manicure
لاک های ناخن حاوی مواد شیمایی مضری برای سلامتی ما هستند آن ها می توانند اختلالات زیادی در بدن ارفا مصرف کننده ایجاد کنند محققین معتقدند لاک ناخن می تواند باعث چاقی و اضافه وزن افراد مصرف کننده شود

محققان ادعا کرده اند که قرارگیری فرد در معرض مواد شیمیایی یافت شده در محصولات روزانه می تواند بر میزان چربی ذخیره شده در بدن تاثیر گذارد.

طبق مطالعه محققان دانشگاه جورجیا آمریکا، فتالیت ها مواد شیمیایی ای هستند که در بسیاری از محصولات روزمره از پلاستیک ها گرفته تا لاک و صابون یافت می شوند و به آنها ویژگی کشسانی می بخشند. حال تحقیقات جدید نشان می دهد که این مواد شیمیایی می توانند برای سلامت افراد نیز مضر باشند.

«لی این»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «قرارگیری در معرض فتالیت می تواند رابطه نزدیکی با افزایش ابتلا به انواع بیماری های گوناگون داشته باشد.»

از آنجائیکه در مطالعات قبلی مقداری فتالیت در مایعات انسانی یافت شد، محققان خواستند به بررسی این موضوع بپردازند که ایا ترکیب بنزیل بوتیل فتالیت (BBP) بر روی تجمع چربی در سلول ها تاثیر دارد.

محققان با استفاده از سلول های موش، در محیط آزمایشگاه مدل های برای آنالیز قرارگیری در معرض BBP و تاثیر آن بر انباشت چربی های موسوم به لیپید در سلول ها ایجاد کردند.

به گفته محققان، علاوه بر عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی هم می توانند در چاقی نقش داشته باشند.

مطالعات نشان می دهد ماده شیمیایی BBP موجب انباشت قطرات لیپید در سلول ها شده و در نتیجه فرد چاق می شود.

مهر

ارسال شده در 5 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع زیبایی, پوست, مو

پیشنهاد سردبیر

  • داروهایی که به سلولهای بنیادی سرطانزا حمله می کنند
  • انتخاب و تهیه دستمال کاغذی
  • پيوند تراشه‌ها به مغز
  • مختل شدن اعصاب با این نوشیدنی
  • با نوشتن بر مشکلات روحی تان پیروز شوید
  • رده بندی ورزش ها بر اساس کالری سوزی
  • ناراحتی های روحی در ارتباط با مغز
  • مواد شیرین و شکلاتی قاتل دندان
  • تفاوت های اصولی و کلی میان دختر و پسر
  • کنترل تمایل به غذا
  • قدم به قدم با تغذیه یک سالمند
  • خاصیت های درمانی گریپ فروت
  • خشونت را سر لوحه ی رفتار خویش نکنید
  • عوارض رانندگی کردن در دوره حاملگی
  • عادات غذایی که ترک کردن آنها خالی از لطف نیست
  • محبوبترین ها

  • از ویتامین D چه میدانید؟
  • هر آنچه درمورد بستنی باید بدانید
  • عدم میل به صبحانه و این آسیب ها
  • پتاسیم در چه غذاهایی وجود دارد؟
  • چرا نباید غذاهای اسیدی را در فویل بپزیم؟
  • غذاهایی که حافظه شما را تضعیف و یا تقویت می کنند
  • کاهش مشکل چاقی با این روش ها
  • رژِیم مناسب و مغذی ده کیلویی در عرض 2 هفته
  • تغذیه نادرست مهمترین علت ابتلا به کبد چرب
  • کودک به این دلایل به شیر مادر نیاز دارد
  • فاکتور هایی که غذای خوب را از بد متمایز می کند
  • تاثیرات منفی شیر کاکائو برای خردسالان
  • با خوردن آجیل چربی شکم را از بین ببرید
  • معرفی و بررسی یک غذای سالم و کامل
  • هرگز روغن را از غذاهایتان حذف نکنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است