Dealing-with-Infant-Acid-Reflux3

در دوران شیردهی مادران با مشاهده ریفلاکس نوزاد ،مادران نیز باید نوع خورد و خوراک خود را تغییر دهند تا دچار مشکل نشوند علل مهم برای ایجاد ریفلاکس نوزاد و راه و رو شهای درمانی مهم برای رفع آن را در این مطلب بررسی می کنیم

 یک متخصص تغذیه ، با بیان اینکه رفلاکس در کودکان یک امر طبیعی است، گفت: مصرف مواد غذایی نفاخ و آلرژن می‌تواند موجب درد و ناراحتی در نوزاد شود به همین دلیل مادران باید به رژیم غذایی خود توجه بسیاری داشته باشند.

،دکتر خدیجه رحمانی با درباره رژیم غذایی مادرانی که کودکان مبتلا به رفلاکس دارند،ادامه داد: به این دسته از مادران توصیه می‌شود از مصرف غذاهای نفاخ مانند انواع کلم به خصوص کلم خام، غذاهای پرچرب، گندم، سویا، تخم مرغ، انواع مغزها به خصوص بادام زمینی و ماهی خودداری کنند.

وی افزود: میوه‌هایی مانند سیب، موز، انجیر، نارگیل و سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی، خیار، کلم و ریواس نیز می‌تواند برای مادر آلرژن باشد.

این متخصص تغذیه در ادامه یادآور شد: با توجه به اینکه در فصل بهار و تابستان میوه‌هایی مانند ملون و هنداونه افزایش می‌یابد به این دسته از مادران توصیه می‌شود ملون را به اندازه یک برش کوچک و هندوانه را به اندازه یک لیوان و یک چهارم مصرف کنند.

رحمانی در ادامه با بیان اینکه مادرانی که نوزاد آنها به رفلاکس مبتلا است نباید غذای پرچرب و سرخ شده مصرف کنند، عنوان کرد: هم‌چنین مصرف نوشیدنی‌هایی مانند نوشابه، قهوه، چای و شیر نیز می‌تواند برای آنها آلرژن باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: مصرف انواع مرکبات از جمله لیمو و آبلیمو، آلو، سرکه و سس‌های حاوی سرکه نیز می‌تواند جزو مواد آلرژن محسوب شود.

وی یادآور شد: مادران باید توجه داشته باشند مواد غذایی عنوان شده برای تمام افراد نمی‌تواند آلرژن باشد به همین دلیل توصیه می‌شود در ابتدا تمام این مواد را از رژیم غذایی خود حذف کرده و به فاصله 4 روز یا یک هفته به صورت موردی این مواد را به لیست غذایی بیفزایند و اگر بعد از 2 روز شاهد هیچ علائمی در کودک خود نبودند می‌توانند آن مواد غدایی را برای همیشه استفاده کنند. در غیر این‌صورت استفاده از آن می‌تواند برای کودک مضر باشد.

این متخصص تغذیه در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: به این دسته از مادران تاکید می‌شود حجم غذایی خود را کاهش اما تعداد وعده‌های غذایی را افزایش دهند، همراه با غذا از مصرف لبنیات خودداری کنند، حتما 2 الی 3 ساعت قبل از رفتن به رختخواب وعده غذایی را مصرف کنند و بلافاصله بعد از غذا نخوابند و از هر گونه آلودگی محیطی، دود سیگار و قلیان خودداری کنند.

آنا

ارسال شده در 7 اردیبهشت 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع سلامت کودک

پیشنهاد سردبیر

  • یاری ندان حافظه را جدی بگیریم
  • افرادی که قند خون بالا دارند بخوانند: همه نکات درمورد مکمل کروم
  • آیا ویتامینها را باید صبح بخوریم؟
  • سرطان های مختلف و مبتلا شدن به صورت خانوادگی
  • برای خوش مزه شدن میگو و ماهی چکار باید بکنیم
  • درمورد رنگ کردن و دکلره کردن موها بیشتر بدانید
  • اهمیت دریافت ویتامین دی برای کودکان
  • نوشیدنی های شیرین برای سحری مناسب نیستند
  • مواد خوردنی که در محل کار باید خورده شود
  • طبخ ماکارونی به روشی جدید
  • بیماران دیابتی چگونه به مسافرت بروند
  • پنکیک ترکیه برای صبحانه
  • پی بردن به عزت نفس کودک با این علایم
  • عوامل بد مزه کننده کام
  • استفاده زیاد از موبایل باعث بروز سرطان چشم میشود
  • محبوبترین ها

  • آسیب های کار با رایانه برای بینایی
  • گلوکوم و دانسته های مهم درباره آن
  • ضرورت پلک زدن برای این افراد
  • عینک دودی و مقابله با نور خورشید در زمستان
  • هر آنچه درمورد گلوکوم (آب سیاه) باید بدانید
  • از خود مراقبتی بیمارانی که پروتز چشم دارند
  • انواع کونژنکتیویت
  • جراحی چشم سرطانی
  • چشم قهوه ای و این ویژگی ها
  • جراحی لیزر (جراحی عیوب انکساری) چیست؟
  • خارج کردن کاتاراکت به روش داخل کپسولی
  • وقتی عینک آفتابی؛ طبی میشود
  • عفونت های چشم چه علائمی دارند و چگونه درمان میشوند؟
  • ارتباط اختلالات مفاصل و بیماری های چشمی
  • تمرینی ساده و موثر در تقویت بینایی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است