مصرف فست‌فود مصرف فست فود مرغ سوخاری سرطان‌های مربوط به گوارش سرطان مثانه افزایش سرطان معده استفاده از مرغ سوخاری
سیب زمینی سرخ شده چه ارزش غذایی دارد و چه مضرات و آسیب هایی برای سلامتی بدنمان به همراه دارد وقتی سیب زمینی میل می کنید بهتر است از خطرات ناشی از مصرف آن نیز اطلاع پیدا کنید

 مصرف فست فود یا غذاهای فرآوری شده برای سلامت بدن بسیار مضر است، به تازگی در فرآیند سرخ کردن غذا در مک دونالد فرانسه موادی مشاهده شده است که باعث آسیب جدی  به  مغز و اختلالات خود ایمنی در بدن می شود.
گرانت ایماهارا  که به تازگی از کارخانه مک دونالد و فرآیند سرخ کردن مواد غذایی در این کارخانه بازدید کرده است، گفت: در بازدید و مهندسی معکوس از فرآیند تولید سیب زمینی سرخ کرده مشخص شد که در این ماده غذایی  15 ماده مضر استفاده می شود.
ترکیبات این ماده غذایی عبارتند از:
روغن سویا
روغن کانولا
روغن هیدروژنه
دکستروز
اسید سیتریک
سیب زمینی
نمک
گندم هیدرولیزشده
سدیم اسید پیرو فسفات
طعم دهنده گوشت گاو
پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان
شیر هیدرولیز شده
روغن سویا هیدروژنه
بوتیل هیدروکوینون
روغن سویا هیدروژنه
در صورتی که فردی به طور مداوم از این ماده مصرف کند با بسیاری از مضرات این ماده رو به می شود و سالانه 100 هزار نفر در آمریکا در اثر مصرف این روغن جان خود را از دست می دهند. نرخ مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی در صورت جایگزینی اسیدهای چربی ترانس با روغن های اشباع نشده و یا اشباع نشده هیدروژنه کاهش می یابد.
پلی‌دی‌متیل‌سیلوکسان یک ماده شیمیایی است که اغلب در ترکیب حالت دهنده های مو و در برخی موارد در تانک آکواریوم استفاده می شود.همچنین سیب زمینی سرخ کرده مک دونالد حاوی فرمالدئید است که به عنوان یک ماده شیمیایی سمی و سرطانزا شناخته شده است.

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 6 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • سالاد رژیمی سیر کننده
  • طبيعي‌ترين روش‌ها براي درمان سردردهاي تابستاني
  • پودینگ ژله ای آلبالویی
  • چگونه برخوردی دوستانه با کودکانمان داشته باشیم
  • تاثیرات مفید حرکات ورزشی کوتاه مدت
  • درمان تومورهای بدخیم اوربیت
  • با خلط گلو و درمان های آن
  • از اول تا آخر توانبخشی پوکی استخوان
  • محبوبترین ها

  • مراقبت از تاول
  • خطر ابتلا به آنفلوآنزا در کمین است مراقب باشید!
  • عوامل مختلف مرگ و میر در مردان و زنان
  • چه چیزی می خواهید درباره بیماری کرون بدانید
  • کلیه های خردسالان
  • علل ابتلا به آرتروز پسوریاسیسی و عوامل محرک آن
  • توضیحی مفید و کامل درباره بیماری اپی گلوتیت
  • سندرم پای بی قرار و روش های کاهش درد آن (بخش دوم)
  • رپورتاژ

  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • لیفت‌پلاس، آخرین تکنیک لیفت صورت، گردن و ابرو
  • لیفتینگ با نخ
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است