دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

پیراشکی مدل جدید پیراشکی با خمیر یوفکا آموزش پیراشکی ترکیه آموزش پیراشکی بدون گوشت آموزش پیراشکی

آموزش تصویری یک پیراشکی را به شکل لانه مرغ با خمیر یوفکا در ادامه میطلب ببینید این پیراشکی مخصوص کشور ترکیه است و از این مقدار 16 عدد پیراشکی بدست می آید

مواد لازم:
یوفکا 2 عدد
روی یوفکا:
شیر 1 استکان
روغن مایع  از 1 استکان دو انگشت  کمتر
مواد داخلی:
گوجه فرنگی 1 عدد
فلفل سبز 2 عدد
سوسیس 7 عدد
جعفری مقداری
پنیر پیتزا رنده شده 1 کاسه کوچک
آویشن مقدار کم

پیراشکی مدل جدید پیراشکی با خمیر یوفکا آموزش پیراشکی ترکیه آموزش پیراشکی بدون گوشت آموزش پیراشکی

 

پیراشکی مدل جدید پیراشکی با خمیر یوفکا آموزش پیراشکی ترکیه آموزش پیراشکی بدون گوشت آموزش پیراشکی

 

پیراشکی مدل جدید پیراشکی با خمیر یوفکا آموزش پیراشکی ترکیه آموزش پیراشکی بدون گوشت آموزش پیراشکی

پیراشکی مدل جدید پیراشکی با خمیر یوفکا آموزش پیراشکی ترکیه آموزش پیراشکی بدون گوشت آموزش پیراشکی

 

 

پیراشکی مدل جدید پیراشکی با خمیر یوفکا آموزش پیراشکی ترکیه آموزش پیراشکی بدون گوشت آموزش پیراشکی

پیراشکی مدل جدید پیراشکی با خمیر یوفکا آموزش پیراشکی ترکیه آموزش پیراشکی بدون گوشت آموزش پیراشکی
طرز تهیه :
ابتدا مواد داخلی را آماده میکنیم بدین طریق که گوجه فرنگی, فلفل سبز و سوسیس و جعفری  را ریز خرد کرده همه مواد را دریک ظرف می ریزیم  رویش خیلی کم آویشن و پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم  و مخلوط میکنیم
اکنون در یک کاسه شیر و روغن مایع ریخته و خوب مخلوط میکنیم  یکی از یوفکاها را روی سطح کار باز میکنیم  بستگی به بزرگی یوفکاها به شکل مثلث 8 یا 4 قسمت  برش می زنیم  از نوک یوفکاها سه انگشت فاصله گذاشته ورول میکنیم  مثل شکل درست میکنیم و با خلال دندان وصل میکنیم  و قسمت وسط آن را با مواد داخلی پر میکنیم  و به کناره های آن زرده تخم مرغ می مالیم در فر 180 درجه از قبل گرم شده بمدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا رویش طلایی شود سپس از فر در آورده  و خلال دندان ها را در می آوریم و گرم سرو میکنیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد

5 1000
ارسال شده در 6 اردیبهشت 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x