  • عامل تعیین کننده نحوه واکنش ما در برابر استرس چیست؟
  • دندان درآوردن شیرخواران
  • محبوبترین ها

  • منع مصرف شیرگاو برای نوزادان
  • لالایی خواندن برای جنین و فواید آن
  • بیش فعالی در دختران و پسران چه فرق هایی دارد
  • کمک به رفع انواع ترس در خردسالان
  • کاهش وزن ناگهانی خردسالان
  • زیاده روی در مصرف نان لواش ممنوع
  • افزایش میل اطفال به تناول کردن غذا
  • معرفی برخی بازی های مختص خردسالان باهوش
  • ترمیم پوست آفتاب سوخته کودک
  • تفسیرات مختلف برای گریه نوزاد
  • تشویق بچه به گوش دادن به حرف والدین
  • بهترین راه حل برای درمان چاقی کودک
  • ناهنجاری در اندام تناسلی نوزاد پسر
  • چگونه برای بچه هایتان زمان بیشتری بگذارید
  • همه مشکلات اطفال با دستشویی رفتن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است